Kedimi... Köpekmi...?
-
LordVader, nerden çıkardın öyle bişeyi :)
Tornavida benim de kedim var, sokak kedisi, nerde kaldı tikkyliği? :D
qanimet, hacı sen iyice saçmalamışsın ne kedisine ne 7 camisi :) -
valla bi kurt köpeğim var 7 yaşında ailenin bir ferdi gibi şu anda bi kedim var 4 yaşında oda öyle sonra onun yavrusu var 2 yaşında oda ailenin bir ferdi gibidir şimdi 3 tane yavruladı onlarda ailenin bir ferdidir bence kedi köpek diyerek hayvan sevecekseniz sevmeyin.eğer bir hayat kadını aç bir köpeği doyurursa o bütün günahlarından kurtulur gibisindende bir hadis hatırlıyorum yanlışsam düzeltin...
-
ganimet dur heyecanlanma hocam. Ya arkadaşlar benim anlatmak istediğimi anlamamışssınız anlaşılan. camii olayını bende duymuştum gerçekmi bilmiyorum. ama epygamber efendimizin zamanında da vardı kedi köpek.
yeniden söylüyorum kedi ve köpeği direk alan bir yazı yok kuranda. zaten arkadaşlar kuranı okuyan bilir kuran direk söylemes yerin göğün bile anlatılışı farklıdır direk değinmez bir şeye imalar sen nasıl anlarsan. Şimdi saçmaladın demeyin. Yine söylüyorum Kuranı Kerimi okuyan arkadaşlarımız var ise her okuduğunda aynı cümleden farklı bir anlam çıkartır ki buda kuranda yazılı olan ayetler bir şeyi direk ele almadığının ispatıdır. Tamamı için söylemiyorum
-
Abu bence tam tersi hele bi sorki niye? :D
Garfiyıld da odie dışarda kalıodu sonra takılıodu bi tost kamyonunun arkasına hot dog kendi eceline koşuyodu :D
köpekler kendine yemek verene bağlı abu bence mesela köpeğin kaybolsa başkası bulsa onu beslese iyi beslese köpek orda kendini bulur gibi.
Ama kedi hakkında dediklerin doğru olabilir ilginç bi hikayesi vardı onunda.siyah kedide saç tutmanın hikayesi bağtıl o tescillendi artıhın.
-
ne kadar saçma bişe yaaaaaa , köpeğin'de rızkı allah'tan gelmiyor mu , allah bize veriyor bizde köpeğe hadi bunların hepsi ib yana şimdi köpeklerin elleri ve yüzleri tanınmayacak duruma gelecek ahirette'de kediler onlara nispet mi yapacak bak sen insanlardan aldın ben çöplerden topladım kii HAYVANLARIN AHİRETTE YERİ YOKTUR ONLARIN HEPSİ AHİRETİN TOPRAĞINI OLUŞTURACAKTIR asıl kur'an da yazan budur hayvanlar sadece fani dünyada sınananların sınav parçalarıdır..
-
TorNaVida bunu yazdı:
-----------------------------
kedi tikky işi sibiryadan şaşmam.Hem kediler ve kızlar nankör olur erkekler ve köpekler sadık olur.
-----------------------------sen köpek gibi sewersin o belediye gibi zehirler ! diyerek konuyu süperleştirmek isterim :)
-
yeter beee aq kediler nankör olur diyenler hiç kedi beslediler mi bakalim ulan kedi beslemediyseniz nerden bilceksiniz bu kdr geri kafali olmayin bee
benim çok güzel bi kedi vardi ne dersem dinlerdi annem et fln kesince bahçeye koyardim ona yerdi sonra kaldirip daha yukari koyardim bakalim napacak bisi yapmazdi çünkü sahibini dinler
sizin bildiiniz sokak kedileri e onlar kime sadik kalacak ki amk
bu arada benim kediyi 2 sokak ötede ölü buldum :((
-
KEHF SURESİ
18 ve 22 ayetlere bakARSAK
Uykuda oldukları halde sen onları uyanık sanırsın. Biz onları sağa sola çeviriyorduk. köpekleri de mağaranın girişinde iki kolunu uzatmış (yatmakta idi.) Onları görseydin, mutlaka onlardan yüz çevirip kaçardın ve gördüklerin yüzünden için korku ile dolardı.
(Ey Muhammed!) Bazıları bilmedikleri şey hakkında atıp tutarak: "Onlar üç kişidirler, dördüncüleri köpekleridir" diyecekler. Yine, "Beş kişidirler, altıncıları köpekleridir" diyecekler. Şöyle de diyecekler: "Yedi kişidirler, sekizincileri köpekleridir." De ki: "Onların sayısını Rabbim daha iyi bilir. Zaten onları pek az kimse bilir. O halde onlar hakkında (Kur'an'daki) apaçık tartışma (yı aktarmak) dan başka tartışmaya girme ve bunlar hakkında onlardan hiçbirine bir şey sorma. -
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------KEHF SURESİ
18 ve 22 ayetlere bakARSAK
Uykuda oldukları halde sen onları uyanık sanırsın. Biz onları sağa sola çeviriyorduk. köpekleri de mağaranın girişinde iki kolunu uzatmış (yatmakta idi.) Onları görseydin, mutlaka onlardan yüz çevirip kaçardın ve gördüklerin yüzünden için korku ile dolardı.
(Ey Muhammed!) Bazıları bilmedikleri şey hakkında atıp tutarak: "Onlar üç kişidirler, dördüncüleri köpekleridir" diyecekler. Yine, "Beş kişidirler, altıncıları köpekleridir" diyecekler. Şöyle de diyecekler: "Yedi kişidirler, sekizincileri köpekleridir." De ki: "Onların sayısını Rabbim daha iyi bilir. Zaten onları pek az kimse bilir. O halde onlar hakkında (Kur'an'daki) apaçık tartışma (yı aktarmak) dan başka tartışmaya girme ve bunlar hakkında onlardan hiçbirine bir şey sorma.
-----------------------------ee burdan ne çıkarıyoruz? :)
-
köpek varmış demekki