Kedim Fare Yapışkanına Bulaştı Ne Yapacağımızı Bilmiyoruz ?
-
bir bucuk 2 ayda cikar. benim kediyi tras etmistik birkeresinde 2 ayda cikti tuyleri. Ilk basta biraz sert oluyor ama yavas yavas yumusar. Veterinerlik birseyi yok bu isin, veteriner de ayni seyi yapicak.
-
teşekkür ediyorum arkadaslar rahatladım gercekten insallah çıkar çok tatlı atik çevik hareketli sevimli ne desem az :)) hatta yaramaz bgün bnm vukuatlı köpeim cristorn bağlı oldgu ağaca çıkmış sıpa köpegi dellendirdi :) zar zor indirdik ben böyle bi kedi görmedim ya köpeğin baglı oldgunju biliyor zincirinin yetişmediği yere 1 metre uzaklıa oturuyor onu izliyor öyle :) insallah çıkar tyleri eskisi gibi olur
-
en baba maço adama bile hayvan besletince bir yumuşuyor lan bayılıyorum insanın konuşmasını değiştiriyor şu hayvanlar :D
edit: yumuşuyor derken iyi anlamda ha topluk olarak algılamayın.
-
hocam cıkar tuylerı merak etme komple tras et kafa harıc bıyıklara dıkkat et.
Bıyotın denılen preperat var buna benzer preperat var klınklerden alabılırsın .
Komple tras et yada ettır uzulecek bırsey yok merak etme
-
Sorun olmaz dostum yeniden çıkar.Normal olarak bile tüy dökülmesine önlem olarak kedi traş edilir ( ben sevmediğim için yapmasamda ). Tavsiyem madem başladın tamamen traş et güneşte fazla kalmasınada engel ol hiç bir şey olmaz.. e-veteriner e rekabet gibi oldu ama kusura bakmasın artık:)
-
Kesilen tüyler eskisi gibi uzar. Bizim kedileri yılda 3-4 kez kırpıyoruz koyun gibi. 2-3 ayda eskisi gibi oluyor. Ancak yinede bir veterinere götürmeni tavsiye ederim. Sonradan bişey olursa "neden götürmedim" diye vicdan azabı çekersin.
-
sokağa sal gitsin yazık lan hayvana:)
-
Ben de diger arkadaslara katiliyorum, kendiliginden cikar. Bizim kedimiz ufakken kisirlastirildi. Operasyon icin karin bölgesini tamamen kazittilar ve sanirim 2-3 aya kadar tüyleri tamamen eski haline dönmüstü. Hatta yeniden cikmakla kalmadi, 11 senedir masallah bol bol dökülüyor tüylerini heryere ;)
Yine de bir veterine görünmekte fayda var. Sonucta toksik bi maddeyi yalamis sürekli tüylerini koparirken.
-
Bu tip yapıştırıcıları solventle sökebilirsin Saf solvent bulman çok zor ama tiner yada benzinde yüksek oranda olur. Tiner tercihimdir kolay gelsin