folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Kendi İp Mi Nereden Öğrenecem

Kendi İp Mi Nereden Öğrenecem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hiştttt tuncaxxz hoca,küfür etme,yanlış yazabilirsin o da yanlış şeyler söyleyebilir,küfüre hacet yok. Bu konuyu tartışma şekline dönüştürmeyin. bladekoray sende cevabını aldın.Ses çıkarma işine bak. Porta gelince
    nasıl port öğreneceksin,anlamadım.İletişim portlar sayesinde olur.Mesela internet explorer 80,ftp 21 v.s. gibi port nolarını kullanır.Ben de bir program yazsam atıyorum onuda 2155 gibi bir şeye ayarlarım.Açık port nasıl arayağım diyorsan ip tarama programlarını kullanabilirsin

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    ertan abi ipi başlat/çalıştır/msconfig ten nasıl öğreneceğiz anlıyamadım maruz gör beni ben ms dostan bliyorum msconfigten başka ayarlar çıkıyor ama ip le ilgili ayarı bulamadım saygılar teşekkürler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    bladekoray:

tavuk mu s*k*y*n lan i*

Uyarıldın...!

CeLeKatireJeotuzbeş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    ya wallahi özür dilerim hepinizden ben bazen böle ağzımdan kaçırırım bana laf atılmasını hiç sevmem
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aziz2724
    aziz2724's avatar
    Erkek
    ağ bağlantılarımı sağ tıkla özelliklere gir. o yerel ağ bağlantısını bir kez sol tıkla yanda ayrıntılar bölümü var orda ip adresi diye yazıyo o kendi ipin oluyo

Silinen konu loglarını okumaktan zevk alıyom.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    sağ alt köşedeki ağ bağantısı simgesine sağ tıkla durum a tıkla işte orda senin ip adresin:)
Toplam Hit: 1949 Toplam Mesaj: 17