folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kendi Ölü Pixel Dirilticinizi Oluşturun

Kendi Ölü Pixel Dirilticinizi Oluşturun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    zannetmiyorum, böyle birşey olsa üreticisi onarır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    işe yaradımı hiç bişi olmadı bende ama çok uzun süre tutmadım ben

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    İlginç bir olay, denemek gerek.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Elimde 150 adet sıfır 15.4 ölü pikselli notebook ekranları var.Denemediğim program kalmadı.Bu programlar bir işe yaramaz

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

aptdekı arkadasta pixel sorunu vardı verdım ona programı 1 saat once kurduk programı noktaya.. ve dısarı cektık sımdı geldık .. duzelme yok.. program traş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

aynı sorun psplere de olur  psp sitelerinden edindiğim bilgiye göre ölü pixel ler onarılamıyor {berki kuvvetli bir şok onu tekrar çalışır duruma getirebilir }  ama bozuk bixeller onarıla biliyor muhtemelen buda bozuk pixller içindir diye düşünüyorum bozuk pixellerde satece renk bozukluğu oluyor bu onu onarmak için ola bilir ve bunun gibi programlar bnde chip dergisinden alıntı yaptığım için bende bilmiyodum birascık araştırma işe yarıyor ölü pixelleri çalıştırmak için ise daha kuvvetli bir şoka ihtiyacımızvar ve bunun için daha çok renk ve o bölgede daha fazla parlaklığa  ihtiyacımızvar ama onarım yapılacak pixelin olduğu yerdeki parlalılık ve renkler sabit olmamalı renkler tmamda parlaklıkta renklerle beraber değişmeli diye düşünüyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Asus LCD bozuk piksel vardı(mavi renkte).Düzelmedi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    Ürün garantili ise üsürünü yolladığında gene aynı işlemi yapıyolar Sony lcd Tv lerde çok karşılaşılmış ve onarmak için
    bunun gibi renklerin sürekli değiştiği bir video görüntülediklerinde pixeller düzeliyormuş yani uzun süresede Bozukpixeller düzeltile bilir ama ölüler için aynışeyi söleyemicem daha büyük bir şok gerekiyor bu Elektirik şokuda olabilir diğe düşünüyorum... {Bende Amma Düşünüyomuşum hee şimdi fakettim xD }
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Bende de işe yaramadı saatlerce tuttum hem programı hem ilk mesajdaki muhabbeti yaptım.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Donanımsal bir sorunu yazılım ile nasıl halletmeyi planlıyorsunuz? :)
Toplam Hit: 4145 Toplam Mesaj: 22