Kazım Koyuncunun 2 Güzel Parçası
-
tesekkurler emirreis
-
Onu ilk Güneydoğu turnesinde Diyarbakır turnesinde gördüm. Nusaybin'e bizim kültür merkezine konser vermeye geldi. Konserden sonra tanışma ve konuşma fırsatım olmuştu. Gerçi küçüktüm o zaman 13-14 yaşlarındaydım ama o adamı o zamandan çok sevmiştim. 5-10 kişi ile bizim kültür merkezinin üst katında ki cafe'de gece yarısına kadar sohbet etti o konser yorgunluğuna rağmen. Sözleri, düşüncüleri, tarzı, hareketleri filan o yaşımda çok etkilemişti beni. Karadenizli insanlarımızın onunla gurur duyması gerek. Babam cenaze töreninde konuşma yapmıştı.
Dağların çocuklarından denizin çocuklarına selam olsun demişti birisi, gülmüştü. Denizin çocuklarından dağların çocuklarına da selam olsun demişti. Hüzünlendim.. -
emirreis yemek sozumu gecen sefer geldigimde gerceklestiremedim ama bu gelisimde söz veriyorum.
Bu arada sen beni gören tek tahribat müridisin :D
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------Onu ilk Güneydoğu turnesinde Diyarbakır turnesinde gördüm. Nusaybin'e bizim kültür merkezine konser vermeye geldi. Konserden sonra tanışma ve konuşma fırsatım olmuştu. Gerçi küçüktüm o zaman 13-14 yaşlarındaydım ama o adamı o zamandan çok sevmiştim. 5-10 kişi ile bizim kültür merkezinin üst katında ki cafe'de gece yarısına kadar sohbet etti o konser yorgunluğuna rağmen. Sözleri, düşüncüleri, tarzı, hareketleri filan o yaşımda çok etkilemişti beni. Karadenizli insanlarımızın onunla gurur duyması gerek. Babam cenaze töreninde konuşma yapmıştı.
Dağların çocuklarından denizin çocuklarına selam olsun demişti birisi, gülmüştü. Denizin çocuklarından dağların çocuklarına da selam olsun demişti. Hüzünlendim..
-----------------------------
bende 93 de tanismistim cok guzel zamanlarimiz gecti, hayatta gordugum en iyi insanlardan birisidir.son zamanlarda ozellikle bu gulbeyaz dizisinden sonra cok taninmisti (daha dogrusu popiler olmustu.oncedende ciddi anlamda bir hayran ve dinleyici kitlesi vardi) ama hala taksimde dolasir herkesle sohbet eder. en ufak bir hava sohret budalaligi yapmamistir.karadeniz insani zaten kendisiyle cok gurur duyuyor gercek karadeniz kulturunu insanlara tanitti ve sevdirdi.daha onceleri ismail turut, davut guloglu, kont adnan vs gibi osur osur ipe diz modeli sarkilar yapan insanlarin karadeniz kulturunu yansitmadigini anlatti insanlara. karadeniz kulturunun celdim ciddim uyyy daaa ve temel fikralarindan ibaret seyler olmadigini gosterdi insanlara.oldugu zaman hatirlarsiniz belki trabzonspor besiktas tribunlerinde dev afisleri acilmisti.
guzel insandi...
-
hacı karanlıktı, o sayılmaz. Sen gel hele yemekte daha iyi görüşürüz :)
-
xtlan demişki :
ama hala taksimde dolasir herkesle sohbet eder. en ufak bir hava sohret budalaligi yapmamistir.
-------------
kazım koyuncu sanatçımız geçen 2 yıl önce sene vefat etmişti o zaman stajdayken almıştım haberi üzülmüştüm
Allah rahmet eylesin tekrar....
-
EmiRReiS bunu yazdı:
hacı karanlıktı, o sayılmaz. Sen gel hele yemekte daha iyi görüşürüz :)
-----------------------------Ne demek istiyorsun ben karanlık adammıyım yani!
:D
-
hoca nur gibi suratın vardı, ortam karanlıktı ama geceye düşen ay parçası gibiydin
-
hepinizin tanimanizi isterdim.soyliyecek cok sey var ama anlatmak zor neyse yaa...
anilar dustu pesime :)
bulabilirseniz zugasi berepe nin albumunu dinleyin guzeldir rock metal sevenlere tavsiye ederim
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------xtlan demişki :
ama hala taksimde dolasir herkesle sohbet eder. en ufak bir hava sohret budalaligi yapmamistir.
-------------
kazım koyuncu sanatçımız geçen 2 yıl önce sene vefat etmişti o zaman stajdayken almıştım haberi üzülmüştüm
Allah rahmet eylesin tekrar....
-----------------------------sanirim bir yanlis anlasilma oldu. 2 paragrafin tamamini okursan sevinirim
xtlan bunu yazdı:
karadeniz insani zaten kendisiyle cok gurur duyuyor gercek karadeniz kulturunu insanlara tanitti ve sevdirdi.daha onceleri ismail turut, davut guloglu, kont adnan vs gibi osur osur ipe diz modeli sarkilar yapan insanlarin karadeniz kulturunu yansitmadigini anlatti insanlara. karadeniz kulturunun celdim ciddim uyyy daaa ve temel fikralarindan ibaret seyler olmadigini gosterdi insanlara.oldugu zaman hatirlarsiniz belki trabzonspor besiktas tribunlerinde dev afisleri acilmisti.guzel insandi...