Keman Sesi.. Çok Hoş Ve Rahatlatıcı
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
linkte bi sorun var. limit falan dıyo. hep şirpençenın pre si yapıyo :d başka bi yere upload etsenız süper olacak
-----------------------------benim rapidi sömürün sömürün sonrada suç benim olsun :W
1 haftadır trafik - de:W
-
-
Güzelmiş hakkaten. Elinde buna benzer bişeyler olan varsa paylaşsın hoş olur...
-
ulan bende diyorum bu müziği nerden hatırlıyorum geçen sne 19 mayıs da bizi bu müzik eşliğinde şebek yapmışlardı :W ikinci müzikdi bu :W
-
evet güzelmiş
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------HolygaN bunu yazdı:
linkte bi sorun var. limit falan dıyo. hep şirpençenın pre si yapıyo :d başka bi yere upload etsenız süper olacak
-----------------------------benim rapidi sömürün sömürün sonrada suç benim olsun :W
1 haftadır trafik - de:W
Şaka len şaka :E
http://rapidshare.com/files/30391571/farid.farjad.anroozha.1-2-3-4.eSh.part1.rar
http://rapidshare.com/files/30390670/farid.farjad.anroozha.1-2-3-4.eSh.part2.rarfarid farjad ilk 4 albümuymuş. Konudakını daha dinlemedım ama bu albumdekilerde güzel
-
Secret Garden - song fram a Secret Garden
Secret Garden - nocturne
Secret Garden - pastorale
Secret Garden - serenade of spring
Secret Garden - atlantia
Secret Garden - adagio
Secret Garden - cantoluna
Secret Garden - steps
Secret Garden - passacaglia
Secret Garden - apassionata
Secret Garden - sactuary
Secret Garden - sona
Secret Garden - White Stones - 14 - Illumination.mp3tavsiye ederim
-
sirpence bunu yazdı:
ulan bende diyorum bu müziği nerden hatırlıyorum geçen sne 19 mayıs da bizi bu müzik eşliğinde şebek yapmışlardı :W ikinci müzikdi bu :W
peki bu muzıgın ısmını yada kımın besteledıgını bılıyor musun ? arastırdııgm kadarıyla anonım bır edermiş, kımın bestelediğini ve ismini bulamadım -
çok hoş vede rahatlatıcı bi parça iki gündür dinleye dinleye mokunu çıkardım benzer parçalar varsa uplaya bilirmisiniz