folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kedim Fare Yapışkanına Bulaştı Ne Yapacağımızı Bilmiyoruz ?

Kedim Fare Yapışkanına Bulaştı Ne Yapacağımızı Bilmiyoruz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

bir bucuk 2 ayda cikar. benim kediyi tras etmistik birkeresinde 2 ayda cikti tuyleri. Ilk basta biraz sert oluyor ama yavas yavas yumusar. Veterinerlik birseyi yok bu isin, veteriner de ayni seyi yapicak. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

teşekkür ediyorum arkadaslar rahatladım gercekten insallah çıkar çok tatlı atik çevik hareketli sevimli ne desem az :)) hatta yaramaz bgün bnm vukuatlı köpeim cristorn bağlı oldgu ağaca çıkmış sıpa köpegi dellendirdi :) zar zor indirdik ben böyle bi kedi görmedim ya köpeğin baglı oldgunju biliyor zincirinin yetişmediği yere 1 metre uzaklıa oturuyor onu izliyor öyle :) insallah çıkar tyleri eskisi gibi olur

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

en baba maço adama bile hayvan besletince bir yumuşuyor lan bayılıyorum insanın konuşmasını değiştiriyor şu hayvanlar :D

edit: yumuşuyor derken iyi anlamda ha topluk olarak algılamayın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

hocam cıkar tuylerı merak etme komple tras et kafa harıc bıyıklara dıkkat et. 

Bıyotın denılen preperat var buna benzer preperat var klınklerden alabılırsın .

Komple tras et yada ettır uzulecek bırsey yok merak etme 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Sorun olmaz dostum yeniden çıkar.Normal olarak bile tüy dökülmesine önlem olarak kedi traş edilir  ( ben sevmediğim için yapmasamda ). Tavsiyem madem başladın tamamen traş et güneşte fazla kalmasınada engel ol hiç bir şey olmaz.. e-veteriner e rekabet gibi oldu ama kusura bakmasın artık:)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Kesilen tüyler eskisi gibi uzar. Bizim kedileri yılda 3-4 kez kırpıyoruz koyun gibi. 2-3 ayda eskisi gibi oluyor. Ancak yinede bir veterinere götürmeni tavsiye ederim. Sonradan bişey olursa "neden götürmedim" diye vicdan azabı çekersin.

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    sokağa sal gitsin yazık lan hayvana:)

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DesertRose
    DesertRose's avatar
    Dişi

Ben de diger arkadaslara katiliyorum, kendiliginden cikar. Bizim kedimiz ufakken kisirlastirildi. Operasyon icin karin bölgesini tamamen kazittilar ve sanirim 2-3 aya kadar tüyleri tamamen eski haline dönmüstü. Hatta yeniden cikmakla kalmadi, 11 senedir masallah bol bol dökülüyor tüylerini heryere ;)

Yine de bir veterine görünmekte fayda var. Sonucta toksik bi maddeyi yalamis sürekli tüylerini koparirken.

No sweet perfume ever tortured me more than this...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek

Bu tip yapıştırıcıları solventle sökebilirsin Saf solvent bulman çok zor ama tiner yada benzinde yüksek oranda olur. Tiner tercihimdir kolay gelsin

isyanda sergerde....
Toplam Hit: 4530 Toplam Mesaj: 20