Kelebek Etkisi Filminden Bir Şey Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek

kelebek etkisini ailemle birlikte izledim müstehçen sahnelerden dolayı ileri aldım kimi yerlerde. Filmi anlayamadım boşa 2 saatim gitti anlatabilecek olan var mı en azından konusunu anlayalımda 2 saatimize yanmayalım...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

internette özet olarak yazıları mevcut güzel filmdir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Şöyle örneklendireyim hocam;

kelebek etkisini ailenle izledin ve müstehcen sahneleri atladın bu yüzden film den bir şey anlamadın ve gelip tbt ye konu açtın.. Bunu gören ben konuya cevap yazdım lakin cevabın sonuna da seni tanıdığımı 1 hafta sonra seni öldüreceğimi söyledim. senin içine bir şüphe düştü ve aldın eline kalemi kağıdı şunları yazmaya başladın " O gün ailemle kelebek etkisi filmini izlemek için sözleştik ve ben cd bulmak için avm ye gittim" bu cümlenin sonunda o an a gidiyorsun fakat bu günkü bilinci ve yaşanılan herşeyin farkında olarak. 

Benim seni öldüreceğimi biliyorsun ya o yüzden :) kelebek etkisi yerine gidip cem yılmazın dvd sini alıyorsun ve o akşam ailenle güle oynaya filmi seyrediyorsunuz. filmin ardından evden çıkıyorsun ve tipik Türk psikolojisi "çok güldüm başıma bir şeyler gelecek ne olabilir ki aman ya şimdi bu kadar gülmeseydik :):)" gibi abuk abuk düşünürken arkadan gelen bir motorsiklet kediye çarpmamak için senin üzerine sürüyor senin kolun parçalanıyor motor sürücüsü takla atarak yere düşüyor boynu kırılarak ölüyor. arkadan kız arkadaşın koşa koşa geliyor ve abisinin cesedine sarılarak seni ömrüm boyunca affetmeyeceğim diyerek sana kinleniyor ki senin hiç bir suçun yok. Bu olanları değiştirebilirim diyorsun ve tekrar kağıt kalemi alıyorsun "o gece cem yılmazın dvd sini izledikten sonra evden çıktım ve " hooop yine aynı bilinçle herşeyin farkında o an a dönüyorsun. Bu sefer dalgın dalgın yürümüyorsun da etrafına bakınıyorsun önünden bir kedi geçiyor 2 dk sonra acı bir fren sesi ve yine motor geliyor lakin sen bu sefer el kaldırıp yavaşlamasını söylüyorsun derken bakıyorsun kız arkadaşının abisi duruyor sohbet ediyorsunuz arkadaşlarıyla eğleneceklerini senin de eşlik etmek isteyip istemeyeceğini soruyor derken arkadan kız arkadaşın geliyor hep birlikte gidiyorsunuz..

filan filan

kısaca istediğin an istediğin zaman dilimine aynı bilinçle gitmek işte bu :)

gece gece ne yazdım be..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
    sertacgs bunu yazdı

kelebek etkisini ailemle birlikte izledim müstehçen sahnelerden dolayı ileri aldım kimi yerlerde. Filmi anlayamadım boşa 2 saatim gitti anlatabilecek olan var mı en azından konusunu anlayalımda 2 saatimize yanmayalım...

Abi neden ileri aldin ki ? Onlar yetiskin, sen de yetiskinsin artik, bence cekinmemeliyiz boyle seylerden artik, biraz utanirsin edersin de sonra alisirsin, rahat ol, onlarda bu yoldan gecti, sen de geciyorsun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Enfes filmdir aslında.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

1. Filmi efsane bir filmdir. 2. Filmde bir o kadar vasattır.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

çocukken izlemiştim bi ara tekrar izliyim hiç hatırlamıyorum

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

1. Filmi efsane bir filmdir. 2. Filmde bir o kadar vasattır.

aynen. 3. idare eder ama :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

işte bütün olayı müstehcen sahnelerde açıklıyordu :S

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

Şöyle örneklendireyim hocam;

kelebek etkisini ailenle izledin ve müstehcen sahneleri atladın bu yüzden film den bir şey anlamadın ve gelip tbt ye konu açtın.. Bunu gören ben konuya cevap yazdım lakin cevabın sonuna da seni tanıdığımı 1 hafta sonra seni öldüreceğimi söyledim. senin içine bir şüphe düştü ve aldın eline kalemi kağıdı şunları yazmaya başladın " O gün ailemle kelebek etkisi filmini izlemek için sözleştik ve ben cd bulmak için avm ye gittim" bu cümlenin sonunda o an a gidiyorsun fakat bu günkü bilinci ve yaşanılan herşeyin farkında olarak. 

Benim seni öldüreceğimi biliyorsun ya o yüzden :) kelebek etkisi yerine gidip cem yılmazın dvd sini alıyorsun ve o akşam ailenle güle oynaya filmi seyrediyorsunuz. filmin ardından evden çıkıyorsun ve tipik Türk psikolojisi "çok güldüm başıma bir şeyler gelecek ne olabilir ki aman ya şimdi bu kadar gülmeseydik :):)" gibi abuk abuk düşünürken arkadan gelen bir motorsiklet kediye çarpmamak için senin üzerine sürüyor senin kolun parçalanıyor motor sürücüsü takla atarak yere düşüyor boynu kırılarak ölüyor. arkadan kız arkadaşın koşa koşa geliyor ve abisinin cesedine sarılarak seni ömrüm boyunca affetmeyeceğim diyerek sana kinleniyor ki senin hiç bir suçun yok. Bu olanları değiştirebilirim diyorsun ve tekrar kağıt kalemi alıyorsun "o gece cem yılmazın dvd sini izledikten sonra evden çıktım ve " hooop yine aynı bilinçle herşeyin farkında o an a dönüyorsun. Bu sefer dalgın dalgın yürümüyorsun da etrafına bakınıyorsun önünden bir kedi geçiyor 2 dk sonra acı bir fren sesi ve yine motor geliyor lakin sen bu sefer el kaldırıp yavaşlamasını söylüyorsun derken bakıyorsun kız arkadaşının abisi duruyor sohbet ediyorsunuz arkadaşlarıyla eğleneceklerini senin de eşlik etmek isteyip istemeyeceğini soruyor derken arkadan kız arkadaşın geliyor hep birlikte gidiyorsunuz..

filan filan

kısaca istediğin an istediğin zaman dilimine aynı bilinçle gitmek işte bu :)

gece gece ne yazdım be..

adam senaryoyu baştan yazmış amk :F

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

gece gece ne yazdım be..

harbi iyi yazmışsın hocam :D

der die das
Toplam Hit: 1963 Toplam Mesaj: 16