Kaza Yaptım
-
asa42 bunu yazdısaqeslanger bunu yazdı
edit:neyse espri yeri değil :)
merak ettik ama şimdi :) Neyse
Hocam valla iyiler denk gelmiş sanada hep, aile iyi polis iyi, sen de iyiysen sorun yok ;)
meğer polisler eşcinselmiş ersn hoşlarına gitmiş ondan böyle davranmışlar falan yazmıştım :D
-
saqeslanger bunu yazdıasa42 bunu yazdısaqeslanger bunu yazdı
Hocam valla iyiler denk gelmiş sanada hep, aile iyi polis iyi, sen de iyiysen sorun yok ;)
meğer polisler eşcinselmiş ersn hoşlarına gitmiş ondan böyle davranmışlar falan yazmıştım :D
Neyse ........................................................................................(..)
-
Gecmis olsun hocam. Bu arada kaza denilen olay adi ustunde kaza o yuzden oyle polisler ama emin ol sarhos bir sekilde birini hastanelik ettiyaen o polisler nasil davranir sana...
-
1-618-GR bunu yazdısaqeslanger bunu yazdıasa42 bunu yazdısaqeslanger bunu yazdı
Neyse ........................................................................................(..)
adam merak etmiş hocam :)
-
Gecmis olsun, bende aracla giderken bebelerden birinin onume atlar diye korkum var...
-
Geçmiş olsun hocam iyi yere denk gelmişin bazı karakollarda insanın ağzına sıcan tip polis daha fazla oluyor
-
geçmiş olsun
vallaha bizde olsa götünen kan alırlar adamın.
çok şükür ailesi iyi biri çıkmış.
-
ehliyetin ve sigortan varsa koy gitsin