Kelepir Fiyatlarla Satılık Kitaplar - Kargo Güncellemesi
-
up
-
ben bi bakayım sabah düzgün kafayla elimde olanlardan varsa konuyu baltalar beleşe yollarım :F
-
iyi satışlar.
-
Bu "set"ler hakkında bazı çekincelerim var. Genelde bu set'lerde public domain olmuş, telif ortadan kalkmış eski eserler bulunuyor. Ama tek sorun bu setlerin Türkçe'ye tercümesi. Böyle dandik yayın evleride, 3 kuruşa dandik tercümelerle bu kitapları toplayıp kime geçirsek kârdır diye satıyorlar diye düşünüyorum.
Bu tarz "set" kitaplarını okuyanlar tercümeleri hakkında bilgi verebilirse sevinirim.
-
'En etkili' dunya klasikleri nasil oluyor :| Neyse, Fatih reyiz iyi saticidr up olmasi adina da yazdik.
-
TeRRoR bunu yazdı
Bu "set"ler hakkında bazı çekincelerim var. Genelde bu set'lerde public domain olmuş, telif ortadan kalkmış eski eserler bulunuyor. Ama tek sorun bu setlerin Türkçe'ye tercümesi. Böyle dandik yayın evleride, 3 kuruşa dandik tercümelerle bu kitapları toplayıp kime geçirsek kârdır diye satıyorlar diye düşünüyorum.
Bu tarz "set" kitaplarını okuyanlar tercümeleri hakkında bilgi verebilirse sevinirim.
aslına bakarsan en iyi tercümeleri teli hakkı gözetmeksizin kullanıyorlar. inceledim gayet iyi tercüme edilmiş.
-
TeRRoR bunu yazdı
yayınevine göre değişiyor ama dediğin gibi. kumsaati yayınları var tüm marketlerde 5tl ye çok boktan bi kağıda -bayağı kötü- basıyor klasikleri. adamlar ayda 50 kitap basmış. politika ortada. diğer yayınevleri de bunun gibi ne yazık ki ne kazansak kar anlayışı var
başka bir yayınevi de karamozov kardeşlerde kardeşlerin adını karıştırmıştı bir kaç yerde.
angels_demos tarafından 09/Tem/13 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu yayınevi ve çevirileri biliyorum ve Türkiye deki en kötü çevirilerden oluşan setler bence,
şahsi kanaatim sakın ama sakın almayın,
kusura bakma kardeş kötülemek değil amacım ama bu çeviriyle okumaktansa hiç okumamaları çok daha faydalı bence
-
bütün kitaplara içerik tıklamaya gerek kalmadan görülsün diye resim eklenmiştir.
ayrıca roman seti hakkında şunu söyleyeyim: yorumlar üzerine dikkatle inceledim gayet iyi bir çeviriye sahiptir. kent kitap evinindir.
Fatih tarafından 11/Tem/13 14:06 tarihinde düzenlenmiştir -
up