Kazanamama Kaygısı
-
tekrarlıyorum msni kırılırsa bir daha girmeyecek nete....
-
simsiyah kim diyo kolaydı diye??Gelde bide sınav anında sor sorular nasıl diye gecen seneki sınavda asırı basit sorular
oldugundan millete kolay geldi yoksa gayet guzel bi sınavdı.. Bide calısana hersey kolay..Calısın piss Türkler...
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------
zamansehri bunu yazdı:
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------abi herkesin evinde bilgisayar-tv var.
kimisi tv-bilgisayar sayesinde gelir üniye hatta.
neti kullanmayı bilmek lazım bence.her zman geyik yapmazsın lüzumlu konuları gezersin olur biter.
elinde milyar kilometrekarelik kütüphane var.değerini bilmek lazım.
-----------------------------işte bilmeyenler için söyledim bide bahsettiğim kişide farkında değil dalgaya alıo bu konuyu ;)
hoca uğraşma o zaman.bir musibet bin nasihatten iidir.
derim ben...
3 msibet olmuş hocam galiba:D abi internet fln çok sorun değil eğer gerçekten farkındaysan olayın ciddeiyetinin illa ki kazanırsın:) -
zamansehri bunu yazdı:
sen buna hakkaten inanıyomusun.kendi hayatını bu kadarcık idrak edemeyen biri ,sözünde duracak kadar da müdrik değildir.
-
zamansehri bunu yazdı:
hocam arkadasının iradesi yokmu.Bidaha girmem dedigine gore kotu bişey yaptıgının farkında iradesi varsa bırakır yok bırakmak istemiyosa bırakcakm demisse bile yalan olur o iş.. -
ya Swat yapma şimdi, mat 1 kebapmış ya, mat2 de birazcık işi bilen adam yapmıştır, diğer bölümleri pek bilemeicem genelde öğrencileri sosyal yıkmış ama neyse, üniversite yılları güzeldi, bi de sırf üni olsun diye gidenler yok mu? bitiriyolar beni, iş lazım iş bi araştırma yapıp ardından bölüm yazmak gerekir, bak Türkiye iktisatçı dolu biri de simsiyah
bi de hassiktir len kendini geliştirmek önemli diyenler var
eskiden böyleymiş bu şartlar hele ki bu hükümette adamın olmayınca kesinlikle iyi bir iş bulamazsın (diğer bölümleri bilmiyorum)
neyse ben siyasete de girdim bu konuyu da kirlettim pardon :) -
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------zamansehri bunu yazdı:
sen buna hakkaten inanıyomusun.kendi hayatını bu kadarcık idrak edemeyen biri ,sözünde duracak kadar da müdrik değildir.
-----------------------------Bende katılıyorum olay kişinin kendisinde bitiyor.Sen onun ne kadar msn hacklesende o her halükarda nete girer.O arkadaş bunu idrak edememişse o arkadaşın işi baya zor benimde eskiden bilgisayar bağımlılığım vardı sonra herşeyin farkına vardım hayatta bilgisayardan daha önemli benim geleğimin olduğunu anladım bi süreliğine ps2 bilgisayardan elimi ayağımı çektim başardım şuanda ünideyim ;)
-
kendini bilen adama bişi olmaz endişeye gerek yok...