Kazanan Kim Oldu ? | Üniversite Adayları Ve Genel Değerlendirme
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------swool çok güzel açıklama hacı..
Bu arada resme koptum amk :D:D
-
hitbaytar bunu yazdı:
-----------------------------nu_metal bunu yazdı:
pauahaha ulan qambler atakan haaa ewt onuda artık zengin tiki cocuk sınıfına koyalım :)
nede olsa florya aydında okuo
-----------------------------kim ist. aydında okuyan arkadaş yaw merak ettim bende ordayımda bu sene :D
bizim arkdasda orayı kazandı bu sene gitcek büyük ihtimal
kim dersen Quetzalcoatl -
Çalışınca olmadığını bildiğim için hiç iplemiyorum bende bu okuma/eğitim/öğretim cart curt dalgalarını. Boş işler, organize işler anasını satim :/
-
Edit
-
arahman bunu yazdı:
-----------------------------Meslek lisesi çıkışlı olduğu halde 295 puanla hiçbir yüksekokula yerleşemeyen Burgazlı Büşra
Burgazlı ayşenin gözü yükseklerde en yüksekokul 296 aldığına göre düşün burgazlı ayşe ne istiyo.Yanlış tercih te olabilir.[Diploma notu düşük olabilir]
Üniversite işi çok çalışmakla + şans farktörü olacak şans olmazsa günde 1 kitap bitir (:D) yine olmaz.
Öneri:Ösym milli piyonga idaresine bağlasın daha şanslı oluruz.
-----------------------------Kapitalizim süper bi sistem dimi ama? şahsen süper bişi bu anlatılanlar? hem baby Gizeme nie laf atıyonuz zengin olmak onun suçumu? Bu sistemde herkes okuycak diye bişi yokki Büşrada gider zengin bi koca bulur yada şişman kel bi kompradorun metresi olur sonra ister okur ister dokur. Al sana eğitimde eşitlik! niye bu kadar kasıyorsunuzki? Kıskanma n'olur sömür seninde olur... Yaşasın kapitalist sömürücü sistem ;)
Not: Anlayan anladı anlamayan Burak Beyin özel avukatlık bürosuna başvurarak bi dilekçe yollarsa ayrıntılı cevap yollarım....
-
kafkafkaf bunu yazdı:
arahman bunu yazdı:
-----------------------------Meslek lisesi çıkışlı olduğu halde 295 puanla hiçbir yüksekokula yerleşemeyen Burgazlı Büşra
Burgazlı büşra gözü yükseklerde en yüksekokul 296 aldığına göre düşün burgazlı büşra ne istiyo.Yanlış tercih te olabilir.[Diploma notu düşük olabilir]
Üniversite işi çok çalışmakla + şans farktörü olacak şans olmazsa günde 1 kitap bitir (:D) yine olmaz.
Öneri:Ösym milli piyonga idaresine bağlasın daha şanslı oluruz.
-----------------------------Kapitalizim süper bi sistem dimi ama? şahsen süper bişi bu anlatılanlar? hem baby Gizeme nie laf atıyonuz zengin olmak onun suçumu? Bu sistemde herkes okuycak diye bişi yokki Büşrada gider zengin bi koca bulur yada şişman kel bi kompradorun metresi olur sonra ister okur ister dokur. Al sana eğitimde eşitlik! niye bu kadar kasıyorsunuzki? Kıskanma n'olur sömür seninde olur... Yaşasın kapitalist sömürücü sistem ;)
Not: Anlayan anladı anlamayan Burak Beyin özel avukatlık bürosuna başvurarak bi dilekçe yollarsa ayrıntılı cevap yollarım....
-----------------------------Tercih meselesi banane eğitim sistemi benimi gerdi.Ben kendi okuduğuma bakarım.Kendi işime bakarım.Çalış seninde olur üniversiten.Puanlar 10-14 arası düşmüş.Demekki şanslıydık bağzılarımız iyi değerlendirdi bağzılarımız değerlendiremedi
-
nu_metal bunu yazdı:
pauahaha ulan qambler atakan haaa ewt onuda artık zengin tiki cocuk sınıfına koyalım :)
nede olsa florya aydında okuo
hadi lan ordan görende bahçeşehirde falan okuyo sanar aydın ünisisi işte :D -
Swool bunu yazdı:
-----------------------------koptum yemin ediom ya zuhahaha