folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kaza Yaptım Kusur Oranı Nasıl Olur?

Kaza Yaptım Kusur Oranı Nasıl Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Sen sokaktan çıkıyorsun, adam ana caddeden geliyor gibi algıladım.

Bu durumda sen kusurlu çıkacaksın %80 oranda.

Cadde değil sokak çizgi vs yok yolda 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Arabalarda çok hasar var mı, airbag açıldı mı ? Fotoğraf olursa daha güzel olur. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Eger kaza bu bakis acisi ile olduysa kirmizi kamyonun oldugu yerde ki kimse o hakli cikacak.

hoca birde buralarda cocuk cikar, yasli cikar, kedi kopek cikar hiziniz neydiki kaza yapabildiniz

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

çok sağdan gelene yol vermelisin muhabeti dönmüş ona birşey demiyorumda konunun uzmanında değilim 

haritadan konuma baktım gelen yeşilin sarının gelişini görmek ihtimali çok az aynı şekilde sarınında yeşili görme ihtimali çok az

kalın yaptığım yerin işin rengini değiştirebileceğini düşünüyorum

benim yorumlama şöyle olur

çizimdeki gibi olduysa yeşil kavşağa girmiş artık

sarı hızı düşürmeden kavşağı girmiş gibi yorumluyorum ve kavşaktaki araca yan göbekten çarpmış yorumu yapıyorum sokağın köşesinden yolun ortasına yaklaşım 6 metre mesafe ölçtüm maps ile 

yeşil sarıya karşı nekadar hatalıysa sarıda sağdan gelecek bir araca karşı okadar hatalı gibi.

tabi bu yorum için çizimin mümkün olduğunca gerçeği yansıttığını varsayarak yorumluyorum.

tekrar alıntılayıp sağından gelene yol vermelisin kuralını yazmayın. haritadaki konuma bakın kavşağın ağzına gelene kadar nerede araç var bilmenin imkanı çok düşük

kazadır herkese geçmiş olsun

wert tarafından 13/Eyl/26 16:29 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    wert bunu yazdı

çok sağdan gelene yol vermelisin muhabeti dönmüş ona birşey demiyorumda konunun uzmanında değilim 

haritadan konuma baktım gelen yeşilin sarının gelişini görmek ihtimali çok az aynı şekilde sarınında yeşili görme ihtimali çok az

kalın yaptığım yerin işin rengini değiştirebileceğini düşünüyorum

benim yorumlama şöyle olur

çizimdeki gibi olduysa yeşil kavşağa girmiş artık

sarı hızı düşürmeden kavşağı girmiş gibi yorumluyorum ve kavşaktaki araca yan göbekten çarpmış yorumu yapıyorum sokağın köşesinden yolun ortasına yaklaşım 6 metre mesafe ölçtüm maps ile 

yeşil sarıya karşı nekadar hatalıysa sarıda sağdan gelecek bir araca karşı okadar hatalı gibi.

tabi bu yorum için çizimin mümkün olduğunca gerçeği yansıttığını varsayarak yorumluyorum.

tekrar alıntılayıp sağından gelene yol vermelisin kuralını yazmayın. haritadaki konuma bakın kavşağın ağzına gelene kadar nerede araç var bilmenin imkanı çok düşük

kazadır herkese geçmiş olsun

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

Eger kaza bu bakis acisi ile olduysa kirmizi kamyonun oldugu yerde ki kimse o hakli cikacak.

hoca birde buralarda cocuk cikar, yasli cikar, kedi kopek cikar hiziniz neydiki kaza yapabildiniz

Ben Kırmızı kamyonun oradan geldim...

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Biride dememiş ki trafik neden tersten akıyor

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

Oran yok artık, büyük kavşaksa sana kavşağa girerken yavaşlamamaktan, ona da sağdakine yol vermemekten kusur verilir muhtemelen. Ama küçük sokak arası ise ona kusur verilir sadece.

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

2 side sokaksa yeşil kusurlu  sağdan gelene vereceksin

olay ktt olsaydı %100 yeşil araba kusurluydu polis tutanağı olduğu için genelde polisler bu durumda kavşaklara yaklaşırken yavaşlamamaktan sarıyada %25 veriyor 

polis rapourun bugün yarın e devlete çıkar 

https://www.turkiye.gov.tr/egm-maddi-hasarli-trafik-kazasi-tespit-tutanagi-sorgulama-gercek-kisi 

al servise götür

Kaskonu Allianz genel müdürlüğünden değil hadi beni geçtim herhangi bir acenteden alsaydın işlemlerini yine çözümlerdim Genel müdürlüğün kestiği poliçeyi adamları arayıp bu poliçeyi ben yaptım müşteri ne istiyorsa yapın diyemiyorum :)

ortalama 30 günlük süreç bekliyor seni perte çıkar o BYD olduğu için parça bulamazlar yüksek ithimal 30 günü 40 yapalım çünkü acente olmadığı için dosyanı takip edecek adam olmacak kendin normal müşteri panelinden takibini yaparsın pert evrakların servise gönderirler sanırım

bu arada ikame araç almamışsın poliçeden araçsız kalacaksın süreçte 

herşeyde hayır vardır perte çıkarsa byd alma nasıl olsa elinde kalacaktı bide böyle düşün

yinede birşey olursa yaz bana sadece yönlendirme yapabilirim dosyaya müdahil yetkisi olmuyor bizim ekranda hasar dosya numarasını yazınca yetkiniz yok tarafınızdan yapılamıştır uyarısı veriyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

sen bi koç kestir . garibana dağıt. 

4 5  gariban aile bul . elektrik su doğalgaz birikmiş faturalarını öde 

biraz da erzak dağıt 

önümüz kış , kıyafet vs yardımında bulun

sana biraz yukardan destek lazım .

samaccc tarafından 14/Eyl/26 00:06 tarihinde düzenlenmiştir

Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.
Toplam Hit: 2585 Toplam Mesaj: 44
trafik kazası