Kelebeğin Rüyası
-
Şuanda filmden geliyorum. Gelir gelmez siteye girdim bu konuyu gördüm yazıyorum...
kesinlikle hayal kırıklığı bir filmdi. Hayatımda izlediğim en sıkıcı filmlerden biriydi amk çöpe gitti 7 lira. Yılmaz erdoğan bu sefer yapamamış
-
KaRaKuLe bunu yazdı
evim sensin youtube'da bulabilirsiniz :D
(Allah benim belamı versin izlediğim güne lanet olsun)
dayı yaramı deştin bizim kız istiyodu bu filme gitmeyi ben o filme para da vermem izlemem de dedim demez olaydım bir katakulleye geldim yalnızca ben değil nişanlım, yengesi, oğlu, arkadaşı, arkadaşının kızının biletlerini de alıp izledim filmi
ömrümde ödediğim en fazla sinema parasıydı :) hemde bu film için (evim sensin)
Asker tarafından 13/Mar/13 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Hala ses yok mu be hocalar,bakındım da bulamadım yine
-
daha cikmadi hocam. haber vercem ben sana.
-
DrKeworks bunu yazdı
Şuanda filmden geliyorum. Gelir gelmez siteye girdim bu konuyu gördüm yazıyorum...
kesinlikle hayal kırıklığı bir filmdi. Hayatımda izlediğim en sıkıcı filmlerden biriydi amk çöpe gitti 7 lira. Yılmaz erdoğan bu sefer yapamamış
nesini beğenmedin merak ettim?
-
DrKeworks bunu yazdı
+1 veriyorum sadece ödediğim 7 lira değil birkaç katıydı (istinyepark+kız=kol)
-
KaRaKuLe bunu yazdı
evim sensin youtube'da bulabilirsiniz :D
(Allah benim belamı versin izlediğim güne lanet olsun)
abi özcan deniz film yapıyo Sende izliyorsun :) hiç yakıştıramadim :p -
WALLACEs bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
nesini beğenmedin merak ettim?
akil insanın çektiği film beğenilmez mi ya :))))))))))))))
-
Yok mu bi ses beyler,elinde olan hayrına