Kayseri`Deki Müridler İçin Elektronik Mağazamızda Sadece Tahribata Özel İndirimler Yapıyoruz...
-
Arkadaslar bi kaç gün önce anycool telefon hakkında actığım konu ticaret nedir esnaflık nasıldır nasıl para kazanılır bilmeyen kişilikler tarafından eleştirilmişti neyse o konunun silinmesini istiyorum. gelelim asıl konuya
Meydan Beğendik`in arkası Helvacıdede Mezarının karsısı Hb Güvenlik & iletişim & Bilgisayar Melikgazi/ KAYSERİ
Mağazamızda her türlü elektronik eşya bulunmaktadır. TAHRİBAT üyelerine (ürün çeşitine göre) özel indirimler yapacağız. Tek yapmanız gereken tahribat üyesi olduğuna dair bişi göstermek.İndirim miktarını burda acıklamıyorum kendini bilmez bi takım kişiliksiz esnaflıktan anlamayan uyeler yüzünden. Kayserili üyeler beni anlıyodur büyük ihtimalle.Neyse hepinizi bekliyorum... Şimdiden teşekkürler...
-
100de % kaç indiriyosun
-
kayseride yaşayan kaç tane mürid var bu sitede hep merak etmişimdir?
-
darkwood bunu yazdı:
gayseri usulu indirim yapıyorlar :PX
-----------------------------
100de % kaç indiriyosun
----------------------------- -
üyelik kartı mı gösterecez?
-
abim orda yaşıo sölüyüm uğrasın :D bende gelcem bi ara uğrarım h.o mağaza
-
Hocam yaptigin yoruma dikkat edermisin.. ( Arkadaslar bi kaç gün önce anycool telefon hakkında actığım konu ticaret nedir esnaflık nasıldır nasıl para kazanılır bilmeyen kişilikler tarafından eleştirilmişti )
Ticaret nedir kullanici bilmez.. yorumunu yapar.. bunuda yapmakda en dogal hakkidir.. koymusun bir telefon 15 ytl indirim yapmissin.. indirim var diye atip tuutyorsun .. satmayi bilmiyorsaniz satmayin.satiyorsan.. millete b*k atma.. satipda elestirilere .. karsiysan satis yapma. elestirmek en dogal hakkdir. unutma musteri herzaman haklidir.. murdlere tas atmak sana zarar dan baska birsey katmaz.. . ne kadardir esnafsin ? uzun suredir esnafsan cidden bu isi bilmiyorsun yada cok yasayacak seyin var.. .
-
vukuat bunu yazdı:
kayseride yaşayan kaç tane mürid var bu sitede hep merak etmişimdir?
-----------------------------ben warım malesef :(
bayramdan sonra bi uğrarım hoca dükkana bişey almasam bile maksat tanışmak :)
-
sanacasta bunu yazdı:
-----------------------------üyelik kartı mı gösterecez?
-----------------------------başlığına ilgili makama veya kayserideki mağazanın ismini yazıp altınada açıklama olarak ..... isimli mürid .... idli tahribat üyesi olup, imza örneği aşağıya çıkarılmıştır. iş bu belge istek üzerine verilmiştir. holy veya reneye imzalatırsın faks veya tarafına scanner ile tarayıp göndersinler :) evrağın sahibi mürid sol köşeye kendi imzasını iki kere atar, sağ tarafınada holy ve rene atar yada her ikiside atabilir :) holy ve rene olmazsa compiye hallettirirsiniz :)
-
Yarın dükkanı erken aç ağa Tüm yurt gelecez tükkanına. Ama fiyat sorup çıkarız paramız yok. Kızma sonra bize. Her nesneyi elle göstererek fiyat soranlardanız biz.
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------Hocam yaptigin yoruma dikkat edermisin.. ( Arkadaslar bi kaç gün önce anycool telefon hakkında actığım konu ticaret nedir esnaflık nasıldır nasıl para kazanılır bilmeyen kişilikler tarafından eleştirilmişti )
Ticaret nedir kullanici bilmez.. yorumunu yapar.. bunuda yapmakda en dogal hakkidir.. koymusun bir telefon 15 ytl indirim yapmissin.. indirim var diye atip tuutyorsun .. satmayi bilmiyorsaniz satmayin.satiyorsan.. millete b*k atma.. satipda elestirilere .. karsiysan satis yapma. elestirmek en dogal hakkdir. unutma musteri herzaman haklidir.. murdlere tas atmak sana zarar dan baska birsey katmaz.. . ne kadardir esnafsin ? uzun suredir esnafsan cidden bu isi bilmiyorsun yada cok yasayacak seyin var.. .
Haci Ler Napıyorsunuz siz ticarethaneye dönmüş burası :D