Kendi Banka Hesabına Para Yatırmak
-
beyler maaşların yattığı banka hesabım var. elimdeki parayı bu hesaba yatırmak istiyorum . bankamatikten gidip kendi hesabıma para yatırsam kesinti olur mu ?
veya herhangi bir teb şubesinden yatırsam kesinti oluyor mu ?
illa gidip kendi hesabımın olduğu şubeden mi yatırmam lazım ?
kesinti olmaması için nasıl yapmalıyız ?
-
hesabın hangi bankadaysa bul herhangi biyerde o bankanın bankamatiğini yatır paranı kesinti olmaz
-
bankamatik kartını kullanarak yatırırsan işlem ücreti almaz, kartsız işlemde bilmiyorum. herhangi bir atm yada şube olabilir fark etmez.
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------hesabın hangi bankadaysa bul herhangi biyerde o bankanın bankamatiğini yatır paranı kesinti olmaz
-----------------------------dostum hesabım teb de . gidip şimdi herhangi bir bankamatikten kendi hesabıma yatırsam kesinti olmuyor yani ?
-
kendi bankamatik kartını kullanarak yatırırsan kesinti olmaz ama kartsız işlem yaparsan kesinti yapılıyor.
edit: teb atmsinden yatırman lazım
-
herhangi bir derken teb'in atmsi olacak. diğerlerinden yatıramazsın zaten. hsbc ve akbank atmlerinde tüm kartlar çalışıyor sanırım onda da 5 lira işlem ücreti var.
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------hesabın hangi bankadaysa bul herhangi biyerde o bankanın bankamatiğini yatır paranı kesinti olmaz
-----------------------------dostum hesabım teb de . gidip şimdi herhangi bir bankamatikten kendi hesabıma yatırsam kesinti olmuyor yani ?
-----------------------------Başka atm de kullandığın zaman kartını işlem ücreti alınıyor. Teb'in atm sini kullanırsan daha iyi.
-
teşekkür ettim beyler .
-
istediğin yerden kendi hesabına yatırdığın para atm veya gişe fark etmez kesinti olmaz
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------istediğin yerden kendi hesabına yatırdığın para atm veya gişe fark etmez kesinti olmaz
-----------------------------3 tl vergi ucreti kesmiyorlarmiydi dostum yanlisim mi var
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------istediğin yerden kendi hesabına yatırdığın para atm veya gişe fark etmez kesinti olmaz
-----------------------------sen bi iş bankası kartını akbank garantiye felan sok sadece bi bakiye öğrenmeye gel nolcak bakalım :D