folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kemal Kılıçdaroğlu 22 Ağustosda İstanbulda

Kemal Kılıçdaroğlu 22 Ağustosda İstanbulda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bizim oraya gelecek şerefsiz yandık a.k yine trafik allak bullak

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWRE
    EWRE's avatar
    Erkek

bugünde bizim burdaydı ya bi adam bu kadarmı yüzysel, genel konuşur hiç mantıklı bişi anlamadım ...

karda iz bırakan makineye ne denir... karizmatik (fikret espri corp.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Neyse beyler konuyu gerçekten baltalamak gibi bir niyetim yoktu :S Laf kalabalığı olarak algıladıysanız birşey diyemem ailem yıllardır chp ye atar dsp yede attığı olmuştur. ilk oyumu bende chp ye attım ama son olaylardan sonra ben bir zamanların o yolsuzlukları ortaya atan Kılışdaroğlu yerine sürekli muhalefet bir insan görüyorum. Bunlar sürekli birbirleriyle kavga ediyor yahu :S AKP liler harıl harıl çalışıyor adamlar bu gidişle evet geçirecek. Bu açıdan kuşkulu ve endişeliyim o kadar.

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWRE
    EWRE's avatar
    Erkek

gidişatın bu şekilde olması bişey değiştirmezki chp ve mhp elinden gelenin en iyisinide yapsa sonuç evet çıkar...

karda iz bırakan makineye ne denir... karizmatik (fikret espri corp.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

AnaMuhalefet bunu yazdı:
    -----------------------------

SyspioniC bunu yazdı:

Kemal Kılıçdaroğlu istanbuldaki ilk mitingini 22 Ağustosda çağlayan meydanı'nda yapacak.

mitinig 16.00 da başlıyor. Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasına 17.00 de başlayacak

haberi olmayanlar olabilir diyerekten konu açtım. sonra vıy ben duymadım, vıy ben görmedim demeyin.

ben katılmayı düşünüyorum. Bakalım neler diyor bir de canlı dinleyeyim. başka gelecek arkadaşlar varsa beraber gidebiliriz?

mitingden sonra buluşma yerine(eminönüne) gidicem.

facebook grubu: http://www.facebook.com/K.Kilicdaroglu

etkinlik şeyi: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=153165051363615

not: tartışma cikarmayiniz :|

saygılarımla, ali

İftar Buluşmasına davet edecek pankart hazırlayıp açın... :)

Haha Bakarsın Gelir, ne de olsa halkın içinde olmaktan mutluyum diyor!

Sonra da gazeteden "Kılıçdaroğlu Tarikatın Arasına Karıştı" diye haber okuruz  :)))

sonra ölümlerden dem vurulur bi de Aytek abinin kasedini çıkarırlar tam olur :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Conquer bunu yazdı:

Lathedarkman bunu yazdı:

ExpirE bunu yazdı:

la ben bu herife güvenmiyorum :S Osman PAMUKOĞLU'na atıcam ben... .:S

osman pamukoğlunun barajı geçebileceğine inanıyorsan sorun yok tabi

konuyla alakalı olarakta istanbulda olsam kaçırmazdım

amac baraji asip asamayacaginimi düsünüp belirlemek,yoksa inandigina mi  yönelmek?

konuyla alakali olarakta,bu lavuk kilicdaroglu :) insan  bile degil..kosun bakalim cenabetin pesinden.

ciddi misin :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Eee kendi düşen ağlamaz. Senelerce sen yan gelip yatarsan gelir birgün yönetimi elinden alırlar. Artık asker de kurtaramayacak. Gidişat böyle. Akp Allah Allah diye yıllardır memleketin canına okuyor diğerleri Atatürk Atatürk diye okudular. En azından akp göz boyamalık 3-5 hizmet yaptı. Diğerlerin de o da yoktu. Yıl 2010 daha birçok şeyi yeni görüyoruz. Tabi akp 3-5 icraatiyle el altından paranın, adam kayırmanın gözüne koydu. Yandaşlara dağıtılanların haddi hesabı yok. Kendi açılarından herşey 10 numara. Ama dediğim gibi kendi düşen ağlamazmış. Chpliler yıllarca yan gelip yatarak halkın kanını emdiler. Atatürk heykeli dışında hiçbirşey yapmadılar. 3-5 kömür, makarna dağıtmayı bile beceremiyorlar. Yapsalar bile ne kadar samimiyetsiz oldukları baştan belli oluyor.

Dün devlet yobazları içeri tıkardı bugün yobazlar intikamını alıyor. Bundan daha doğal birşey olamaz. Suçlu yine kendileri. Dönem dönem akp zihniyeti başa gelmiş ama asker sağolsun hazıra konmuşlar. Artık bir kurtarıcı yok. Şikayet edeceklerine fettoşçuların yarısı kadar çalışıp tekrar başa geçebiliyorlarsa geçsinler. Tayyip denen adam hapishaneden çıktı başbakan oldu. Kaç kişide bu azim var acaba? Gandiyle gundiyle olacak işler değil bunlar. Adam daha ne dediğini bilmiyor. Çocuk çocuk tartışmalar, saçma sapan polemikler. Parti içinde hergün kavga var. Birbirlerini yiyorlar. Başkanından vekiline kadar karılarla kasetleri çıkıyor. Akılları şeyinde adamların. Anayasa da çıksın kınaları yakarlar. Ne diyelim? Ne yapalım? En fazla konuşuruz. Oy vermekten başka elimizden birşey gelmez. Gerisini görevini yapmayan ahmaklar düşünsün. 

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

tbt deye üye de ypaırz gandi_kemal diye :D

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

en olmadı kötünün iyisi kemal kılıcdaroğlu

@Conquer

ne diyon sen ? lise terk misin? 

@firex

başlığı üstüne alınma. chp taş üstüne taş koymadı diyenlere cevaben yazmış 

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=15552130&yazarid=72&tarih=2010-08-14

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@SyspioniC 

yazdığı şeyler Cumhuriyet döneminin dedemin dedesinin şeyleri. Atatürk zamanındaki başarıların bugünkü eleştirilere cevap olarak sunulması manidar olmuş. Biz nerden bahsediyoruz yazı nerden? Zaman hızla geçiyor ve o Chp bu Chp değil. Bu Chp Atatürk'ün Chp si değil. Bu koltuk sevdaları, umursamazlıkları ve hala Cumhuriyet döneminde kalan kafaları bizi yobazların eline düşüren değil mi? 

λ
Toplam Hit: 4305 Toplam Mesaj: 22