Kedi Sorunsalı
-
Sevgili mürid(e)ler biri 2 (ismi çiko) biri 4 (ismi eden) yaşında ellerinizden öper iki sarman erkek kedim var.Aslında köpek yada cins kedi sahibi olmak istemiştim ama iki kedide sokakta kaldığı için mecburiyetten sahiplendik,pişman değiliz ama sarı sarmanla başımız belada.Sokak kedisi bob (film önerisi) görünümlü tam bir şero.
erenn tarafından 12/Nis/17 16:31 tarihinde düzenlenmiştir
Son zamanlarda iyice çığrından çıktı,kaptan su içmez illa musluğu açacaksın ağzını dayayıp içecek,mama konusunda çok seçici,günde 20 kere kapı pencere önünde durmaksızın miyavlar girip çıkar,uyutmaz.en kötüsüde en başlarda problem yokken son 5-6 aydır küçük olanı her fırsatta fena dövüyor.Diğeri ise tam tersi aşırı evcil kendini sevdirir,kapısından girer çıkar ne versen yer vs. Büyüğünü bakımevine vereyim diyorum ama vicdanen rahatsız ediyor beni bu düşünce.Yapamaz çünkü orada uyuturlar felan kaldıramam gibime geliyor.Sizce ne yapmalıyım ? -
Şrefsiz çok tatlı :) allah bağışlasın.
-
benim baktığım bahçedeki kediler gibi yeni mama koyunca yiyor bir şey verirken illa yanına koyacaksın nazlı fazla şımartılmış :) kıskanıyor mu yoksa
-
-
baristbt bunu yazdı
akıllarda tek bir soru iki kedi de KISIRLAŞTIRILDI MI ?
malesef evet ikiside kısırlaştırıldı mecburen
-
hocam verme. benim de kedim yavrulamıştı yavruları sahiplendiremedim bi süre baya alternatif yol aradım buraya bile konu açmıştım sonunda sahiplendirdim. bakımevleri hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor sen de araştırmışsındır. Ben kedimi sokaktan aldım o da ilk zamanlar ne versem yedi fakat şimdi yem markası beğenmiyor ama Allahtan dışarı çıkma huyu yok, kaçınca da biryerlerini parçalattırıyor.
Vicdanın el vermesin, kediye yazık olur bi şekilde idare etmelisin
Bendeki şapşal bu :D
Webci58 tarafından 12/Nis/17 16:42 tarihinde düzenlenmiştir -
At çöpe hocam doğal seçilim değil mi ruhları da yoktur bunların sonuçta :D
-
Hocam evde bi kedim var 3 yaşında sokak kedisi tırmalanmadık koltuk perde kalmadı, gelip ısırıyor, camdan eve girip çıkar, çıkarmayınca miyavlar saatlerce, yemek isteyince bibloları kırar düşürür atar ama bir an bile bırakmayı düşünmedim. Olduğu gibi kabullenmen lazım.
-
Yav o bu değilde bunlar yatağınıza çıkıyorlar koltuğunuza filan geliyorlar, tüy pörtü böçek vb şeyleride üstlerinde taşıyorlar, huylanmıyormusunuz arkadaşlar,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Yav o bu değilde bunlar yatağınıza çıkıyorlar koltuğunuza filan geliyorlar, tüy pörtü böçek vb şeyleride üstlerinde taşıyorlar, huylanmıyormusunuz arkadaşlar,
Hocam kedi görebileceğin en temiz hayvanlardan biri, kendini öyle bi temizliyor ki izlerken yorulup bırakıyor insan :) aşısı vs. Yapıldığında kurt bit pire olmaz. Şu an için tek şey kıl, o da sıkıntı değil
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
kedi senden temizdir, rahat ol