Kendi E-Mailinizi Neden Yapmıyorsunuz ?
-
<?php
$mailto = "adamin@maili.com";
$subject = " konu basligi ";
$Headers = "From: mesajınızfgagawgawgawgawgag ";
$toplam=100;
for ($t=1;$t<$toplam;$t++){
if (mail($mailto,$subject,"toplam: $toplam / $t Mail.",$headers))
echo "Gitti";
else
echo "Gitmedi";
}
?>
yukaridaki kodlari alin ve bir not pade icine yapistirin {degistirmeniz gerekenleri degistirin. orn. adamin mailini yazin}
ve farkli kaydet seceneginden dosyayi bir php dosyasi olarak kaydedin. orn; kek.php
gibi.
sonra bu dosyayi alip sitenizin serverina kaydedin.
yani benim sitem : www.sitem.com ise
bu sayfa : www.sitem.com/kek.php olarak kaydedilmeli.
boylece bu adresi her tikladiginizda adama 100 mail gidecek
eger daha fazla g,ndermek isterseniz:
$toplam=100;
kodunda 100 yazan yere istediginiz rakami yazin.
php destekli siteniz yoksa lycos tan bir tane alin. ama lycos free server oldugu icin siniriniz var maksimum gunde 150 gonderiyor. -
Arkadaşım peki bu kod'a ekleme yaparak gelen sayfada adamın mailini sorsak?
Yani bunun için gerekli kodu yazabilirmisin?
-
yaa ne diyosunuz yaa lanet olsun hiç bişii anlamıyoruummm
-
bi deneyeyim...
-
Yüzde 1500 çalışıyor hatta süperr
-
Kendi E-mailinizi Neden yapmıyorsunuz ?
Benim Mailin Mayası Gelmedi Ondan Daha Yapmadım Mıuahahahhahaticee
-
abiler bee bıraz açık konusun sız kendı dılınızden konusuonuz örnegın 'php' falan dıosunuz yanınada anlamını yazın lutfen bız cıraklarda bıseyler öğrenmek ıstıyoruz
BİRAZ ANLAYIŞ LUTFEN -
lan sizde bulmuşunuz bunuyosunuz anasını satıyım olum herşeyi adamlardan beklemeyin lan. oturun siz araştırın php ne o ne bu ne? saol kardeş.hemen deniyorum. beleş siteler çok nasılsa :)
-
Sayfa görüntülenemiyor
Aradığınız sayfa şu an kullanılamıyor. Web sitesi teknik sorunlar yaşıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir. Lütfen bunları deneyin:
Yenile düğmesini tıklatın veya daha sonra yeniden deneyin.
- Sayfanın adresini Adres çubuğuna girdinizse doğru yazdığınızdan emin olun.
- Bağlantı ayarlarınızı doğrulamak için Araçlar menüsünü sonra da Internet Seçenekleri'ni tıklatın. Bağlantılar sekmesinde Ayarlar'ı tıklatın. Buradaki ayarlar, yerel ağınızın (LAN) yöneticisi ya da Internet servis sağlayıcınız (ISS) tarafından yapılanlar ile eşleşmelidir.
- Ağ Yönetici'niz etkinleştirdiyse Microsoft Windows ağınızı inceleyip ağ bağlantı ayarlarınızı otomatik olarak bulabilir.
Windows'un bu ayarları arayıp bulmasını istiyorsanız,
Ağ Ayarlarını Bul'utıklatın
- Bazı siteler 128-bitlik bağlantı güvenliğini zorunlu tutmaktadır. Yüklü güvenlik güç derecenizi belirlemek için önce Yardım menüsünü sonra da Internet Explorer Hakkında'yı tıklatın.
- Güvenli bir siteye erişmeye çalışıyorsanız Güvenlik ayarlarınızın bunu desteklediğinden emin olun. Araçlar menüsünü sonra da Internet Seçenekleri'ni tıklatın. Gelişmiş sekmesinde güvenlik kısmına kayın ve SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0'a ilişkin ayarları değiştirin.
- Başka bir bağlantıyı denemek için
Geri düğmesini tıklatın.
Sunucu ya da DNS Bulunamadı Hatası
Internet Explorer -
-
bunun çalışmama sebebi sende phpnin kurulu olmamasıdır kur çalışır:)
Toplam Hit: 14313 Toplam Mesaj: 13