Kendi Üretimimiz Hediyelikler - Sayılı Kişiye Ücretsiz Ürün
-
Hayırlı olsun inşallah istediğinizi elde ederseniz.
-
-
beleşse alırım bi dal :D
hayırlı olsun hocam
-
hayırlı olsun...
-
allah hayirli etsin
hayirli bol kazanclar ihsan etsin,
umarim amaciniza ulasirsiniz.
-
siteyi güzel düzenlemen açıklamaları iyi yapman lazım
hayırlı satışlar
-
Hocam hayırlı olsun. Siteye baktım boyutları hakkında bişey göremedim. Bilinen bir nesnenin yanına koyun veya boyut ekleyin.
Tekrar hayırlı olsun
-
Hocam hayırlı olsun'da Atatürk'çü biri olarak dikkatimi çok çekti bu taşa Atatürk diye yazmışsınız ? Hiç anlamam bu taş olaylarından ne bilim ters çevirip mi bakmak gerekiyor yan tutuncamı Atatürk belircek anlamadım ? Yada yanlış başlığa mı ürün girdiniz? Hiçbiri değil ise bunu ciddi anlamda hakaret olarak algılarım kusura bakma.

-
4FY0K bunu yazdı
Hocam hayırlı olsun'da Atatürk'çü biri olarak dikkatimi çok çekti bu taşa Atatürk diye yazmışsınız ? Hiç anlamam bu taş olaylarından ne bilim ters çevirip mi bakmak gerekiyor yan tutuncamı Atatürk belircek anlamadım ? Yada yanlış başlığa mı ürün girdiniz? Hiçbiri değil ise bunu ciddi anlamda hakaret olarak algılarım kusura bakma.

Bunun aynisi hocam. Acidan dolayi pek belli olmamis. Cukur kisimlar siyah yerlerle ayni...
-
Logonun arkaplanını atın, sadece isim ve kelebek kalsın. Tema çok eski tip, temada daha modern ve yuvarlak hatlı görseller kullanın, daha modern fontlar kullanın.
Ürün açıklamaları yok, detaylı fotoğraflar yok, fotoğraf çekimlerinde fon renklerini kaldırın veya hepsine aynı renk kullanın.
Logo Turkuvaz ve Mor fakat tema içindeki renkler morun tonları, Logo tonlarını kullanın devamlılık olsun.
Kargo bedava ve diğer bannerlar çok acemice duruyor, biraz daha profesyonele yaklaşmanız lazım.
Bu haliyle site bende alış-veriş yapılabilecek güvenli bir site izlenimi oluşturmadı malesef. (Wordpress'ten hazır e-ticaret temaları inceliyorum birkaç gündür, oldukça güzel temalar var o tarz bir kullanıma da gidebilirsiniz.)
Hayırlı olsun, en önemli şey sabretmek bu noktada.