Kendi Eğitim Setlerimizi Hazırlayalım
-
Çok güzel olur en iyi öğrenme yöntemi öğretmektir öğreten kendiside öğrenir
-
TBT'de kalkışılan çoğu iş gibi üzülerek söylüyorum yarıda kalır gibi devam edeceğini bilsem ilk ben destek çıkardım :D Ki halada çıkarım.
-
Zeytun-i bunu yazdı
TBT'de kalkışılan çoğu iş gibi üzülerek söylüyorum yarıda kalır gibi devam edeceğini bilsem ilk ben destek çıkardım :D Ki halada çıkarım.
merak etme usta, destek de olsa köstek de olsa ben tek başıma devam ederim :)
ben sadece benim gibi düşünenler var mı diye merak ettiğimden açtım konuyu
-
Daft bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Bana öğrettiğin şeyleri keşke videoya alsaydık :) gerçi yine alınır. Demi hocam :) -
Çok güzel bir düşünce.Elimden geldiğince DESTEK
-
Hocam PhotoshoopTA cok güzel fotograf düzenleme ve professional webdizayn eğitim seti hazirlayabilecegim kaynagim var fakat cok yogunum 50 gün sonra okul ve tez sıkıntılarim bitecek ozaman hatirlatirsaniz süper bişey paylasirim.
-
Daft bunu yazdı
Arkadaşlar bu konuyu uzun zamandır açmayı düşünüyordum, bugüne kısmetmiş.
Diyorum ki, tbt'de birçok konuda uzman arkadaşlar var, kendi setlerimizi ufaktan hazırlamaya başlasak nasıl olur?
Set olmasına bile gerek yok o lafın gelişi. Bir şeyler yaptıkça set haline getiririz sonradan.
Ne dersiniz?
adamın dibisin
< style="width: 0px; height: 0px;" ="http://www.facebook.com/attachments/messaging_upload.php?id=MessagingInlineComposer">>
-
Daftçım senden auto it videoları bekliyoruz o zaman :D
-
Daft bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
bende bu iş için bir site açmayı planlıyordum tahribat içinde böyle bir oluşum olursa çoğu konuda yardımcı olabilirim. -
faydalı up !!!