Kazıkçı Turkcell Den Şikayetci Olanlar
-
bende 532 2xx xx xx ile başlayan numarası vardı, faturalı hat, her ay abartılı oranlarda fatura geliyordu, vodafoneye geçtim rahat ettim. tamamen kazık ve hiç bir indirimi yok, olanlarda sadece göz boyamak için...
-
Yıllardan günümüze dek; iyi günde kötü günde eşim dostum akrabamla iletişim amaçlı kullandığım TURKCELL GSM operatörünün bir müşterisi olarak; son günlerde VODAFONE ve AVEA şirketlerinin TURKCELL GSM şirketine göre izlediği kampanyalar benim bir hayli iştahımı kabartmıştır. Turkcell şirketi; bu sömürgeci ahval ve şerait içinde bulunmya devam ettiği takdirde her ay 250 kontör yükleyen bir beşer olarak kontörlerimin hakkını tam anlamıyla alabilmek için bundan sonraki para karşılığı hizmetimi VODAFONE şirketinden karşılayacağımı bildirir saygılarımı sunarım.
bombalayalım !!!
-
valla benim öle bi sorunum yok çok şükr Tğrkcell hattı çocukluk zamanımda daha tlf ilk aldığımda almıştım 1 hafta sonra kırmıştım.. ozmandan beri telsim(vodafone) kullanıyorum ama geçen yıl birde avea aldım şimdi aveadan avealılara 3 bin sms beleş var tlsimden telsimlere 100 smsm artık aşkımla 5 dk.sı 1 kntr e konuşuyorum.. telsimde kntr bitince avea zaten telsimi araken dksı 2 kntr yazıyo :) onla arıyorum ve mesajalrıda 500 smsm oluyo zaten her yöne tüm gsm lere 500 smsm bedavası var.. yani gül gibi geçiniyom
-
bulmaca gibi olmuş, çözmekte zorlandım.
-
urkcell şirketi; bu sömürgeci ahval ve şerait içinde bulunmya devam ettiği takdirde her ay 250 kontör yükleyen bir beşer olarak kontörlerimin hakkını tam anlamıyla alabilmek için bundan sonraki para karşılığı hizmetimi VODAFONE şirketinden karşılayacağımı bildirir saygılarımı sunarım.
:D:D -
nası edebiyat ama ? :D
-
Turkcell'e kafam girsin
-
Ulan cebitte turkcellin maskotunu zikmeden gelmeyin dagitin o a.qodumun maskotunu maymunmudur faremidir her ne poqsa
-
dün mail atmıştım bu gün cevap vermişler ben diger oparetörlere göre fiyatlarını yüksek diyorum adamlar biz sadece cep telefonu alanında hizmet vermiyoruz iyi ozaman iştecell'in connect kart'ın parasını benden çıkarın a.k olur.. bu cevap beni tatmin etmedi.. bide bana tarife ayağı yapıyor..Görüşlerinizi bizimle paylaştıgınız için teşekkür ederiz.
Turkcell olarak müşteri memnuniyetinin, sadece fiyat ayarlamaları ile sağanamayacağını düşünüyoruz. Servis çeştliliği, kapsama alanlarının genişletilmesi, hızlı hizmet anlayışı, farklı müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik kampanyalar düzenlemek gibi bir çok konuda sürekli çalışıyoruz.
Sizin de bildiğiniz gibi, Turkcell olarak size sadece cep telefonu kullanımlarınızda değil, buna benzer pek çok alanda fayda sağlayacak kampanyalar düzenliyoruz.Bu kampanyalar ile yaptığnız görüşmelerde avantajlar ve indirimler sunarak sizlerin Turkcell aracılığı ile en uygun şekilde konuşmasını sağlıyoruz.
Yanı sıra 02.10.2007 tarihinde tarifelerimiz yenilenerek, her müşterimizin kullanım alışkanlıklarına uygun bir tarife bulması sağlanmıştır.
Tarifelerimizde yapılan yenilikleri aşşağıda sizinle paylaşmak isteriz.> BizBize Canımın 3' ü Tarifesi' nde, seçeceĩniz 3 kişiyle 25 kontöre 1 hafta boyunca 1 saat konuşabilirsiniz.> BizBize Hepimiz Tarifesi ile tüm Turkcell' lilerle 50 kontöre 1 hafta boyunca 1 saat konuşabilirsiniz.> BirFiyat Tarifesi' nde, 250 ve üstü kontör yüklemede herkesle konuşmanın dakikası 2 kontör, yüklenmedinde dakikası 5 kontör ile görüşe gerçekletirebilirsiniz.Size en uygun gelen tarifeyi bulabilmek için http://www.turkcell.com/bireysel linkinden, 1. reklamı tıklamanızı rica ederiz.
Hazır Kart hatlar için yeni tarifelerimizin detaylı bilgilerine http://www.turkcell.com/bireysel/tarifeler/hazirkart linkinden ulašbilirsiniz.Saygılarımızla
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş
Nur PektaşKaymak
Müşteri Hizmetleri Merkezi
-----Original message------From: XXXX@yahoo.comTo: TURKCELL MUSTERI COZUM MERKEZIArrived at: 02.10.2007 21:35:59Subject: sozsiz-Haz?r Kartİsim Soyisim : ----------------
Tukcell/Hazırkart Abonesi : Evet
Gsm : 0537417XXXX
Tel : 0
Öncelikle siz Turkcell çalışnlarına kolay gelsin der sorunumu belirtmek isterim.Uzun süredir şirketinizin müşerisiyim lakin şu son zamanlarda izlediginiz hizmet politikası daha dogrusu kontörlü hatlara yönelik biraz daha açmak gerekirse ücret politikası için hiçde iç açıcı degil geliŭekte olan bu sektörde heleki GSM oparetörlerinin bir birinden cazip kampanyalarında göz önünde bulundurursak ve alınan hizmeti ekledigimizde uyguladıgını tarife ile çok yüksel meblaĬar içermekte. Ben bir turkcell müŴerisi olarak bunun adil bir sekilde düzenlemeye gidilmesini istiyorum. -
bu olanakları diger gsm lerde bi çogunu zaten sunuyor ayrıca avea kapsama alanı daha yüksek türkiyede nerdeyse her yerden çekiyo % 100 lük kazık yiycegime voddafone avea hat alır diledigimce konuşurum