Kayseri Ve Çevresi Sosyal Medya Ve Video Reklam Hizmeti
-
Arkadaşlar merhaba, Yeni şahıs şirketi kurdum ve ekipmanlarım için baya masraf ettim. İsim yapabilmek ve porföyl oluşturabilmek adına;
Uygun fiyata muadillerinden daha kaliteli hizmeti vermek için ihtiyac olanlar dahilinde desteklerinizi talep ediyorum. Yaptığım işe güveniyorum.
İlk bir kaç ayakta kalabilirsem devamının geleceğini de biliyorum. Şu günler çok önemli.. Verebileceğim hizmetler;
- Kurumsal tanıtım filmi ( Drone çekimi dahil )
-Drone çekimi ile kaliteli efektlerle haritalandırma ve yer tarifi
-Sosyal medya için reels çekimi ve sayfa tasarımı
-Sosyal medya trendlerine uygun tanıtım filmi
-Ürün çekimi
-Etkinlik, özel davet ve düğün çekimi ( Sadece düğün hikayesi dış çekim )
-Emlak, lüks Villa, inşaat ve şantiye çekimi
İhtiyacı olanlar ulaşırsa sevinirim. dediğim gibi bir kaç ay ayakta kalabilmem gerekir destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim..
-
Aklımızda olsun hocam buraya çizik atıyorum.
Portfolyo falan da paylaşabilirsen güzel olur hocam
-
kırşehirdeyim ben olursa özel iş iletişim yaz fiyatlarını yaz sana yonlendırelım
-
Ekipmanların neler, uygun fiyata kaliteli hizmet olmaz hocam. Senin sıyrılarak kendi fiyatlarını kabullendirmen gerekir.
Git bir instagram oluştur, kendi videolarını oluştur ve bunlarla reklam çıkarak gel gel yap hocam. Sen kendine çalış zaten iş akacaktır.
Kayseri tanıtım videoları felan yap mesela. -
kroo bunu yazdı
Aklımızda olsun hocam buraya çizik atıyorum.
Portfolyo falan da paylaşabilirsen güzel olur hocam
hocam instagramı atsana
-
Hocam mimarlık ofislerine mail at istersen yaptıkları daire ve ofislerin bitmiş hali videolarını çektirenler çok oluyor. Hayırlı olsun bu arada kolaylıklar diliyorum.
-
juman - Mantıklı hocam deneyeceğim..
kroo - hocam zaten yeni başladım buraya konu açmamın sebebi porfoyl oluşturabilmek.
Shephard - hocam ekipmanlarım djı mini pro 4, sony a6700 aynasız kamera, Sigma 16mm lens, 30mm lens, 85mm lens, wheebill 3s Gibal seti, ve tam donanımlı yüksek performanslı kurgu bilgisayarı. 4K çekip 4k edit yapıyorum. müşteriye hem 4k versiyon hem 1080p versiyon çıktı veriyorum.
Dediğine katılıyorum ama şuan instagramın kapanması ve yeni bir oluşum olmam sebebiyle dara düştüm. Kayseriye yeni geldim sayılır. İnstagram sayfamıda yeni açtım henüz bir portföyl yok. O yüzden uygun fiyata sadece TBT için iş yapıp portföyl oluşturmak istedim. Buradan yapacağım işleri de İnstagramdan sponsorlu gireceğim.
Prens - hocam iletişim bilgilerimi paylaşacağım. Fiyatlar işletmenin istediği işin türüne göre değişir. Müşteriyle konuşup ona göre uygun bir fiyat verebilirim. Örneğin: İç mekan, dış mekan, drone, videonun tarzı, yapılacak efektlerin türüne göre fiyat değişir.
Ne tarz videolar yapabilirim bir showreels oluşturup, ya da benzerlerini bulup buraya atacağım.
Kiramı ödemek için acilen bir kaç iş yapmam lazım, Aslında her şey planladığım gibi gidiyordu ama bu süreçte iş bulana kadar itmek için ayırdığım bütçeyi babama vermem gerekti. özetle iş yapmam lazım. reklam vermek için bir kaç iş yapmam lazım. kayseride ki rakiplerim sosyal medyaya reklam abanıyor onlara yetişmem lazım.
Hakkinen tarafından 15/Ağu/24 13:58 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam instagram iletişim atarmısın bir arkadaşın gelicek ay düğünü var kayseride
-
Naruto bunu yazdı
hocam instagram iletişim atarmısın bir arkadaşın gelicek ay düğünü var kayseride
instagramımda henüz içerik yok ama iletişim atıyorum hocam. Örnek videolar üzerinden detaylı konuşabiliriz istenilen şeyi.
-
Hakkinen bunu yazdıNaruto bunu yazdı
instagramımda henüz içerik yok ama iletişim atıyorum hocam. Örnek videolar üzerinden detaylı konuşabiliriz istenilen şeyi.
tmm hocam. sen katip değilmiydin ?
-
Naruto bunu yazdıHakkinen bunu yazdıNaruto bunu yazdı
tmm hocam. sen katip değilmiydin ?
karıştırdın sanırım uzaktan yakından alakam yok :) katiplikle