Kendi Suratınızda Şeytanı Görün :)
-
bir de şu var:40 gün boyunca hiç bir hayvan kaynaklı besin tüketmessek(et,süt,yumurta,ekmek,peynir vb) sadece bitkisel besinlerden beslenirsek(bi nevi vejeteryanlık)etrafımızdaki normal bir insanın göremediği varlıkları görebiliyoruz.riyazet diye geçiyor.
-
altan bacınınki daha deh$etmi$
-
Zuibatsu bunu yazdı:
-----------------------------
bir de şu var:40 gün boyunca hiç bir hayvan kaynaklı besin tüketmessek(et,süt,yumurta,ekmek,peynir vb) sadece bitkisel besinlerden beslenirsek(bi nevi vejeteryanlık)etrafımızdaki normal bir insanın göremediği varlıkları görebiliyoruz.riyazet diye geçiyor.
+ az uyku gunde 1 saat falan. -
başlıcam lan artık aynalarınıza aynanaın gizemi sırrı yok tersren bakarsan şu oluruyo düzden bakarsan bu oluyo...abi AYNA yla dediklerinizin bi alakası yok BEYİN önemli olan onu neye inandırmya çalışırsanız oda bi kod gibi bi komutları işler... yeter artıkın baydı aynalar :(
-
Zuibatsu bunu yazdı:
Sadece vejateryan beslenme şekli yetmiyo. Konsantrasyon teknikleride uygulaman lazım. Herşeyin karmaşık gibi görünen basit bir mantığı var, burada istemek önemli, görmeyi istersen görürsün. Telekinezideki pshi-well mantığıyla aynı mantık. Oradada zihnine kağıdın durmayıp istediğin yöne döndüğünü kabul ettirirsen kağıt ancak o zaman dönmeye başlıyo. -
Hayvanat bahçelerinde falan ayna koyulunca maymunlara , hayvanların tepkilerini hiç izlediniz mi ? Korkarlar falan.
Yetişkin normal beyin fonksiyonlarına sahip bir insanın aynadan korkması gibi bir durum söz konusu bile değildir.Eğer kendinize uzun süre bakınca fıttırıyorsanız orası ayrı bir durumdur.
Fıttıranlar için sorum;
Kamerraya kaydedin kendinizi TV izleyince gene fıttırıyormusunuz ?
Cevap "hee" ise en kısa zamanda bi doktora gidin derim.... Yok 40 gün et vb yemezsek değişik şeyler görürmüşüz vsvvs...Amamma metafiziki olmuşsunuz hocalar :) Birde buraya oldu bunlar yaşadım fln gibi yazınca dahada bir komik oluyor.
Bende paso cin çağırıyorum yaşadım falan mı yazmamız lazım:D
Uyuşturun metafizikle beyninizi kolay gelsin..
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------Hayvanat bahçelerinde falan ayna koyulunca maymunlara , hayvanların tepkilerini hiç izlediniz mi ? Korkarlar falan.
Yetişkin normal beyin fonksiyonlarına sahip bir insanın aynadan korkması gibi bir durum söz konusu bile değildir.Eğer kendinize uzun süre bakınca fıttırıyorsanız orası ayrı bir durumdur.
Fıttıranlar için sorum;
Kamerraya kaydedin kendinizi TV izleyince gene fıttırıyormusunuz ?
Cevap "hee" ise en kısa zamanda bi doktora gidin derim.... Yok 40 gün et vb yemezsek değişik şeyler görürmüşüz vsvvs...Amamma metafiziki olmuşsunuz hocalar :) Birde buraya oldu bunlar yaşadım fln gibi yazınca dahada bir komik oluyor.
Bende paso cin çağırıyorum yaşadım falan mı yazmamız lazım:D
Uyuşturun metafizikle beyninizi kolay gelsin..
Telekinezi de metafiziksel bir olay, ama gerçek oluyor...Telepatide metafiziksel olay enteresanlığa bak oda oluyor... astral seyahatte (bknz:compu) metafiziksel bir olay işe bak oda oluyor...Telekinezi,telepati gibi olaylar kuantumla açıklanmaya başlandı.Adı ne olursa olsun (metafiziksel olay,paranormal olay,psişik olay vs...) önemli değil herşeyin bilimsel bir açıklaması var.
Ama bilmemne ayeti okuyunca geliyorlar falan deyince harbi komik oluyo.Çünkü bişeylerin gelip gelmemesinin okunan ayetle alakası yok. Oradaki olay senin iyi veya kötü amaca odaklanman. Ayna olayınıda baya alakasız görüyorum. Kendi görüntüsünden korkan varsa doktora görünsün...
-
HolySeclorum bunu yazdı:
Zuibatsu bunu yazdı:
Sadece vejateryan beslenme şekli yetmiyo. Konsantrasyon teknikleride uygulaman lazım. Herşeyin karmaşık gibi görünen basit bir mantığı var, burada istemek önemli, görmeyi istersen görürsün. Telekinezideki pshi-well mantığıyla aynı mantık. Oradada zihnine kağıdın durmayıp istediğin yöne döndüğünü kabul ettirirsen kağıt ancak o zaman dönmeye başlıyo.
-----------------------------bahsettiğiniz şey astral seyahat.
bakınız: www.astralseyahat.com