Kayseri Talaslı Müridler Bi Yardım!!!
-
selamlar bir iş için kayseri talasta 15-20 gün kalma durumum var. Malum İzmirde yaşadığımdan dolayı,haftada 2-3 gece evde tek kalmazdım. şu an burada hiç arkadaşım da yok. neyi nerde bulacağım konusunda da bir bilgim yok. eğlence gece hayatı, hayat kadınları nerededir?*parasıyla da olsa hatunlar nerden bulunur? kimlerle bağlantıya geçilir? durum kısa ve öz olarak bu. cumartesi gecesini evde tek başıma geçirmeyi hiç sevmediğimden bana yardım eden çıkar umuduyla....
-
adam patlama yapmak için izmirden kalkıp geliyor arkadaslar bir yardımcı olun :W
konuda up olsun bari :W
-
konuda up olsun bari :W
.........................................
olsun walla.nüyük şehirde bi telefonla gecenin 3ü 5 i farketmez hatun bulunur ,ama burada yardımlarınızı bekliyorum. bi telefon numarası yeter.
-
caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------
selamlar bir iş için kayseri talasta 15-20 gün kalma durumum var. Malum İzmirde yaşadığımdan dolayı,haftada 2-3 gece evde tek kalmazdım. şu an burada hiç arkadaşım da yok. neyi nerde bulacağım konusunda da bir bilgim yok. eğlence gece hayatı, hayat kadınları nerededir?*parasıyla da olsa hatunlar nerden bulunur? kimlerle bağlantıya geçilir? durum kısa ve öz olarak bu. cumartesi gecesini evde tek başıma geçirmeyi hiç sevmediğimden bana yardım eden çıkar umuduyla....
-----------------------------kardesim kayseri dedigin in kalbi diyebiliriz talas a orada güzel cafeler var özellikle cardak ve seyirde bol hatun var. gece sabaha kadar sehir merkezine otobüsü var.
not : bu konuyu 1 saat önce acasn ofisdeydim gelirim yanına simdi eve gectim:
-
delifişek için konuyu upluyorum hadi gönlünce olsun hocam :D bulursun inş aradıgını
-
teşekkürler up için ancak!!! sorun halaaa cevap gelmemesi. :( olacak iş değil. bi çıkıp dolaşacağım. bu gece kör topal ne varsa alayına gider durumdyım. :)
-
talastayım bende :) ama işten yeni geldim uyumayı düşünüyrum anayurttaki cafelere takıl girişteki riff raff var oraya git derim anayurtta parayla çıkan hatunlar var diye duymuştum
-
Yanlış yere geliyon hoca 15 senedir o dediklerini sadece şahin k nın filmlerinde gördük :d
-
VAh vah sen bir de amerikanın ayay astronot indirdiğine de ianaırsın...
-
Kayseride, Talasda hayat kadını gece hayatı nerde diye mi soruyorsun hocam
sdflşksdşfds kflsdşlfksşflsdfsşdf
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Kayseride, Talasda hayat kadını gece hayatı nerde diye mi soruyorsun hocam
sdflşksdşfds kflsdşlfksşflsdfsşdf
-----------------------------ben bu günleri gördüm : D ne dicem bilemedim :D
yakında adult forum die ismimizi anarlar :D siparişle karı çağırıyorlar derler :D