Kefillik Sisitemiyle Üye Olana Kefillik Hakkı Verilmesin.
-
Arkadasin matematikle durumu anlatmasini sacma bulanlar demekki hayatlarinda hic algoritma ile karsilasmamislar :D
-
Benim kefillik hakkım yok bari yenilerin olsun ben hiç laga luga ediyomuyum :( kefillik haklarımı geri istiyorummm :(:(
-
bencede aynen katılıyorum.
ayrıca matematikle anlatman çok Zekice olmuş beğendim.
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------
görüşüne katılıyorum ama matematikle anlatman cok geri zekalıca olmuş
-----------------------------birinin zekasıyla ilgili yorum yapmışsın lan :D aferin..
-
görüşüne katılıyorum ama matematikle anlatman cok geri zekalıca olmuş
anladım ve cok özentice bişi olduguna karar verdim
Klavye basinda milletin zekasini belirliyebilecegini düsünen kisinin zekasindan süphe etmek, bence daha zeki bir davranis olur :)
al bak sen bunla oyalan biraz
-
Matematiğe takılan arkadaşların,zeka ölçecek arkadaşların benim full matematik çözebildiğimi ve internette zeka testi diye dolanan şeylerin haricinde psikolojik test anlamında zeka testi uygulama konusunda bu sitede benden başka ehil adam olmadığını da biliyorlar mı acaba diye geçirdim içimden bi an :)
Belki bu önerdiğim şey demokratik gelmiyor olabilir. Ama anlattığım gibi git gide(semboller) tahribatın anlayışından uzak insanların burayı doldurması ve fikir yerine kişiliklerle uğraşmayı uğraş haline getirenlerin burayı doldurması birçoğumuzu rahatsız ediyordur.
-
Sonuç: pi r kare
-
---
-
sniphacker bunu yazdı:
-----------------------------Tahribata sonradan -kefillikle- üye olanların o dediğin gibi yabancılaşma oranının artmasını hangi mantıkla izah ettiğini doğrusu çıkaramadım. Tahribat kapalı bir forum değil ki, yazılanları herkes okuyabiliyor bu sayede de herkes neyin ne olduğunu, tahribatın nasıl bir yer olduğunu, nelerin nasıl işlediğini gayet iyi bilebilir. Üye değilse katkı yapamıyor, okuyamıyor değil ki..
Ek olarak banlı birine kefil olma olasılığı üzerinde düşünmek gerekirse de, seninki gibi "kefillikle gelenler daha fazla yapıyor bunu" demenin de pek bir mantığının olmadığı açık. Bunu kefillikle gelmeyen, benim gibi önceden de Tahribat'ın üyesi olan bir kişinin de yapabileceği bir şey. Ama getirirsin şöyle sayısal verileri. Dersin ki "Bak işte kefillikle gelenler şu kadar kişiye bunu yapmış, önceden üye olanlar şu kadar" diye yazarsın, sonra savını öne sürersin.
Bence algoritmadan önce biraz mantık kullanmayı öğrenelim, olur mu? ;)
-----------------------------dediklerine katılıyorum. sayısal bir veri getirme durumum yok yetkim olmadığından ancak tahmini olarak bu tarz kefilliklerle gelen kişilerin banlanma sayısınn arttığını görerek yazdım zaten. Burda yetkili birisi bunu ortaya koyabilir. Ancak genel izlenim olarak banlanmasalar bile tahribatın kendine has duygusunu taşıyamıyorlar diyebiliyorum. Ben sonraki mesajlarımda bu olay demokratik görünmeyebilir dedim zaten. Tahribata üye olmadan da yazıları okumaları katkı yapanlarına bir sözüm yok. Ama madem kefillik sistemimiz var bu şekilde ayar verilmeli. Herkese açık isek o zaman kefillik sistemine ne gerek var, yapılır bir tane basit kayıt formu. Üye sayımız da böylelikle 20binlerde kalmaz, 40bin 60bini buluruz. Eğer ki kefillik sisitemi koyulduysa bunun da bir amacı var elbette. Ben bu amaca yöneilk öneri getirdim zaten.
-
bence ya sınırlandıralsın yada belirli bir tarih veya site içi hareketlerine göre verilsin