Kendi Wordpress Temanızı Yapın.. Artisteer + Crack
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------Requested URL: http://turkdepo.net/files/4/2gaiqhni6t6tcz/artisteer-crack.zip Information Is the TR/Spy.23300 Trojan Crackte Virüs var
-----------------------------4-5 aydır kullanıyorum bi sıkıntı çekmedim, sen yinede kullanma dostum
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------Requested URL: http://turkdepo.net/files/4/2gaiqhni6t6tcz/artisteer-crack.zip Information Is the TR/Spy.23300 Trojan Crackte Virüs var
-----------------------------4-5 aydır kullanıyorum bi sıkıntı çekmedim, sen yinede kullanma dostum
edit : trojan içermeyen loader bulan ve paylaşmak isteyen varsa çok mutlu oluruz
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------Zone bana host sat sonra sana küfür atayım :|
-
kullanmicam zatende başka kullanmak isteyen arkadaşları uyarim dedim belki kullanmamaya karar verirler
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
hayvancım bana daha joomla tema göndereceksin... unuttun mu yoksa...?
-----------------------------Valla hacı benim arşiv silinmiş. Bir ara sana attım istediğin yeşil bi tema. İşine yaramadı mı? Feyste bi ara ayrıntılı konuşalım kardeş.
-----------------------------Yollayan : HaYVaN Alıcı : MaliAcikgoz Konu : Yanit: template Mesaj : slm acele yeşilli joomla 1.5.9 tema lazım varsa alabilir miyim?
------------------------
Hacı dükkandayım valla evde olacaktı geçince bakarım.
bunu yazdın başka bişi yazmadın... -
Ya valla sana verdim diye hatırlıyorum bi tane ama yarın senin için güzel bişey arıyacam. Olmadı editlerim bi tane. Söz. Feysten haberleşiriz.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Ya valla sana verdim diye hatırlıyorum bi tane ama yarın senin için güzel bişey arıyacam. Olmadı editlerim bi tane. Söz. Feysten haberleşiriz.
tmm hayvancım... editlemene gerek yok.. yeşilli göze hoş görünen bi tema lasımda... bide "benim içün arıcan" allah razı ossun... -
arkadaşlar bu programın crackiin temiz versiyonu varmı varsa paylasırsanız sevinirim serial falan daha iyi olur :D
-
+rep arti++
haci cok sagol kullanmayi nasil ogrencez ?
-
crack dosyasindan cikan loader.exe den hic bise anlamadim calismayi html olarak kaydediorum trial yazilari eklenior wp nin icine crack olayi nasi olcak key falan isrtio. aciklarsaniz makbule gecer.