Kedi Sorunu

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Homo

    asdfasd adam kedi arabamı çiziyo diyo, hala daha "çizmez o yaa korkutmuşundur" diyenler var :D 

    bu kadar çok seviyosanız kedileri sahiplenin, yada kısırlaştırın, gidip sokakta beslemeyin, siz besledikçe daha çok ürüyorlar, sokak kedisi nüfusu artıyor. hiç bir hayvan çöp yiyerek yaşamak zorunda değil, kontrolsüz bir şekilde besleyerek daha çok kediyi köpeği çöp karıştırmaya mahkum ediyorsunuz.


    29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2013
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

    Mama vermekle, karın doyurmakla alakası yok. Kedilere mama vereceksenizde başında durup verin. Kafalarına göre her yere mama koyanlar yüzünden sokaklarda fare nüfusunda patlama oldu. Sokakta kediden çok fare görüyorum artık. O kadar büyükler ki kediler bile korkup farelere yol verir oldular.

    Kediler daha doğrusu kedigiller akşamları hava kararınca doğaları gereği yüksek yerlere çıkıp uyurlar. Amaçları yüksekte hem etrafı rahat görmek hemde gelebilecek tehlikeleri erken farkedebilmektir.

    Özellikle motorcu müridler dediğimi anlayacaktır. Kediler büyük bir sorun. Motorun oturulan kısmına yatmaları sorun değilde tırnak geçirip deri kısmı yırtmaları büyük bir sorun. Boyayı çizmeleri için illa korkutulmaları gerekmiyor. Kilolu kediler kıçını çekip çıkacak diye tırnaklarını açıyor o sırada boyanın ırzına geçiyor.

    Ayrıca kışın arabanın motoru soğuk diye girip motorun çalışan kayış vb gibi yerlerine girip ölebiliyorlar. Bir müşterimin motoruna giren yavru kedi kayışa kaptırmıştı kendini. Araba durunca fark etmişler. Motorun sıcaklığıyla ceset yapışmıştı resmen. Kokudan arabanın yanına yaklaşılmıyordu.

    Bizde kediler problem, yurtdışında ise rakun ve sincaplar. YouTube'ta Amerikalıların çözüm yöntemlerini izleyebilirsiniz.

    Kediler için özel sprey var. Sıktığın nesneden iğrenip gelmiyorlar. Sadece kedilerin duyabileceği bir kokusu var spreyin. 

    Spreyin adını rica edebilir miyim?


    ‎‎‎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Mayıs/2012
    Homo
    yunusdogan bunu yazdı

    Amonyak

    Bildiğim kadarı ile amonyak kokusu, kediyi oraya sıçmaya dürtüyor.

    Yani evinde kedi olan kişiler, amonyak bile kullanarak temizlik yapmıyorlar ki hayvan sağa sola sıçmasın diye.

    Amonyak adamın arabayı daha da bok etmesin sonra


    ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Green Fields. Arabanın silecek suyu deposuna suyla karıştırıp doldurabilirsin. Arabayı park ederken camlara iki fırt sıkıp bırakırsın o koku yeter.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2010
    Erkek

    bizim üst kattaki görgüsüz komsu kadın geldi aklıma. 

    kedi arabasının üstünde uyuyor diye 5. kattan arabaya doğru su dökmüştü. bende balkonda oturuyordum su kütlesi benim kafamın önünden geçti yani.

    elini ayağını sikeyim diye bağırdım cevap vermedi utandı kaçtı galiba.

    ayıptır. kedileri sevin besleyin.

     

    oturdugun yerın afili durumuna göre ister bi tahta ister bi minder veya daha şekilli bişey yanına da bi mama kabı koyun. arada besleyin. zaten kedi beklerse hep orda bekler arabaların tepelerine çıkmaz.


    tabi lan
Toplam Hit: 1982 Toplam Mesaj: 16
kedi kedi