folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kelepir Fiyatlarla Satılık Kitaplar - Kargo Güncellemesi

Kelepir Fiyatlarla Satılık Kitaplar - Kargo Güncellemesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

up

enjoy i'm vaccinated
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben bi bakayım sabah düzgün kafayla elimde olanlardan varsa konuyu baltalar beleşe yollarım :F

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iyi satışlar.

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Bu "set"ler hakkında bazı çekincelerim var. Genelde bu set'lerde public domain olmuş, telif ortadan kalkmış eski eserler bulunuyor. Ama tek sorun bu setlerin Türkçe'ye tercümesi. Böyle dandik yayın evleride, 3 kuruşa dandik tercümelerle bu kitapları toplayıp kime geçirsek kârdır diye satıyorlar diye düşünüyorum.

Bu tarz "set" kitaplarını okuyanlar tercümeleri hakkında bilgi verebilirse sevinirim.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    'En etkili' dunya klasikleri nasil oluyor :| Neyse, Fatih reyiz iyi saticidr up olmasi adina da yazdik.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

Bu "set"ler hakkında bazı çekincelerim var. Genelde bu set'lerde public domain olmuş, telif ortadan kalkmış eski eserler bulunuyor. Ama tek sorun bu setlerin Türkçe'ye tercümesi. Böyle dandik yayın evleride, 3 kuruşa dandik tercümelerle bu kitapları toplayıp kime geçirsek kârdır diye satıyorlar diye düşünüyorum.

Bu tarz "set" kitaplarını okuyanlar tercümeleri hakkında bilgi verebilirse sevinirim.

aslına bakarsan en iyi tercümeleri teli hakkı gözetmeksizin kullanıyorlar. inceledim gayet iyi tercüme edilmiş.

enjoy i'm vaccinated
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı

yayınevine göre değişiyor ama dediğin gibi. kumsaati yayınları var tüm marketlerde 5tl ye çok boktan bi kağıda -bayağı kötü- basıyor klasikleri. adamlar ayda 50 kitap basmış. politika ortada. diğer yayınevleri de bunun gibi ne yazık ki ne kazansak kar anlayışı var

başka bir yayınevi de karamozov kardeşlerde kardeşlerin adını karıştırmıştı bir kaç yerde.

angels_demos tarafından 09/Tem/13 22:52 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu yayınevi ve çevirileri biliyorum ve Türkiye deki en kötü çevirilerden oluşan setler bence,

şahsi kanaatim sakın ama sakın almayın, 

kusura bakma kardeş kötülemek değil amacım ama bu çeviriyle okumaktansa hiç okumamaları çok daha faydalı bence

9200 feetde alınan ilk nefes...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

bütün kitaplara içerik tıklamaya gerek kalmadan görülsün diye resim eklenmiştir.

ayrıca roman seti hakkında şunu söyleyeyim: yorumlar üzerine dikkatle inceledim gayet iyi bir çeviriye sahiptir. kent kitap evinindir.

Fatih tarafından 11/Tem/13 14:06 tarihinde düzenlenmiştir

enjoy i'm vaccinated
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

up

enjoy i'm vaccinated
Toplam Hit: 7735 Toplam Mesaj: 52