Kendi Çektiğim Bir Kaç Fotoğraf...
-
eyv. hocam süper
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Orjinal ve yüksek çözünürlüklü olan resimleri linki...
http://rapidshare.com/files/294372177/Swordfish.rar
-----------------------------eyv hocam =)
-
kokpitden çekmek istedim demişsin ama resimler bu kadar iyi çıkmazdı. cama çok yaklaşman lazım oda biraz zor. yanlışla düğmelere dokunabilirsin. dakat uzaktan çekip görüntüyü yakınlaştırabilirdin mesela öyle birşey mümkün. :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
Fotoğraftaki uçakta Türk Hava Yolları'nın amblemini gördüm sanki ama neyse :)Uçakla yolculuğu Van'a yapmanızı tavsiye ederim, otobüs seferi gibi sallantılı, dönemeçli ve Van gölü'ne dokunacak kadar yakın, bulutlar kat kat hele bir de kış mevsimiyse hiç inesiniz gelmiyo uçaktan :)
Uçağı Thy' ye kiralayınca hemen amblemi basmışlar bende ses etmedim bu seferlik :)
Bırak bu işleri yaa :D :D -
Bırak bu işleri yaa :D :D
-----------------------------Bırakamam mesleğim bu :D Bırakırsam aç kalırım.
Hem ne var yani Benim bir Boeing 737'im olamazmı.Bunu Tutupta Thy'na Kiralıyamazmıyım

-
Hoca çektiğin alet çok pahalı olmalı nedir bu ya ? bu kadar net çıkmasının mümkünatı yok aletin markası modeli ne
-
bende erzurumdan aktarmalı izmir e gidyordum tam benim otudurgum yere oturmussun nan :D
bende cekkmiştim böle ama bu kadar kaliteli değil sen ne ile cektin bunu böle :)
-

Kafamı camdan çıkartıp çektiğim için böyle net :P
Canon 300D Var.Çok pahalı bir alet değil.Yeni başlayan ilerlemek isteyen arkadaşlar için gayet idealdir.
-
2009 yaz tatili için hollanda yolculuğu sırasında 12,1 megapiksel fotoğraf makinesiyle çekmiştim ama fotoğraflar örnek aşağıdaki görüldüğü gibi güzel çıkmadı thy'nin uçak camları biraz kirliydi ondan olabilir :) swordfish arkadaşın fotoğraflar güzel çıkmış paylaşım için tşk.
Not : uçakla yolculuk yapacaklar thy ile gitmeyin biraz sallama yapıyor :) giderken thy ile gitmiştim çokta sallama yapmadı ama memnun olmadım. dönüşte pegasusla gelmiştim güzeldi :)

-
Hoca Fotoğraflar Çok Güzel. Çok Net Çekmişsin :)