Kayseri Talaslı Müridler Bi Yardım!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

selamlar  bir iş için kayseri talasta 15-20 gün kalma durumum var. Malum İzmirde yaşadığımdan dolayı,haftada 2-3 gece evde tek kalmazdım. şu an burada hiç arkadaşım da yok. neyi nerde bulacağım konusunda da bir bilgim yok. eğlence gece hayatı, hayat kadınları  nerededir?*parasıyla da olsa hatunlar  nerden bulunur? kimlerle bağlantıya geçilir?   durum kısa ve öz olarak bu.  cumartesi gecesini evde tek başıma geçirmeyi hiç sevmediğimden bana yardım eden çıkar umuduyla....

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

adam patlama yapmak için izmirden kalkıp geliyor arkadaslar bir yardımcı olun :W

konuda up olsun bari :W

Break Dance Bboy MaxeL
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

konuda up olsun bari :W

.........................................

olsun walla.nüyük şehirde bi telefonla gecenin 3ü 5 i farketmez hatun bulunur ,ama burada yardımlarınızı bekliyorum. bi telefon numarası yeter.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

caldii10 bunu yazdı:
    -----------------------------

selamlar  bir iş için kayseri talasta 15-20 gün kalma durumum var. Malum İzmirde yaşadığımdan dolayı,haftada 2-3 gece evde tek kalmazdım. şu an burada hiç arkadaşım da yok. neyi nerde bulacağım konusunda da bir bilgim yok. eğlence gece hayatı, hayat kadınları  nerededir?*parasıyla da olsa hatunlar  nerden bulunur? kimlerle bağlantıya geçilir?   durum kısa ve öz olarak bu.  cumartesi gecesini evde tek başıma geçirmeyi hiç sevmediğimden bana yardım eden çıkar umuduyla....

kardesim kayseri dedigin in kalbi diyebiliriz talas a orada güzel cafeler var özellikle cardak ve seyirde bol hatun var. gece sabaha kadar sehir merkezine otobüsü var.

not : bu konuyu 1 saat önce acasn ofisdeydim gelirim yanına simdi eve gectim:

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

delifişek için konuyu upluyorum hadi gönlünce olsun hocam :D bulursun inş aradıgını

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

teşekkürler up  için ancak!!! sorun  halaaa cevap gelmemesi. :(   olacak iş değil. bi çıkıp dolaşacağım.  bu gece kör topal ne varsa alayına gider durumdyım. :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

talastayım bende :) ama işten yeni geldim uyumayı düşünüyrum anayurttaki cafelere takıl girişteki riff raff var oraya git derim anayurtta parayla çıkan hatunlar var diye duymuştum

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFly.
    BaBe
    BaBe's avatar
    Erkek

Yanlış yere geliyon hoca 15 senedir o dediklerini sadece şahin k nın filmlerinde gördük :d

,,,lel,,,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    VAh vah sen bir de amerikanın ayay astronot indirdiğine de ianaırsın...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Kayseride, Talasda hayat kadını gece hayatı nerde diye mi soruyorsun hocam

sdflşksdşfds kflsdşlfksşflsdfsşdf

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Kayseride, Talasda hayat kadını gece hayatı nerde diye mi soruyorsun hocam

sdflşksdşfds kflsdşlfksşflsdfsşdf

ben bu günleri gördüm : D  ne dicem bilemedim :D 

yakında adult forum die ismimizi anarlar :D siparişle karı çağırıyorlar derler :D

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 13461 Toplam Mesaj: 29