folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Kendi Bilgisayarım İçin Keyloger Lazım

Kendi Bilgisayarım İçin Keyloger Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

iyi geceler müridler.

bilgisayarımı 2. bir şahıs kullandıgı için ben yokken ne yapmış bilmem gerekiyor.bu durumda bilgisayara keyloger gibi bişi lazım.yada klaveyede hangi tuşa basmış gösterirsede yeter.bilgisayarda virus programıda yok.sorun cıkmaz yani..

var mı elinizde bir trojan yada klaveyi kaydeden bişi ? 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

http://www.tamindir.com/casus-bilgisayar-007-keylogger/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam işine karışmak gibi olmasın ama ya kullandırtma yada adamın özeline girme

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

http://www.multiupload.com/C3AEUNEBRS

şu autoit dosyasını indir

download%20autoit%20AutoIt%20Downloads

autoit indir

12.au3 dosyasını çalıştır = keylogger

F9 bas kapatır.

edit: neden böyle bir amelelik yapıcam sorusuna cevap = programın kodlarını görüyosun, içinde kötü amaçlı birşey yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Ardamax keyloger diye arat bulursun kendi pc'n için fena değil ben bi ara kullanmıştım

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

saolun beyler..işime yarayacak

kullandırtma meselesi diil.şifresini almam lazım :D 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

R3D bunu yazdı:
    -----------------------------

Ardamax keyloger diye arat bulursun kendi pc'n için fena değil ben bi ara kullanmıştım

indirdim kurdumda yazdıgım şeyleri göstermiyor ki :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

golden keylogger var deneme sürümü 30 günlük bi ara kendi pc me kurmuştum iş görür kolay gelsin

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

hocam işine karışmak gibi olmasın ama ya kullandırtma yada adamın özeline girme

bazen vermek zorunda kalıyosun
    boyle bi olay başına gelmediyse gelmesini bekle aga

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

PC'nizin başında neler döndüğünü öğrenin!

PC'nizi siz yokken karıştıran kişiler canınızı mı sıkıyor? İşte hepsini kökten çözecek casus araçlar.

Bilgisayarımızı meraklı kişilerden ve gözlerden saklamak, sanıldığı kadar olmayabiliyor. Oda arkadaşınız onu karıştırabiliyor, aile üyeleriniz izlemeye yazılımları yükleyebiliyor. Bilgisayarınızın siz yokken nasıl kullanıldığını merak ediyorsanız, size tanıtacağımız bu birkaç araç işinize yarayacak.

Not: Bu tür izleme araçları, virüs ve zararlı tarayıcınız tarafından zararlı bir uygulama olarak algılanabilir ve bu konuda size bir uyarı gösterilebilir. Ancak bu durumda endişlenmenize gerek yok. Uyarının nedeni, bu tür araçların hacker'lar tarafından veri hırsızlığı gibi amaçlarla da kullanılabilmesidir.

Revealer Keylogger ve AllInOne Keylogger

Bilgisayarınızda ne yapıldığını öğrenmenin en kolay yolu, bir keylogger'dan faydalanmaktır. Bu yazılım bildiğiniz gibi basılan tuşları kaydeder ve bu kayıtlar sonradan görüntülenebilir.

Ücretsiz bir çözüm arıyorsanız, Revealer Keylogger iyi bir seçim olacaktır. Araç, basılan tuşları ve bunlara hangi programda basıldığını doğru bir şekilde kaydedebiliyor. Temel özelliklere sahip program, kullanıcıdan gizlenebiliyor.

Daha fazla işleve sahip olmak istiyorsanız, ücretli programlara gözatmanız gerekiyor. AllInOne Keylogger, sadece basılan tuşları kaydetmekle kalmıyor, çeşitli filtreleme seçenekleri, günlükleri belirli e-posta adreslerine veya FTP sunucularına gönderebilme özelliklerini de sunuyor.

SurveliStar Activity Monitor

Keylogger'lar birçok bilgi toplayabiliyor olsa da, bu bilgilerden bir anlam çıkarmak zor olabilir. SurveliStar Activity Monitor ise web etkinliğini izlemek için daha kolay bir yol sunuyor. Ücretsiz program, ziyaret edilen siteleri, dosya aktarımlarını ve e-postaları detaylı bir şekilde günlüğe kaydediyor.

iSpy ile otomatik web kamerası kaydı

Bilgisayarınızın etrafında neler olup bittiğini merak ediyorsanız bir keylogger size yardımcı olmayacaktır. Bu noktada iSpy gibi ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir yazılım kullanarak, siz uzaktayken web kameranızla kayıt yapabilirsiniz. Hareket algılama ve planlama özelliklerine sahip iSpy, videoları YouTube'a ve internete otomatik olarak yükleyebiliyor.

Dilerseniz videoya kayıt sırasında internetten de ulaşabiliyorsunuz.

kaynak: http://www.veteknoloji.com/pc-nizle-kim-ne-yapiyor-48173-3-.html

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

aliyk bunu yazdı:

PC'nizin başında neler döndüğünü öğrenin!

PC'nizi siz yokken karıştıran kişiler canınızı mı sıkıyor? İşte hepsini kökten çözecek casus araçlar.

Bilgisayarımızı meraklı kişilerden ve gözlerden saklamak, sanıldığı kadar olmayabiliyor. Oda arkadaşınız onu karıştırabiliyor, aile üyeleriniz izlemeye yazılımları yükleyebiliyor. Bilgisayarınızın siz yokken nasıl kullanıldığını merak ediyorsanız, size tanıtacağımız bu birkaç araç işinize yarayacak.

Not: Bu tür izleme araçları, virüs ve zararlı tarayıcınız tarafından zararlı bir uygulama olarak algılanabilir ve bu konuda size bir uyarı gösterilebilir. Ancak bu durumda endişlenmenize gerek yok. Uyarının nedeni, bu tür araçların hacker'lar tarafından veri hırsızlığı gibi amaçlarla da kullanılabilmesidir.

Revealer Keylogger ve AllInOne Keylogger

Bilgisayarınızda ne yapıldığını öğrenmenin en kolay yolu, bir keylogger'dan faydalanmaktır. Bu yazılım bildiğiniz gibi basılan tuşları kaydeder ve bu kayıtlar sonradan görüntülenebilir.

Ücretsiz bir çözüm arıyorsanız, Revealer Keylogger iyi bir seçim olacaktır. Araç, basılan tuşları ve bunlara hangi programda basıldığını doğru bir şekilde kaydedebiliyor. Temel özelliklere sahip program, kullanıcıdan gizlenebiliyor.

Daha fazla işleve sahip olmak istiyorsanız, ücretli programlara gözatmanız gerekiyor. AllInOne Keylogger, sadece basılan tuşları kaydetmekle kalmıyor, çeşitli filtreleme seçenekleri, günlükleri belirli e-posta adreslerine veya FTP sunucularına gönderebilme özelliklerini de sunuyor.

SurveliStar Activity Monitor

Keylogger'lar birçok bilgi toplayabiliyor olsa da, bu bilgilerden bir anlam çıkarmak zor olabilir. SurveliStar Activity Monitor ise web etkinliğini izlemek için daha kolay bir yol sunuyor. Ücretsiz program, ziyaret edilen siteleri, dosya aktarımlarını ve e-postaları detaylı bir şekilde günlüğe kaydediyor.

iSpy ile otomatik web kamerası kaydı

Bilgisayarınızın etrafında neler olup bittiğini merak ediyorsanız bir keylogger size yardımcı olmayacaktır. Bu noktada iSpy gibi ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir yazılım kullanarak, siz uzaktayken web kameranızla kayıt yapabilirsiniz. Hareket algılama ve planlama özelliklerine sahip iSpy, videoları YouTube'a ve internete otomatik olarak yükleyebiliyor.

Dilerseniz videoya kayıt sırasında internetten de ulaşabiliyorsunuz.

kaynak: http://www.veteknoloji.com/pc-nizle-kim-ne-yapiyor-48173-3-.html

bunları daha önce deneyen var mı ? 

Toplam Hit: 6474 Toplam Mesaj: 17