Kendi Özel VPN Ağınızı 10 Dakikada Kurun!
-
Öncelikle DigitalOcean üzerinden yeni bir hesap açıyoruz. İsterseniz Rackspace üzerinden de açabilirsiniz fakat DigitalOcean'da maliyetiniz çok daha düşük olacaktır. Daha sonra 5$ gibi cuzi bir fiyata ödememizi yapıyoruz. OMGSSD10 kuponu sayesinde 10$ kazanabilirsiniz.
Hesabımızın Settings bölümünde bulunan Client ID numaramızı yaratıyoruz.
Client ID ve API numaramızı sitede bulunan bölüme giriyoruz.
Make me a VPN! diyerek 10 dakika içinde VPN ağınız otomatik olarak oluşturuluyor ve bilgileri alıyorsunuz. Daha sonra hiç bir sansür politikasına maruz kalmadan internette sörf yapabilirsiniz.
-
denemek lazım aslında gerçi hızı nedir ne değildir bakmak lazım.
-
bu olay hazır kuruyor sanırım. linux için vpn kurulum anlatımları vardı hatta forumda birisi yapmıştı diye hatırlıyorum.
windows için kurulum konusunda bilgi sahibi olan varmıdır ? openvpn denedim beceremedim
detCode tarafından 22/Mar/14 13:52 tarihinde düzenlenmiştir -
ElizaBeTH bunu yazdı
digital ocean 500 mbps hıza sahip vpn başı.
1 TB da size her türlü yeter de artar.
@detCode daft açmıştı
http://tahribat.com/Forum-Egitim-Linux-Sunucuya-Proxy-Kurulumlari-191612/
-
Log tutma konusunda da sıkıntı olmaz aslında bu şekilde, değil mi?
-
promosyon kodu çalışmıyor sanırm
-
Jilet_Boris bunu yazdı
Log tutma konusunda da sıkıntı olmaz aslında bu şekilde, değil mi?
8. Confidentiality
8.1 Subscriber shall keep confidential any confidential information to which it is given access, and shall cooperate with DigitalOcean's efforts to maintain the confidentiality thereof. Subscriber shall not publish to third parties or distribute information or documentation that DigitalOcean provides for purposes of operating and maintaining its systems, including material contained in estimates, invoices, work orders, or other such materials.
It’s pretty unlikely we’ll be sharing confidential information with any of our customers. But if we do, shhh.
sonuç : tek başına sadece yasaklı sitelere girmenizi sağlar tam gizlilik için 2. veya 3. proxy gerek.
-
ElizaBeTH bunu yazdı
promosyon kodu çalışmıyor sanırm
evet kod artık çalışmıyormuş
-
PanxeR bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
digital ocean 500 mbps hıza sahip vpn başı.
1 TB da size her türlü yeter de artar.
@detCode daft açmıştı
http://tahribat.com/Forum-Egitim-Linux-Sunucuya-Proxy-Kurulumlari-191612/
aynen hocam windows için anlatım tarzı bişey lazım :D
-
güvenilir mi hoca buna
-
SeRDaR bunu yazdı
güvenilir mi hoca buna
güven :)