folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kedi Sahibi Olmak

Kedi Sahibi Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

kedileriniz güzelmiş arkadaşlar,dediğiniz gibi kediler kendilerine kul köle ediyolar ama yapacak bişey yok geçinicez bi şekilde :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cohndoe
    cohndoe's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

Hocam allah kolaylık versin, hem köpek hem kedi besleyen biri olarak. Kedi illet ettirir sana :D Ama kendisini sevdirmesini de iyi bilir, namussuzlar. Lafını dinlemez, kafasına göre takılır. Evin patronu olur, sen de ona hizmet edersin :D

Bu da evden kaçan kedim;

Evet kesinlikle kral o ve sen onun kölesisin. karnını doyurur, ihtiyaçlarını karşılarşın. bi bakarsın aranızda muhteşem bir bağ var bazı insanlardan çok daha sıcak davranır sana hatta eşsiz duygular yaşatır, bağlar kendisini sana. yazarken duygulandım yav valla kedi sevilmez mi ya :) Kediye üzüldüm ya. bizimki küçükken dışarıya çıkıyordu özellikle mart ayında 1-2 hafta yok oluyordu ömrümden ömür gidiyordu birşey olacak diye şimdi kısırlaştırıldı da pek çıkmıyor :)

hocam bu arada isminde özgün çıkarsa çok şaşıracağım. bu isimde daha önce hiç adaşımı görmedim çünkü :)

cohndoe ///// ygzkoc ///// R10 YaÖzKo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cohndoe bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı

Evet kesinlikle kral o ve sen onun kölesisin. karnını doyurur, ihtiyaçlarını karşılarşın. bi bakarsın aranızda muhteşem bir bağ var bazı insanlardan çok daha sıcak davranır sana hatta eşsiz duygular yaşatır, bağlar kendisini sana. yazarken duygulandım yav valla kedi sevilmez mi ya :) Kediye üzüldüm ya. bizimki küçükken dışarıya çıkıyordu özellikle mart ayında 1-2 hafta yok oluyordu ömrümden ömür gidiyordu birşey olacak diye şimdi kısırlaştırıldı da pek çıkmıyor :)

hocam bu arada isminde özgün çıkarsa çok şaşıracağım. bu isimde daha önce hiç adaşımı görmedim çünkü :)

Özgün hocam ismim :))

Biraz büyümüştü 5-6 aylık olmuştu, camdan kaçmış da. Büyük ihtimalle başkası aldı sanırım, yoksa dönerdi eve. Çok sevimliydi, götürmüştür biri :(

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cohndoe
    cohndoe's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    cohndoe bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı

Özgün hocam ismim :))

Biraz büyümüştü 5-6 aylık olmuştu, camdan kaçmış da. Büyük ihtimalle başkası aldı sanırım, yoksa dönerdi eve. Çok sevimliydi, götürmüştür biri :(

Öyle hocam çok güzel kedi  kesin almıştır biri :(

valla çok şaşırdım şu an ilk defa adaşımla tanışıyorum :) hemi de benden 1 yaş büyük vay be :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cohndoe
    cohndoe's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

kedileriniz güzelmiş arkadaşlar,dediğiniz gibi kediler kendilerine kul köle ediyolar ama yapacak bişey yok geçinicez bi şekilde :)

Kısa sürede kalkışlarına da alışır hocam o da :) sende ona alışırsın bi çeşit etkileşim yaşarsınız çok kısa sürede :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    cohndoe bunu yazdı

Bizim 6 yaşındaki kralı eklemeden edemedim :) Kedi candır, kraldır. Kesinlikle herkes beslemeli. Bizimki hava sıcak oldu mu ayağının üzerine yatıyor, istersen kıpırda :) kışında yorgan içine giriyor yastığa koyuyor kafasını yayılıyor, atıyor seni köşeye canı nasıl isterse küçükken farklı alışkanlıkları vardı sanırım kendi zevkine veya karakterine göre değişiyor alışkanlıkları :)

Alttaki pozisyon tamamen kendi eseri :) sıcak havalarda yayıldıkça yayılıyor :)

çiko%20paşa

Hocam bu nasil bir keyif pez*vengi hayvan amk, ben boyle yatmiyorum :)

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

Benim trinity  3 aylik ilk aldigimda sandalyeden atlamaya tirsardi miyavlayinca sesi cikmiyordu.

Simdi kucagimda uyuyor uyurkende illa sevicem yoksa elimi tirmaliyor kovunca sirtimi tirmaliyarak enseme cikip orda uyuyor.

Birtek bazen olmadik yeri pisleyince komut dinliyor onun disinda hicbir soz dinlemiyor:) 

Yemini votkayla karistirdim yarim saat sonra moda girmis oturmus kafasi saga sola dusuyor.

Hayvan severler kizmayin lutfen kotu bir niyetle bunu uygulamiyorum

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
Toplam Hit: 2030 Toplam Mesaj: 18