Kazandığım Paradan %25 Komisyon Almak İsteyen.
-
turism işi ile uğraşıyorum ayrıca bunun yanında ek olarak oyuncak işi yapıyorum kısaca söyle diyim. oyuncak makinesi langırt makinesi ve şarz aleti makinesi kuruyorum. sadece bana bunları kuracağım yeri siz belirleyin yaptıgım cironun yüzde 25 i size veriyorum.
langırt makinesi ve oyuncak makinesi için iş yapılabilecek bir yeriniz varsa cirodan yüzde 25 sizin. izmir ve çevresindeyseniz iletişime geçin. 554 654 18 03 benim numaram. özel mesajda atabilirsiniz.
-
parka kursak anasını bellerler lan heleki ankara çinçin'de :S işyerim buradada gülveren tarafı
-
oyuncak makineleri genelde kırtasiye bakkal tarzı yerlere langırt makineside kırtasiye dershane içleri gibi yerlere kurulunca güzel iş yaparlar.
-
ilkögretimin hemen yanındaki bir büfe kantin tarzı bir mekana dış mekan ama, kurdursak bi langırt? nasıl olur yasak olur mu? +okul içi olur mu? lise filan. gerçi okullarda kapanıyor ama:(
-
up.
-
Hocam Yenişakran-aliağada marketim var. sahil kasabası.. yazın biraz haraketli geçer buralar. istersen vaktin olursa gel bir çayımı iç. görür ok dersen anlaşırız.
-
tmmdır . yakın zamanda buluşuruz gelirim aliağaya. ;)
-
Başkan baltalamak gibi olmasında % 50 olması lazım kar yarı yarıya
makina senden - mekan benden langırt + air hokey Ole çalışıyo ist te
-
bu oyuncak makinalarını kurmak için ruhsat lazım mı?
-
Konu ile pek alakası yok ama elinde atari salonlarında olan arcade makinalardan varmı üstat,
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------ilkögretimin hemen yanındaki bir büfe kantin tarzı bir mekana dış mekan ama, kurdursak bi langırt? nasıl olur yasak olur mu? +okul içi olur mu? lise filan. gerçi okullarda kapanıyor ama:(
-----------------------------lisede sorun olcağını sanmam hocam..benim lisede bilardo,masa tenisi, langırt, mini golf vardı...ama hiçbiri paralı değildi tabi..o açıdan uymaz sana sanırım (lise izmir 60.Yıl Anadolu Lisesi bu arada)