Kemal Sunal‘In Recep Tayyip Erdoğan Hakkındaki Yorumu
-
mfatihbodur bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıLazmania61 bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıLhaNeT bunu yazdıAndrei bunu yazdı
cabuk mfatihbodur gelmeden
o gelirse akan sular durur :D
niye la ?
Yeni Türkiyeci müritlerden galiba:)
Ha hedef 2023 yani :D
Arkadaşlar siyasi görüşlerimden dolayi beni yadirgiyorlar hocam. baskıcı rejimlerin adamlari hepsi :)
salla gitsin zaten :D
-
imlegend bunu yazdınessaj bunu yazdı
yalnız su sorununun erdoğan tarafından çözüldüğünü biliyorum ben, yanlışsam düzeltin.
+ sonsuz
Boş yere kişi bilmediğinin düşmanıdır dememişler.
İyi de hocam su sorununu çözmüş olması onu mükemmel bir belediyeci yapmaz ki. Zaten belediyenin görevi değil midir su sorununu çözüp her mahalleye her eve sıkıntısızca su sağlamak? Hani zaten yapması gereken bir şeyi yaptığı için birini yüceltmenin neresi mantıklı anlamış değilim ben.
Not: Bu konuyla alakalı değil genel olarak konuşuyorum. Eğer bu konuya ilişkin yorum atacaksanız lütfen eski belediyeler yapmıyordu ama bu belediye yaptı gibi çocukça şeyler üzerinden yürümeyin. Bir kişinin A işini B kişisinden daha iyi yapması onu A işi için biçilmiş kaftan yapmaz sonuçta.
-
Konu kalırsa yarın açıklama yaparım. Belki de yapmam :-) çok geniş bir konu. Düşünülenin ötesinde yani. şu anda aklınız ermez. Sebebi bende kalsın :-)
-
mfatihbodur bunu yazdı
Yok yok girmiyorum tartışmaya artık. Kemal abimiz soylediyse doğrudur. Bende kabul ediyorum artik ;)
budur :D
-
bence tayibi savunanlarla savunmayanlar arasındaki fark;
tayip iyi şeylerde yapıyor kötü şeylerde.görülmeyen şey şu
adam 5 iyi şey yapıyorsa 10 kötü şey yapıyor.e tabi halk bu güne kadar iyi bişi yapan ve bunu reklam eden lider görmemişti bunuda görünce apışıp kalıo.
mesela su sorunu.adam çözdü yada çözmedi.buna bile sevinebiliyoruz.halbu ki olması gereken olmadığında sorun olması gereken şeye, olduğu için seviniyoruz.
iyi ve kötüye gelecek olursak;
-mesela su sorununu çözüyor, ama eğitimi berbat ediyor
-ekonomiyi güçlendiriyor, fakat ilerki ekonomik yapının azına sıçıyor.(yani anı kurtarıyor sıcak para girişi fln, ama gelecekte bunun nefatif etkisini hiç sallamıyor ki o negatif etki daha büyük)
sonra biz kızınca akpliler diyor ki ya siz bu adamın yaptıklarını görmüyormusunuz? görüyoruz hocam, ama sizin görmediklerinizden de fazlasını görüyoruz
en güzel örnek
adam cami yaptıracam fln dior , akpli ohh adam dindar adam yaa, ama milletin parasını çaldığını göz ardı ediyor.
Ekerci tarafından 18/Kas/14 02:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Ekerci bunu yazdı
bence tayibi savunanlarla savunmayanlar arasındaki fark;
tayip iyi şeylerde yapıyor kötü şeylerde.görülmeyen şey şu
adam 5 iyi şey yapıyorsa 10 kötü şey yapıyor.e tabi halk bu güne kadar iyi bişi yapan ve bunu reklam eden lider görmemişti bunuda görünce apışıp kalıo.
mesela su sorunu.adam çözdü yada çözmedi.buna bile sevinebiliyoruz.halbu ki olması gereken olmadığında sorun olması gereken şeye, olduğu için seviniyoruz.
iyi ve kötüye gelecek olursak;
-mesela su sorununu çözüyor, ama eğitimi berbat ediyor
-ekonomiyi güçlendiriyor, fakat ilerki ekonomik yapının azına sıçıyor.(yani anı kurtarıyor sıcak para girişi fln, ama gelecekte bunun nefatif etkisini hiç sallamıyor ki o negatif etki daha büyük)
sonra biz kızınca akpliler diyor ki ya siz bu adamın yaptıklarını görmüyormusunuz? görüyoruz hocam, ama sizin görmediklerinizden de fazlasını görüyoruz
en güzel örnek
adam cami yaptıracam fln dior , akpli ohh adam dindar adam yaa, ama milletin parasını çaldığını göz ardı ediyor.
%100 haklısın ama bence bütün bu olanlarlardan diğer partiler sorumlu
gerçi türkiyede körü körüne taraf olma durumu var
insanlardaki düşünce aynen şöyle: "benim düşüncem en doğru düşüncedir, herkes bu düşünceye inanmak zorundadır, başkaları benim düşünceme saygı duysa bile tersini söyleyemez, yoksa yakarım"
çoğu kafa böyle olduğu için ülke kısır döngü içerisinde
hergün ortalık yıkılıyor
muhalefet partileri bağırıyor çağırıyor yönetimi ele geçirmek için 40 takla türlü manevralar yapıyor
diğer taraf ise yönetimde kalabilmek için benzer taktikler ile yoluna devam ediyor
halkın bir kısmı sağcı solcu dinci ateiz falan filan hep böyle birbirine saldırıyor ve türkiye gelişemiyor
bu kafalar ne zaman değişir çok merak ediyorum
mesela kraliyet son derece ilkel bir yönetim ama ingiltere kraliyet ile yönetiliyor anayasaları bile yok ama adamlar herşeyi cuk oturtmuşlar
neyse işin özeti: ülke olarak kafası güzel tek millet biziz :D -
nasılsanız öyle yönetilirsiniz diye bir hadis var sanırım gerçekten doğru bir laf
kurtuluş savaşını bu millet nasıl kazandı bu kafayla
insan gerçekten hayret ediyor -
AllahinOglu bunu yazdı
nasılsanız öyle yönetilirsiniz diye bir hadis var sanırım gerçekten doğru bir laf
insan gerçekten hayret ediyorbirader sen ne bicim allahinoglusun. hadis paylasiyon. bir de sanirim dogru demis.
-
kameraman da yürümeseymiş
-
AllahinOglu bunu yazdı
insan gerçekten hayret ediyorCok komik adamsin la, yasin kac senin 10 filan mi ?