Kayseri Öğrenci Yurtları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Kayseridesin, alkolu unut, kendini taksimde mi sanıyorusun :)

Sana en yakın yer talas 2 tekel bayi tez zamanda öğrenirsin. Yürümeden koşmaya calışma öncelikle.

İkinci öğrenim demek gece 3 de eve gideceksin demek değildir, çoğu akşam 6 olmadan biter zaten derslerin.

hocam bi iki yerde i.ö okuyanların yorumlarını gördüm de dersler ne kadar hocanın işi olup olmamasına bağlı olsada en geç 5-5.30 gibi başlar  diyolar. 6 da nası biticek?
      bira orda en yakın dostum olucak öyle deme stok yapıcaz o zaman eve :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    Naacal bunu yazdı
    renegadealien bunu yazdı

Sana en yakın yer talas 2 tekel bayi tez zamanda öğrenirsin. Yürümeden koşmaya calışma öncelikle.

İkinci öğrenim demek gece 3 de eve gideceksin demek değildir, çoğu akşam 6 olmadan biter zaten derslerin.

hocam bi iki yerde i.ö okuyanların yorumlarını gördüm de dersler ne kadar hocanın işi olup olmamasına bağlı olsada en geç 5-5.30 gibi başlar  diyolar. 6 da nası biticek?

Yok öyle şey hocam ilkokuldaki sabahçı öğleci gibi düşün olayı ha bi' de harç tabiki. Ayrıca rene hocam yanlış hatırlamıyorsam oranın mezunu.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı
    Naacal bunu yazdı
    renegadealien bunu yazdı

Yok öyle şey hocam ilkokuldaki sabahçı öğleci gibi düşün olayı ha bi' de harç tabiki. Ayrıca rene hocam yanlış hatırlamıyorsam oranın mezunu.

üniyle ilgili tek tecrübem aöf'e kayıtlı olmam oldugu için pek bilmiyorum bu mevzuları o yüzden sözlüklerden forumlardan yorumları baz alıyorum ama eğer rene'nin dediği gibiyse çok iyi olur tabi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    Naacal bunu yazdı
    Caliber bunu yazdı
    Naacal bunu yazdı
    renegadealien bunu yazdı

üniyle ilgili tek tecrübem aöf'e kayıtlı olmam oldugu için pek bilmiyorum bu mevzuları o yüzden sözlüklerden forumlardan yorumları baz alıyorum ama eğer rene'nin dediği gibiyse çok iyi olur tabi.

Rene hocam daha iyi bilir tabi de okuldan okula fark edebilir bilmiyorum ama bizim okulda dediği gibi en geç 6'da bitiyordu dersler. Hatta öyle olması daha iyi bana kalırsa yani ben sabahın 7'sindeki derse giderken o soğukta, o ders programını hazırlayanın kulaklarını az çınlatmıyordum. =) İşte bana kalırsa tek dezavantaj harç olayı onun dışında ikinci öğrenimi tercih ederdim. Ha bi' de hocalar fark edebiliyor bazı hocalar ikinci öğrenimlere ders vermiyor ki bazı dersler için çok önemli bu durum.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

ulan devlet yurdundan tek memnun benmiyim odamda dolabım bedava internetim bilgisayar masam vs.vs. fıstık gibi yemekler odamı temizliyorlar benden 140 lıra alıyorlar neresi kötü bunun :(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Naacal bunu yazdı

Devlet yurtlarından beklentim ev rahatlığı değil tabi ama elektrik prizi bile yok deniliyor orası önemli çünkü oldum olası laptop düşmanı oldugum için ve ekstra laptop alacak masrafa bütçem olmadıgı için benim masaüstünü götürmeyi düşünüyorum er yada geç nereye gidersem, bir de hırsızlık mevzusu var devlet yurtlarında daha çok görülüyor sanırım bu olay ve ben kolay kolay birilerine ısınabilen birisi değilim, asosyal bi adamım samimi oldugum insan azdır o yüzden kendimi tanıdıgım için saglam arkadaşlar edinmem zaman alır yani bir iki ayda ev arkadaşı bulmam imkansız :) .. Birde ikinci öğretimim millet uyurken ben eve gelicem ben uyurken onlar ses yapıcak kimsenin tatavasını çekemem.. Rezidans aklıma yatıyor büyük ihtimal oraya yerleşeceğim sanırım 10 ay taahhüt yapıyolar ondan sonra ev arkadaşı bulmuş olur eve çıkmaya yeltenirim zaten..

Beyler birde en büyük sorunum alkol bulmak olacak sanırım, bakkallarda ve petrollerde yokmuş tekel sayısı da azmış galiba varmı o konuda bi tavsiyeniz eve stokmu yapıcaz mecbur?

Bu arada bölümüm Rus dili ve edebiyatı (İ.Ö)

priz olayı filan değişiyor hocam illere göre. daha görmedim ama o tarz söylentiler var.

bizim kyk'da herkesin odasında ketıl vardı hocam. elektriğin dibine vuruyorduk. hırsızlık olayları filan dönüyor tabi ki ama dolabında zaten eşyaların.

parasal sıkıntın yoksa zaten en güzeli rezidans'a tek başına yerleşmen. ama oranın kirası senin yiyip içtiğin harcadığın ve alkol eklenince aylık bin liradan fazlası lazım sana :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    Naacal bunu yazdı

Devlet yurtlarından beklentim ev rahatlığı değil tabi ama elektrik prizi bile yok deniliyor orası önemli çünkü oldum olası laptop düşmanı oldugum için ve ekstra laptop alacak masrafa bütçem olmadıgı için benim masaüstünü götürmeyi düşünüyorum er yada geç nereye gidersem, bir de hırsızlık mevzusu var devlet yurtlarında daha çok görülüyor sanırım bu olay ve ben kolay kolay birilerine ısınabilen birisi değilim, asosyal bi adamım samimi oldugum insan azdır o yüzden kendimi tanıdıgım için saglam arkadaşlar edinmem zaman alır yani bir iki ayda ev arkadaşı bulmam imkansız :) .. Birde ikinci öğretimim millet uyurken ben eve gelicem ben uyurken onlar ses yapıcak kimsenin tatavasını çekemem.. Rezidans aklıma yatıyor büyük ihtimal oraya yerleşeceğim sanırım 10 ay taahhüt yapıyolar ondan sonra ev arkadaşı bulmuş olur eve çıkmaya yeltenirim zaten..

Beyler birde en büyük sorunum alkol bulmak olacak sanırım, bakkallarda ve petrollerde yokmuş tekel sayısı da azmış galiba varmı o konuda bi tavsiyeniz eve stokmu yapıcaz mecbur?

Bu arada bölümüm Rus dili ve edebiyatı (İ.Ö)

priz olayı filan değişiyor hocam illere göre. daha görmedim ama o tarz söylentiler var.

bizim kyk'da herkesin odasında ketıl vardı hocam. elektriğin dibine vuruyorduk. hırsızlık olayları filan dönüyor tabi ki ama dolabında zaten eşyaların.

parasal sıkıntın yoksa zaten en güzeli rezidans'a tek başına yerleşmen. ama oranın kirası senin yiyip içtiğin harcadığın ve alkol eklenince aylık bin liradan fazlası lazım sana :D

valla hocam bişekilde kira hariç elimde kalan parayı 300'e yükseltebilirsem  sigara içkiye yeter diye düşünüyorum zaten başka giderim olmaz orda her boku veriyolar.. zaten hazırlık zor olacak benim için derse baya kafa patlatmam lazım evden çıkmam heralde.

Toplam Hit: 2827 Toplam Mesaj: 18