Kazık Bu Kadar Girecek
-
zamcık
-
hemde sulanmış zamcık. :/
-
Peroksit bunu yazdı
Kazık fakire fukaraya giriyor zenginin umrundamı amq adi şerefsizler
Mk bu piclere oy verenlerde fakir fukura ama. Demekki neymis; "Deveye dikeni, insana sikeni yarar"
Bu picler bir sonraki secimde %70 alirsa sasirmayin.
-
adam bize resmen DDOS yapıyor a.k..
artık sunucu kaldırmıyor isyan edecem a.k....yeterrrrrr.
-
çokta sikimde tamamen bunlara oyveren hanzoların suçu ben birkaçyıl daha kalıp siktirip gidicem bu memleketten herkes hakkettiğini yaşasın
-
sonra dine sövünce sövdü oluyor, inançlara saygı bilmem ne bik bik ötüyor birileri
bu kapkaççı soyguncu vatanhaini ipneler , din merhumu olmasa iktidara gelmeyi geç, değnekle kovalanmazmıydı millet tarafından
bunlara oy veren denyoların tamamı diyor ki ,
1. başörtüsü
2. imam hatip
3. dinimizi yaşıcaz
yoksa adam zaten sefil zaten böcek gibi yaşıyor , araba alamıyor ki benzin fiyatını umursasın , içkiye zam yapılınca müstahak o kafirlere diyor kazığın büyüğünün gaz ve elektrikten geldiğini düşünemiyor
ve görünen o ki , ortada bir "din münakaşası" olduğu sürece de düşünemeyecek ve bu kazıkları yemeye devam edecez
bu zamlar ne diyorsun adam imamhatip diyor
teröristle görüştün diyorlar , başörtüsü diyor
-
Evet benzine yeni zam geliyor saygılar..
Durmak yok düzeltmeye devam amk.
-
ulan bari içkiye zam yapmasalar :(
bir de sigaraya zam yok dimi beyler ?
zamcık :(
-
sniperscope bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
Kazık fakire fukaraya giriyor zenginin umrundamı amq adi şerefsizler
Mk bu piclere oy verenlerde fakir fukura ama. Demekki neymis; "Deveye dikeni, insana sikeni yarar"
Bu picler bir sonraki secimde %70 alirsa sasirmayin.
%90da alırlar. Benım anlamadıgım bu adama kım oy verıyor ben artık secımlerde bıle bır dalavere oldugunu dusunmeye basladım. Insan olamaz bır beyın sahıbı olamaz bu hukumete oy veren ınsanlar.
-
emreslmn bunu yazdı
%90da alırlar. Benım anlamadıgım bu adama kım oy verıyor ben artık secımlerde bıle bır dalavere oldugunu dusunmeye basladım. Insan olamaz bır beyın sahıbı olamaz bu hukumete oy veren ınsanlar.
Hocam senin bu dedigini ben taaaa gecen secimden 3 gun sonra soylemeye baslamistim.
Yeryuzunde hickimse bu piclerin %49 oy aldigina beni ikna edemez.
Kimin oy verdigine gelince; secimden once hortlayan, secimden hemen sonra tekrar mezarina giren 7 milyon secmen ve bir kac milyon ahmak.
sniperscope tarafından 28/Eyl/12 18:18 tarihinde düzenlenmiştir