folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kefir İçen Varmı?

Kefir İçen Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

ben internetten mayasını almıştım sözle 18 mart üni nin ziraat bölümünden miş filan artık ne kadar doğru ama özellikle mide hastalığı olanlar midesi yananlar gaz çıkartanlar midesinde bir sorun başlangıcı olduğunu farkedenler yada sorunu olanlar sabah aç karna bir bardak içmelerini tavsiye ediyorum ciddi alamda farkı farkedeceksiniz

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

genel sağlık için çok yararlı bişey ama ben pek içemiyorum keyif için içilecek bişey değil

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Merak ettim.. ama kımız kadar iğrenç bşiy içtiysem bunuda içeblirim sanrım :))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

ben moskovada yasiyorum burda cok tuketiliyor ozlelikle kucuk cocuklar icin asiri...

hayatimda bir kez ictim tadini hic sevmedim ama cok  faydali biseymis.. hatta espirisi oldu. sole diyim

beraber calistigim arkadasim  burdan evli 1 cocugu var her aksam 3-4 tane kucuk bebeler icin yapilmis kefir alir cocuga

bi gun sabah kahvaltisinda sohbet ediyoruz arkadaslarla girgir samata bir anlik suskunluk herkes sustu bir an..

cart araya girdi oyle mahsun bir ses tonu ile soylediki 

<<<yaw dun aksam butun magazinlerde kefir bimtmisti baktim hic bi yerde bulamadim.>>

konu ile alakasiz bir yerden girince epey makara olmustu 1 ay sonra dogum gununde arkadasin 3 koli kefir hediye etmistik.. n diye acikladim simdi bende anlamadim:))

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeriousMurder
    SeriousMurder's avatar
    Erkek

Yararlı oldugunu duydugum için bende içiyorum tadıda fena değil he.

Ülkemde Star Saksıda Yetişir....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebelpirate
    rebelpirate's avatar
    Erkek

çok yaralı bir içecek olduğu söyleniyor. tadı çok değişik ve çok güzel. rakı, şarap, bira içeceğinize bunu için hiç olmazsa bir yararı olur.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

rebelpirate bunu yazdı:
    -----------------------------

çok yaralı bir içecek olduğu söyleniyor. tadı çok değişik ve çok güzel. rakı, şarap, bira içeceğinize bunu için hiç olmazsa bir yararı olur.

kesinlikle katılıyorum mide için birebir kesin denemenizi tavsiye ediyorum

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

MUHRIP bunu yazdı:

Kardeş nası becerdin bunu ya?

7-8 yıl olmuştur ama hala tadı damağımda

Yan kafede çalışan genç arkadaşım

"Hocam sana kımız getirdim!.." deyip elime bir fincan tutuşturdu...

bir yudum almamla kendimi tuvalate atmam bir oldu...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

daha hiç kefir bilinmezken onun tohumları vardı bizde her gün süt'le demlendirilir içilirdi, zaten kendini yeniliyor çoğalıyor o tohumlar, tadı tuzsuz ayran gibi oluyordu güzeldi ama gene bulmak lazım o tohumlardan

alkol niyetine içmek isteyenler 4-5 gün bekletsin sütün içinde ellemesin sonra içsin :) orta asyada önceden içki diye içilirmiş zaten

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

MUHRIP bunu yazdı:

Kardeş nası becerdin bunu ya?

7-8 yıl olmuştur ama hala tadı damağımda

Yan kafede çalışan genç arkadaşım

"Hocam sana kımız getirdim!.." deyip elime bir fincan tutuşturdu...

bir yudum almamla kendimi tuvalate atmam bir oldu...

Hocam dedem getirmiş kırgızistandan baktım kımız var içeyim dedim kafaya bir dikledim .. süt desen süt değil ayran hiç değil bombok birşey bidahada bulaşmadım .. ama kırgızistanda normal sütten daha çok tüketiliyor bliyorum..

Toplam Hit: 4205 Toplam Mesaj: 31