folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kendi Mutlu Olma Tavsiyelerim

Kendi Mutlu Olma Tavsiyelerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Selamlar beyler,bayanlar ve gökkuşakları.Smirnoff konu açmış neden mutlu değiliz diye bayağıda bir mutsuz kişi çıkmış.Bende size kendi mutluluk tavsiyelerimi vereyim dedim.Herkesin kolayca yapabileceği basit tavsiyeler.Ben kendim uyguluyorum ve gerçekden çok etkiliyor.

1)Şekeri mümkün olduğunca azaltın.Şeker vücudun pek gereği olmayan bişeydir.Zaten yediğiniz herşeyde biraz şeker var ve ihtiyaç olanı fazlasıyla karşılıyor.Günlük şeker sınırınızı aşmayın.

2)Spor yapın.Ama salon sporu değil açık hava sporu olsun.Futbol,bisiklet yada yüzme tavsiyelerimdir.

3)Kendinizi ifade ederken çok kasmayın.Birilerine bişey söylemeden önce 35 defa düşünmeyin.Napolyonla konuşmuyorsanız söyleyeceğinizi en fazla 2 kere düşünmek yeterlidir.Fazla düşünürseniz hem kendinizi düzgün ifade edemezsiniz hemde çekinirsiniz.

4)Kız arkadaş edinin.Kız arkadaşınızın güzel olması ve çok kaprisli olmaması kafidir.Eğer evlenmeyecekseniz kızda bilime merak,toplumsal olaylara ilgi,tarihe-siyasete ilgi,bilgisayara yada spora gibi şeyler aramayın.Milletvekili olmayacak kız heralde  :)

5)Giyiminize ve kendinize özen gösterin.Kendinize özen göstermezseniz belli bir zaman sonra hayatdan bezdim moduna geçiyorsunuz.Buna dikkat edin.Tiki olun demiyorum ama bir t-shirti 5 gün giymeyin.Bu özgüvenide etkiler.Dişlerinizi fırçalayın,saçınızı başınızı düzgün tutun.

6)Zamanında yatın kalkın.Ben en az 7 en fazla 10 saat uyuyun diyorum.Tam dengesi bence bu.

7)Elinde olanın tadını çıkarın.Denize gittiniz deniz kirli diye köşede oturup hem kendinizi hem arkadaşlarınızı mutsuz etmeyin.Denize girmiyorsanız gidin voleybol oynayın,bişeyler içip muhabbet edin yada birileriyle falan tanışın ama somurtkanlık yapmayın.

8)Herkes kendiniz gibi olsun istemeyin.Bu benimde zamanında çok sık yaptığım bir hataydı.Sen entelsen arkadaşların yada başkaları entel olsun yada sen fanatiksen herkesin en azından futbola ilgisi olsun falan diye beklemeyin.

9)Alkol ve sigaranın ayarını kaçırmayın.Alkolün ayarını kaçıran bir tanıdık var 4 senede kafasında saç kalmadı daha 25 yaşında ama görseniz 40 dersiniz.

10)Çok düşünmeyin.Düzeltemeyeceğiniz bişey hakkında çok fazla düşünmeyin.Artık geçmiş gitmişdir.Ne eskide ne de süreli gelecek planları arasında kalın.

11)Bol bol meyve ve sebze yiyin.Ivır zıvır yiyecekleride yiyin ama abartmadan.

12)Herşey kusursuz olsun diye stress yapmayın.Yapabildiğinizin en iyisini yapmayı deneyin yeter.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Ey rap'in sebepsiz anlamı nelerde yazmış öyle :D

Editlemeye müsaitim yanlışları bulucam eksikleri düzelticem.

Adalet timiyim sanki ama dur geliyom. :D

Zeytun-i tarafından 05/Tem/13 17:04 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Emek verip yazmışsın, teşekkürler

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

sahsi olarak suna inanıyorum konunun fazla detayına girmeden  insanları mutlu edecek seyler genelde nedense baskaları tarafından dayatılmıstır ve bu yüzdende insanlar mutsuzlugu paranoya deprosyona mantara baglıyor. yani seygibi daha iyi bir araba güzel bir kız arkadaş çok para güzel kıyafetler teknolojil aletler baskalarının sahib olmadıgı seyler iyi bir tatil vs seyler bizi hep mutlu edecekgibib gösterilip empoze ediliyor.... 

bunlara ulaşamayan cogu kişide mutsuz oluyor sistamatik olarak hasta ruhlu bir toplum oluşturulşuluyor....

ölmekten korktugun sürece ne özgür nede mutlu olabilirsin.....

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

üstümdeki giysileri bir aydır giriyorum sorun olur mu o.O

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Çok bilgece olmuş hocam.

Yanlız şekerle ilgili sorun nedir ben mutsuz olunca 2 kilo dondurma yiyorum çok da mutlu oluyorum.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

sigarasız alkolsüz sporlu bol yemekli -özellikle biftek, bonfileli, parma jambonlu, parmesan peynirli-bir yaşam

torf tarafından 05/Tem/13 18:56 tarihinde düzenlenmiştir

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

sabah akşam 1 çay kaşığı bal atın sıkıntı sorun kalmaz =)

dokunmak sanattır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Verdiğin bilgiler için sağol hocam.

Düşünmekten malesef kendimi alamıyorum. En ufak şeyi bile kafaya takıp büyütüyorum iyice. Galiba bu başka sorun.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bide canınız sıkıldıkça zurnayı vıncıklamayın.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sen öyle diyorsun da "Mutluluğun formülü çok açık, bir sen bir ben bir de bebek" diyor izel. Bu ne olacak =)

Ben bu bahsettiklerini yapınca mutlu olmam. Ben kurallara veya belli bir disipline uyacak biri de değilim. Bu sebeple;

-Çikolata ani mutluluk dopingidir. Bitter severim. Başka kural yok.

-Her istediğin elinin altındaysa kıa süre sonra mutsuz olurum. O yüzden sadece iyi insanların dostluğuna sahip olmak paradan daha iidir diyerek istediğim herşeyi gücüm yetsede almam.  

-Seviyorsam ve seviliyorsam benden mutlusu yoktur. Mutluluğum sonsuz olur =)

Kendimi kısıtlamam... 

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 3369 Toplam Mesaj: 26