folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Kazım Koyuncunun 2 Güzel Parçası

Kazım Koyuncunun 2 Güzel Parçası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    tesekkurler emirreis

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

Onu ilk Güneydoğu turnesinde Diyarbakır turnesinde gördüm. Nusaybin'e bizim kültür merkezine konser vermeye geldi. Konserden sonra tanışma ve konuşma fırsatım olmuştu. Gerçi küçüktüm o zaman 13-14 yaşlarındaydım ama o adamı o zamandan çok sevmiştim. 5-10 kişi ile bizim kültür merkezinin üst katında ki cafe'de gece yarısına kadar sohbet etti o konser yorgunluğuna rağmen. Sözleri, düşüncüleri, tarzı, hareketleri filan o yaşımda çok etkilemişti beni. Karadenizli insanlarımızın onunla gurur duyması gerek. Babam cenaze töreninde konuşma yapmıştı.

Dağların çocuklarından denizin çocuklarına selam olsun demişti birisi, gülmüştü. Denizin çocuklarından dağların çocuklarına da selam olsun demişti. Hüzünlendim..

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

emirreis yemek sozumu gecen sefer geldigimde gerceklestiremedim ama bu gelisimde söz veriyorum.

Bu arada sen beni gören tek tahribat müridisin :D

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------

Onu ilk Güneydoğu turnesinde Diyarbakır turnesinde gördüm. Nusaybin'e bizim kültür merkezine konser vermeye geldi. Konserden sonra tanışma ve konuşma fırsatım olmuştu. Gerçi küçüktüm o zaman 13-14 yaşlarındaydım ama o adamı o zamandan çok sevmiştim. 5-10 kişi ile bizim kültür merkezinin üst katında ki cafe'de gece yarısına kadar sohbet etti o konser yorgunluğuna rağmen. Sözleri, düşüncüleri, tarzı, hareketleri filan o yaşımda çok etkilemişti beni. Karadenizli insanlarımızın onunla gurur duyması gerek. Babam cenaze töreninde konuşma yapmıştı.

Dağların çocuklarından denizin çocuklarına selam olsun demişti birisi, gülmüştü. Denizin çocuklarından dağların çocuklarına da selam olsun demişti. Hüzünlendim..

bende 93 de tanismistim cok guzel zamanlarimiz gecti, hayatta gordugum en iyi insanlardan birisidir.son zamanlarda ozellikle bu gulbeyaz dizisinden sonra cok taninmisti (daha dogrusu popiler olmustu.oncedende ciddi anlamda bir hayran ve dinleyici kitlesi vardi) ama hala taksimde dolasir herkesle sohbet eder. en ufak bir hava sohret budalaligi yapmamistir.

karadeniz insani zaten kendisiyle cok gurur duyuyor gercek karadeniz kulturunu insanlara tanitti ve sevdirdi.daha onceleri ismail turut, davut guloglu, kont adnan vs gibi osur osur ipe diz modeli sarkilar yapan insanlarin karadeniz kulturunu yansitmadigini anlatti insanlara. karadeniz kulturunun celdim ciddim uyyy daaa ve temel fikralarindan ibaret seyler olmadigini gosterdi insanlara.oldugu zaman hatirlarsiniz belki trabzonspor besiktas tribunlerinde dev afisleri acilmisti.

guzel insandi...

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    hacı karanlıktı, o sayılmaz. Sen gel hele yemekte daha iyi görüşürüz :)

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

xtlan demişki :

ama hala taksimde dolasir herkesle sohbet eder. en ufak bir hava sohret budalaligi yapmamistir.

-------------

kazım koyuncu sanatçımız geçen 2 yıl önce sene vefat etmişti o zaman stajdayken almıştım haberi üzülmüştüm

Allah rahmet eylesin tekrar....

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    hacı karanlıktı, o sayılmaz. Sen gel hele yemekte daha iyi görüşürüz :)

Ne demek istiyorsun ben karanlık adammıyım yani!

:D

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    hoca nur gibi suratın vardı, ortam karanlıktı ama geceye düşen ay parçası gibiydin

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

hepinizin tanimanizi isterdim.soyliyecek cok sey var ama anlatmak zor neyse yaa...

anilar dustu pesime :)

bulabilirseniz zugasi berepe nin albumunu dinleyin guzeldir rock metal sevenlere tavsiye ederim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    ganimet bunu yazdı:

xtlan demişki :

ama hala taksimde dolasir herkesle sohbet eder. en ufak bir hava sohret budalaligi yapmamistir.

-------------

kazım koyuncu sanatçımız geçen 2 yıl önce sene vefat etmişti o zaman stajdayken almıştım haberi üzülmüştüm

Allah rahmet eylesin tekrar....

sanirim bir yanlis anlasilma oldu. 2 paragrafin tamamini okursan sevinirim

xtlan bunu yazdı:

karadeniz insani zaten kendisiyle cok gurur duyuyor gercek karadeniz kulturunu insanlara tanitti ve sevdirdi.daha onceleri ismail turut, davut guloglu, kont adnan vs gibi osur osur ipe diz modeli sarkilar yapan insanlarin karadeniz kulturunu yansitmadigini anlatti insanlara. karadeniz kulturunun celdim ciddim uyyy daaa ve temel fikralarindan ibaret seyler olmadigini gosterdi insanlara.oldugu zaman hatirlarsiniz belki trabzonspor besiktas tribunlerinde dev afisleri acilmisti.

guzel insandi...

Toplam Hit: 2939 Toplam Mesaj: 31