folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kazalardan Sonra Sürücülerin Başına Gelenler?

Kazalardan Sonra Sürücülerin Başına Gelenler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

iyi günler mürid(e)ler benim merak ettiğim birkaç konu var ve nette de bununla ilgili pek birşey bulamadım burda başına gelenler geçirenler varsa onlardan dinlemek daha mantıklı olacağını düşündüm.

Yaklaşık 2-3 ay önce aracımla bir yayaya çarpmıştım ve yayayı alıp hastaneye gittiğimde direk trafik kazası ile tutanak tutuldu polisler filan geldi yaklaşık 4-5 saat karakolda işlemler oldu yaya hatalı olduğundan ve şikayetçi olmadığından iki tarafta herhangi bir işlem başlatılmadı ama yinede polise bildirildiği için kamu davası olarak geçmiş ve dava filan oldu işte öyle atlatıldı.

Şimdi benim merak ettiğim Allah kimseye göstermesinde ölümcül bir kaza olsaydı başımıza gelen yani haberlerde filan hep izliyoruz ölümlü bir kaza oldu diyelim o sürücü hapise filan girermi? süreç nasıl işler bunun gibi olaylar başından geçenler bi anlatsa herkes bilgilense çok iyi olacağını düşünüyorum.

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

paran varsa karşı tarafa kan parasını ödersin hapse girmezsin

doğal olarak karşı taraf şikayetçi olmayacak tabii

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

ölümle sonuçlanan olaylarda kamu davası açılıyor. karşı tarafın veya ailesinin şikayetçi olup olmaması aranmıyor. savcı kamu davası açar, hakim karar verir. hapse girme durumu var yani.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

hayatın karşılığının para ya da kefalet olması bana da pek hoş gelmiyor ama geçenlerde başıma şöyle birşey geldi

sokak arasında 30 ya da 40 gibi gayet düşük bi hızda seyrederken tek katlı bir evin çatısından salak çocuğun biri önüme atladı. resmen gökten uçtu sağdan ya da soldan değil, görmem imkansızdı. iki metre önüme düştü. yaallah deyip bastım frene direksiyonu da kırdım. milimetreler kalmıştı diyebilirim.

başka bir olay da çevreyolunda ilerlerken sarhoş bir adam karşıdan karşıya geçti ve tam önümde durdu. resmen intihara teşebbüs etti. trafik birbirine girdi sağa sola kıranlar frene asılanlar derken tam benim önümde durdu, ben de 100 km gibi bir hızdaydım. frene tam bassam eminim ki metrobüs yoluna falan girecektim (abs yok, arabam da vosvos) tam yanımda da başka bir araç vardı, araçla mesafemi sıfırlayıp adamla arabanın tam ortasından geçtim. bu dediklerimin toplamı 1 saniye sürüyor bu arada. sonra arkadakiler vurdu mu sıyırdı mı durdular mı bakamadım.

böyle bi durumda da yüzde 1 bile suçun olmasa dahi hapis cezası alınıyor mu ? hayat bu belli olmaz yarın ne olacağı. hapisten önce vicdanın rahat vermez ama hapis durumunu da merak ettim.

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

bana minibus carpti, ama kesinlikle benim hatamdi adamin onune atladim ayagim ezildi. en yakin hastaneye goturdu adamlar (umraniye santraldeki afiyet hastanesi) bende adamlara `abi sizin sucunuz yok isinizden gucunuzden olmayin gidin ` dedim gittiler.

sesekamiz varya amk sekil yapiyoruz, meger bu tur durumlarda ssk karsilamiyomus carpan adamin trafik sigortasi karsilayacakmis 500 kagit hesap girdi hastanede

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShyRain
    ShyRain's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

paran varsa karşı tarafa kan parasını ödersin hapse girmezsin

doğal olarak karşı taraf şikayetçi olmayacak tabii

Kan parası kişinin yaşıyla ters orantılı olarak 10 yaşında bir çocuğun kan parası net 200 000tl 'dir

eski parayla 200milyar...

Valla çok zor ben de bir yayaya vurdum , kimsenin başına gelmese en güzeli..

Bir kere araba gibi mekanik bir alet kullandığın ve üstüne üstlük trafiğe çıkıp seyahet ettiğin için bile sen suçlusun direk!

(Sanki araba ile trafiğe çıkılmazda sadece evde üzerinde çamaşır kurutulur)

Computer Engineer/SyStem Analyst/ Coder ShyRain
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

ölümlü bir kazada önce karakola sonra da kamu davası açılırsa cezaevine girersiniz..

suclu olmanız olmamanız durumu etkilemez..

cezaevine girme sebebiniz karşı tarafın fevri davranıp size zarar vermesini engellemektir..

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

ölümcül kazalarda babana çarpsan bile sana zarar gelmesin diye devlet seni korumak için CTE'ye teslim eder.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

ölümlü trafik kazasında önce karakola götürülürsün nöbetçi savcıya durum bildirilir.

o gün evraklar yetişmeyeceği için hakkında gözaltı kararı alınır.

ertesi gün savcı önüne çıkarsın.savcı ifadeni alır ve yasa gereğince serbest durumda kalman gerekse bile tutuklamaya sevkedilirsin.

hakim dosyanı inceler ve delil durumuna göre hakkında karar verir.

serbest kalırsan da tutuksuz yargılanırsın.

bi adam öldü diye kesin ceza alırsın diye bişey yok.

popüler bi örnek bakınız başbakanın oğlu beraat almıştır.sanırım sene 1998 olması lazım.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

ölümlü trafik kazasında önce karakola götürülürsün nöbetçi savcıya durum bildirilir.

ertesi gün savcı önüne çıkarsın.savcı ifadeni alır ve yasa gereğince serbest durumda kalman gerekse bile tutuklamaya sevkedilirsin.

popüler bi örnek bakınız başbakanın oğlu beraat almıştır.sanırım sene 1998 olması lazım.

hocam o başbakanın oğlu ya :) bizim öyle bir forsumuz yok ne yazıkki :)

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    enesshn18 bunu yazdı
    MbK bunu yazdı

hocam o başbakanın oğlu ya :) bizim öyle bir forsumuz yok ne yazıkki :)

o zaman başbakan değildi belediye başkanıydı.

pederleri ikna edin belediye başkanlığına el atsınlar :-))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 1731 Toplam Mesaj: 15