Kendi Bilgisayarıma Kurabileceğim Keylogger
-
kendi bilgisayarıma kurabileceğim sağlam bi keylogger a ihtiyacım var hiç bir şekilde belli olmaması gerek :)
-
Ardamax Keylogger. Kullanıyorum,tavsiye ediyorum.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
Ardamax Keylogger. Kullanıyorum,tavsiye ediyorum.
----------------------------- -
tamamdır eyw çok teşekkür ettim :)
-
sağlam link ve crack verirseniz birde çok iyi olur hangisini indirdiysem kaspersky ditlio
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------sağlam link ve crack verirseniz birde çok iyi olur hangisini indirdiysem kaspersky ditlio
hocam adı üstünde keyLogger kaspersky tabi dıtLar . . bi çeşit virüs sonuçta . -
http://rapidshare.com/files/413587835/setup_akl-hackturkiye.com.rar
kardeşimin makinaya kurmuştum bi ara epey zaman oldu bumuydu değilmiydi tam hatırlayamadım sen yine de dikkat et.
-
hocam virüs olmamakla beraber virüs gibide gözükmeyen keyloggerlar vardı. tamda istediğin gibi kendi pc ne kaydediyor her şeyi. sen bak, senden önce bulursam eklerim buraya.
-
helyum_pasha bunu yazdı:
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------sağlam link ve crack verirseniz birde çok iyi olur hangisini indirdiysem kaspersky ditlio
hocam adı üstünde keyLogger kaspersky tabi dıtLar . . bi çeşit virüs sonuçta .
-----------------------------keylogger sonuçta diyorsun ama sonuçta kendi bilgisayarıma kurucam kendi pc'im üzerinden işlem yapıcak yani server client ilişkine gerek olmadığı için antilere yakalayanmanları vardır diye düşünüyorum
-
Gzx bunu yazdı:
helyum_pasha bunu yazdı:
Gzx bunu yazdı:
hocam adı üstünde keyLogger kaspersky tabi dıtLar . . bi çeşit virüs sonuçta .
-----------------------------keylogger sonuçta diyorsun ama sonuçta kendi bilgisayarıma kurucam kendi pc'im üzerinden işlem yapıcak yani server client ilişkine gerek olmadığı için antilere yakalayanmanları vardır diye düşünüyorum
-----------------------------anti dediğin şey senin güvenliğinden sorumlu..
birden fazla kişi tarafından kullanılan pcleri düşünürsen keyloging işleminin düşündüğün kadar iyi niyetli bir olay olmadığını anlayabilirsin :)
e haliyle netten indirdiğin bu tarz zımbırtıların hertürlüsü antilere takılır.. ha fud olarak özel yazanlar var, ama orası konumuz değil.
güvenebileceğin birşey arıyorsan sniff edeceksin.
yok amacın antivirus programını iptal etmeden bu tarz bişeyi kullanmaksa, nortonda gözardı et seçeneği var muhtemelen diğerlerinde de vardır.
-
Hazır Konu Açılmışken Sorayım. Bu aradamax Ne İşe Yarar Veya Kullanmı Nasıldır.
Bilen V arsa Yardımcı Olabilirmi .