Kendi Ölü Pixel Dirilticinizi Oluşturun
-
zannetmiyorum, böyle birşey olsa üreticisi onarır
-
işe yaradımı hiç bişi olmadı bende ama çok uzun süre tutmadım ben
-
İlginç bir olay, denemek gerek.
-
Elimde 150 adet sıfır 15.4 ölü pikselli notebook ekranları var.Denemediğim program kalmadı.Bu programlar bir işe yaramaz
-
aptdekı arkadasta pixel sorunu vardı verdım ona programı 1 saat once kurduk programı noktaya.. ve dısarı cektık sımdı geldık .. duzelme yok.. program traş.
-
aynı sorun psplere de olur psp sitelerinden edindiğim bilgiye göre ölü pixel ler onarılamıyor {berki kuvvetli bir şok onu tekrar çalışır duruma getirebilir } ama bozuk bixeller onarıla biliyor muhtemelen buda bozuk pixller içindir diye düşünüyorum bozuk pixellerde satece renk bozukluğu oluyor bu onu onarmak için ola bilir ve bunun gibi programlar bnde chip dergisinden alıntı yaptığım için bende bilmiyodum birascık araştırma işe yarıyor ölü pixelleri çalıştırmak için ise daha kuvvetli bir şoka ihtiyacımızvar ve bunun için daha çok renk ve o bölgede daha fazla parlaklığa ihtiyacımızvar ama onarım yapılacak pixelin olduğu yerdeki parlalılık ve renkler sabit olmamalı renkler tmamda parlaklıkta renklerle beraber değişmeli diye düşünüyorum
-
Asus LCD bozuk piksel vardı(mavi renkte).Düzelmedi.
-
Ürün garantili ise üsürünü yolladığında gene aynı işlemi yapıyolar Sony lcd Tv lerde çok karşılaşılmış ve onarmak için
bunun gibi renklerin sürekli değiştiği bir video görüntülediklerinde pixeller düzeliyormuş yani uzun süresede Bozukpixeller düzeltile bilir ama ölüler için aynışeyi söleyemicem daha büyük bir şok gerekiyor bu Elektirik şokuda olabilir diğe düşünüyorum... {Bende Amma Düşünüyomuşum hee şimdi fakettim xD } -
Bende de işe yaramadı saatlerce tuttum hem programı hem ilk mesajdaki muhabbeti yaptım.
-
Donanımsal bir sorunu yazılım ile nasıl halletmeyi planlıyorsunuz? :)