folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kendi Cenaze Namazini Kilan Sehitler ..

Kendi Cenaze Namazini Kilan Sehitler ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek

Kirte muharebeleri sirasinda bölükler arka siperlerde hücum siralarini beklemektedirler. Ön siperlerdekiler ileri firlamis
    bogusuyorlar. Yüzbası hücum icin emir bekliyor. Bütün asker süngü takmis siperden firlamak icin hazir. Sinirler gergin ! ...
    Bütün dudaklar kipir kipir dualar okuyor, kelime-i sehadet getiriyor. Süre uzuyor. Yüzbasi erlere sesleniyor...
    "Yavrularim... Aslanlarim... Biraz sonra Cenab-i Rabb"ül Alem"in huzuruna varacagız. Abdestsiz gitmeyelim... Haydi !
    Tüfeklerimizin kabzalarına ellerimizi sürüp, hep beraber teyemmüm edelim..."
    Teyemmüm edilir... Bekleme devam etmektedir. Biraz sonra Yüzbasi,
    " Çocuklarım... Saniyorum biraz daha bekleyecegiz... Önümüzde biraz daha zaman var. İleride arkadaslarimiz sehit oluyorlar.
    Hem onlar icin, hem de vakit varken, kendi cenaze namazimizi kendimiz kilalim..."

" Kabe Karsimizda... "

Arkadan Of"lu Ali cavus bagrir: " ER KISI NİYETİNE... "

O gün yapilan hücumda, kendi cenaze namazini kilan pek az kisi sag kalabilmisti.
    Onlar Allah"a verdigi sözü tuttular.... 

buluntu...  Cry

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    ilk kez okuyorum bu topraklarda o kdar çok fazla kan döküldü ve o kadar çok zafer kazanıldıki bole hikayeler asla tükenmez. ÜLKENE SAHİP ÇIK...(hepimiz)

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

atlet ve şortlan duruyorum. tüm tüylerim kalktı ya :) böyle şeyler okuduktça coşuyorum :'( Allah, Türk'ü Korusun ve Yüceltsin

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek
    ilk okuduğumda hüngür hüngür ağlamıştım ya :'(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    hatırlıyorum da sanırım şu çılgın türklerdeydi,hafıza da zayıf a.k.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maqara
    maqara's avatar
    Erkek

Onlar vatan, millet, bayrak, kuran, adına milletimiz namusu uğruna savaştılar. Al oldular bayrak oldular. Bizler ise onlara layık olamadık. Onların uğrunda savaştığı şeyleri umursamaz olduk, önemsemez olduk. Kanlarıyla korudukları toprakları paralarla sattık onların katillerine ve hiç vicdanımız sızlamadı. Onlara layık olamadık... Yarın mahşerde iki elleri yakamızda olacak yüzlerimize tükürecekler....   :(((

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

evet,bunubiliyrdum hocam.. ama okumayan muritler için super bir paylasım sagolasın...

onlar bu vatan için gozlerini kırpmadan seve seve canlarını verdiler! bu ne demektir yaa! vatanı için seve seve!!! onlar canlarını vermişler bu vatanı korumak için şimdi bizimde aynı hassasiyertle vatanımıza sahip çıkmamız gerek.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek
    maqara bunu yazdı:
    -----------------------------

Onlar vatan, millet, bayrak, kuran, adına milletimiz namusu uğruna savaştılar. Al oldular bayrak oldular. Bizler ise onlara layık olamadık. Onların uğrunda savaştığı şeyleri umursamaz olduk, önemsemez olduk. Kanlarıyla korudukları toprakları paralarla sattık onların katillerine ve hiç vicdanımız sızlamadı. Onlara layık olamadık... Yarın mahşerde iki elleri yakamızda olacak yüzlerimize tükürecekler.... :(((

-----------------------------

Ağzına sağlık hoca!! 

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek

Onlar vatan, millet, bayrak, kuran, adına milletimiz namusu uğruna savaştılar. Al oldular bayrak oldular. Bizler ise onlara layık olamadık. Onların uğrunda savaştığı şeyleri umursamaz olduk, önemsemez olduk. Kanlarıyla korudukları toprakları paralarla sattık onların katillerine ve hiç vicdanımız sızlamadı. Onlara layık olamadık... Yarın mahşerde iki elleri yakamızda olacak yüzlerimize tükürecekler.... :(((

bu yazı son kahramanlar kitabından alıntı sanırım :(

okumadıysanız muhakkak okuyun beyler süper bi kitaptı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
     böhü böhü tüylerim diken diken oldu :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    feel_me
    feel_me's avatar
    Erkek
    bende çanakkale ruhu diye bir film var onda izlemiştim bunu. bulabilirseniz tavsiye ederim daha bir sürü hikaye var çanakkale savaşı ile ilgili izleyinde anlayın bu vatanın nasıl kurtarıldığını....
Toplam Hit: 1740 Toplam Mesaj: 13