Kaza Yaptım Kusur Oranı Nasıl Olur?
-
CEO bunu yazdı
Sen sokaktan çıkıyorsun, adam ana caddeden geliyor gibi algıladım.
Bu durumda sen kusurlu çıkacaksın %80 oranda.
Cadde değil sokak çizgi vs yok yolda
-
Arabalarda çok hasar var mı, airbag açıldı mı ? Fotoğraf olursa daha güzel olur.
-
Eger kaza bu bakis acisi ile olduysa kirmizi kamyonun oldugu yerde ki kimse o hakli cikacak.
hoca birde buralarda cocuk cikar, yasli cikar, kedi kopek cikar hiziniz neydiki kaza yapabildiniz

-
çok sağdan gelene yol vermelisin muhabeti dönmüş ona birşey demiyorumda konunun uzmanında değilim
haritadan konuma baktım gelen yeşilin sarının gelişini görmek ihtimali çok az aynı şekilde sarınında yeşili görme ihtimali çok az
kalın yaptığım yerin işin rengini değiştirebileceğini düşünüyorum
benim yorumlama şöyle olur
çizimdeki gibi olduysa yeşil kavşağa girmiş artık
sarı hızı düşürmeden kavşağı girmiş gibi yorumluyorum ve kavşaktaki araca yan göbekten çarpmış yorumu yapıyorum sokağın köşesinden yolun ortasına yaklaşım 6 metre mesafe ölçtüm maps ile
yeşil sarıya karşı nekadar hatalıysa sarıda sağdan gelecek bir araca karşı okadar hatalı gibi.
tabi bu yorum için çizimin mümkün olduğunca gerçeği yansıttığını varsayarak yorumluyorum.
tekrar alıntılayıp sağından gelene yol vermelisin kuralını yazmayın. haritadaki konuma bakın kavşağın ağzına gelene kadar nerede araç var bilmenin imkanı çok düşük
kazadır herkese geçmiş olsun
wert tarafından 13/Eyl/26 16:29 tarihinde düzenlenmiştir -
wert bunu yazdı
çok sağdan gelene yol vermelisin muhabeti dönmüş ona birşey demiyorumda konunun uzmanında değilim
haritadan konuma baktım gelen yeşilin sarının gelişini görmek ihtimali çok az aynı şekilde sarınında yeşili görme ihtimali çok az
kalın yaptığım yerin işin rengini değiştirebileceğini düşünüyorum
benim yorumlama şöyle olur
çizimdeki gibi olduysa yeşil kavşağa girmiş artık
sarı hızı düşürmeden kavşağı girmiş gibi yorumluyorum ve kavşaktaki araca yan göbekten çarpmış yorumu yapıyorum sokağın köşesinden yolun ortasına yaklaşım 6 metre mesafe ölçtüm maps ile
yeşil sarıya karşı nekadar hatalıysa sarıda sağdan gelecek bir araca karşı okadar hatalı gibi.
tabi bu yorum için çizimin mümkün olduğunca gerçeği yansıttığını varsayarak yorumluyorum.
tekrar alıntılayıp sağından gelene yol vermelisin kuralını yazmayın. haritadaki konuma bakın kavşağın ağzına gelene kadar nerede araç var bilmenin imkanı çok düşük
kazadır herkese geçmiş olsun

-
Antikky bunu yazdı
Eger kaza bu bakis acisi ile olduysa kirmizi kamyonun oldugu yerde ki kimse o hakli cikacak.
hoca birde buralarda cocuk cikar, yasli cikar, kedi kopek cikar hiziniz neydiki kaza yapabildiniz

Ben Kırmızı kamyonun oradan geldim...
-
Biride dememiş ki trafik neden tersten akıyor
-
Oran yok artık, büyük kavşaksa sana kavşağa girerken yavaşlamamaktan, ona da sağdakine yol vermemekten kusur verilir muhtemelen. Ama küçük sokak arası ise ona kusur verilir sadece.
-
2 side sokaksa yeşil kusurlu sağdan gelene vereceksin
olay ktt olsaydı %100 yeşil araba kusurluydu polis tutanağı olduğu için genelde polisler bu durumda kavşaklara yaklaşırken yavaşlamamaktan sarıyada %25 veriyor
polis rapourun bugün yarın e devlete çıkar
https://www.turkiye.gov.tr/egm-maddi-hasarli-trafik-kazasi-tespit-tutanagi-sorgulama-gercek-kisi
al servise götür
Kaskonu Allianz genel müdürlüğünden değil hadi beni geçtim herhangi bir acenteden alsaydın işlemlerini yine çözümlerdim Genel müdürlüğün kestiği poliçeyi adamları arayıp bu poliçeyi ben yaptım müşteri ne istiyorsa yapın diyemiyorum :)
ortalama 30 günlük süreç bekliyor seni perte çıkar o BYD olduğu için parça bulamazlar yüksek ithimal 30 günü 40 yapalım çünkü acente olmadığı için dosyanı takip edecek adam olmacak kendin normal müşteri panelinden takibini yaparsın pert evrakların servise gönderirler sanırım
bu arada ikame araç almamışsın poliçeden araçsız kalacaksın süreçte
herşeyde hayır vardır perte çıkarsa byd alma nasıl olsa elinde kalacaktı bide böyle düşün
yinede birşey olursa yaz bana sadece yönlendirme yapabilirim dosyaya müdahil yetkisi olmuyor bizim ekranda hasar dosya numarasını yazınca yetkiniz yok tarafınızdan yapılamıştır uyarısı veriyo
-
sen bi koç kestir . garibana dağıt.
4 5 gariban aile bul . elektrik su doğalgaz birikmiş faturalarını öde
biraz da erzak dağıt
önümüz kış , kıyafet vs yardımında bulun
sana biraz yukardan destek lazım .
samaccc tarafından 14/Eyl/26 00:06 tarihinde düzenlenmiştir