Kedi Besleyenler
-
Arkadaşlar geçenlerde yolda bir kedi yavrusu buldum 1 haftalık filan ölmek üzere.ıslanmış korkmuş aç..neyse dayanamadım aldım getirdim.sıcakta durunca kendine geldi canlandı.Besledim baya büyüdü 3 haftadır bende.Ama bir oyun oynuyor artık canımdan bezdim Kedi günde 3 saat uyuyor 1 saat yemek
yiyor 20 saat oyun oynuyor.Etrafta ne görse atlıyor zıplıyor.Kablolar, ayakkablılar, geçenlerde laptopumun adaptörün bile söktü.
Bu kedi ne zaman düzelir.Ne zaman mafya babalarının kedisi gibi 23 saat uyur :D
Hayatımın içine etti ya..
-
hacı sen hiç çocuk olmadın mı yavru o daha doğasında var hiçmi belgesel izlemedin aslan yavruları bile oyun oynuyo :D
bırak oynasın hayvan :D kös kös otursa nolcak kendini baba gibimi hissedecen :D
resim gözükmüyor bu arada
-
kardeş benimde kedim var erkek daha 7 aylık.yavru iken öyle oyun oynaması cok normal daha bebek :) biras büyüyünce düzeliyo yavas yavas.benimkiside gündüz aksama kadar uyuyo gece 12 den sonra sabaha kadar evde tırmanmadık yer bırakmıo kediler böledir :)
-
öldürdüler benim bahçedeki kedilerimi :( bahçede doğurmuştu anaları :( çoluk çocuk ölddürmüş hep :((
hem o gitti... ardından kedilerimde gitti.. herkez çekti gitti..
-
resim göremiyorum ama ben :(
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
öldürdüler benim bahçedeki kedilerimi :( bahçede doğurmuştu anaları :( çoluk çocuk ölddürmüş hep :((
hem o gitti... ardından kedilerimde gitti.. herkez çekti gitti..
-----------------------------Çok Üzüldüm :((
-
hacı veterinere götürdüğünde tırnaklarını kestir yaşına girince iice durağanlaşır hatta sürekli yatıyor diye şikayet edersin. neyle besliyorsun bilmiyorum ama süt veriyorsan sulandırarak ver
-
Bende de var 5-6 tane kedi :D, yaklaşık 10 günlük 3 tane yavru var gözleri yeni açılıyor daha. Onların zıpır zıpır oynaması insana moral veriyor zaten.
-
Tamam kardeşim oynasın oynasında günde 20 saatte oyun oynanmazki :D şu anda bile ayağımın altında paçalarımı çekiştiriyor :S
-
Süper ya, annem izin verse eve bi köpek bide kedi alır birbirlerine alıştırırdım. Şimdilik 2 kuş, kablumbağa bi kaç balıkla idare ediyoruz. Kendi evime geçince hayvanat bahçesine çevirecem ortamı :D
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
hacı veterinere götürdüğünde tırnaklarını kestir yaşına girince iice durağanlaşır hatta sürekli yatıyor diye şikayet edersin. neyle besliyorsun bilmiyorum ama süt veriyorsan sulandırarak ver
-----------------------------kafa yapmasın hesabı :D