Kazık Mı Yedim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwateR
    SwateR's avatar
    Erkek

Normal fiyat bana göre de. İnternet, program vs. günlük işler için ideal. Ama işlemcisi vasat gibi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek
    Lotus bunu yazdı

nerden aldın hocam 

2. el hocam, adam interneti komşusundan alıyormuş komşusu da artık paylaşmayınca internetini boşa çıkmış bilgisayar. kullanmadığım için satıyorum dedi, bende peder beye bi pc almayı düşünüyordum zaten. 450 lira dedi pazarlıkla 350 ye verdi.

yani evet 350 lira küçük para ama işte arkadaş daha ucuza aynısından alırdık deyince acaba 200 liralık pc aldıkta haberimiz mi yok diye düşündüm.

bu arada bilgilendiren arkadaşlara da teşekkür ederim.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    saftiriksincap bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

nerden aldın hocam 

2. el hocam, adam interneti komşusundan alıyormuş komşusu da artık paylaşmayınca internetini boşa çıkmış bilgisayar. kullanmadığım için satıyorum dedi, bende peder beye bi pc almayı düşünüyordum zaten. 450 lira dedi pazarlıkla 350 ye verdi.

yani evet 350 lira küçük para ama işte arkadaş daha ucuza aynısından alırdık deyince acaba 200 liralık pc aldıkta haberimiz mi yok diye düşündüm.

hocam hani her lafa da kulak asma hani nerde gidek alak diycen öyle diyene.. bi araba almak istersin de herkes kendi beğendiğini aldırmaya kalkar sana onun gibi bişey buda  kulak asma sen ona

bence normal bi fiyata almışsın..

peder için fazla ama bence bu bilgisayar söyliym gta 4 falan oynar bunda isterse =))

Zugzwang
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    saftiriksincap bunu yazdı
    Lotus bunu yazdı

nerden aldın hocam 

hocam kusura bakmada arkadaşın biraz salak galiba.

200 tlye hacizli ürün mal yerden bile alamazsın.Kıl olurum öyle insanlara dersin ki 1500 liraya iphone 5s aldım adam der ki kazık yemişin ben onu bin liraya alırdım.

Ürünü 450 ye bile alsan kazık yemezdin hoca.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

200 liraya filan eğer arkadaşın buluyorsa ben 3-5 tane alırım en az 400 den de satarım burda mahalleliye :D Eğer bi arızası sıkıntısı yoksa gayet normal bi fiyat. 50 aşağı 50 yukarı olur en fazla.. 

Bir de pis bir huyum var, 2. el bilgisayar telefon aldım mı direk bi recovery yapar bellekte eskiden neler varmış diye kontrol ederim :( Çok ayıp biliyorum ama belki de yasal olmayan şeyler çıkabilir :P

Not : Aklına düşürmüş gibi olmayayım hocam :)

mfatihbodur tarafından 14/Eki/14 01:37 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 4813 Toplam Mesaj: 36