Kendi İp Mi Nereden Öğrenecem
-
hiştttt tuncaxxz hoca,küfür etme,yanlış yazabilirsin o da yanlış şeyler söyleyebilir,küfüre hacet yok. Bu konuyu tartışma şekline dönüştürmeyin. bladekoray sende cevabını aldın.Ses çıkarma işine bak. Porta gelince
nasıl port öğreneceksin,anlamadım.İletişim portlar sayesinde olur.Mesela internet explorer 80,ftp 21 v.s. gibi port nolarını kullanır.Ben de bir program yazsam atıyorum onuda 2155 gibi bir şeye ayarlarım.Açık port nasıl arayağım diyorsan ip tarama programlarını kullanabilirsin -
ertan abi ipi başlat/çalıştır/msconfig ten nasıl öğreneceğiz anlıyamadım maruz gör beni ben ms dostan bliyorum msconfigten başka ayarlar çıkıyor ama ip le ilgili ayarı bulamadım saygılar teşekkürler
-
bladekoray:
tavuk mu s*k*y*n lan i*
ağ bağlantılarımı sağ tıkla özelliklere gir. o yerel ağ bağlantısını bir kez sol tıkla yanda ayrıntılar bölümü var orda ip adresi diye yazıyo o kendi ipin oluyo
-
sağ alt köşedeki ağ bağantısı simgesine sağ tıkla durum a tıkla işte orda senin ip adresin:)
Toplam Hit: 1949 Toplam Mesaj: 17