Kendi Yaptığım CS Mapleri
-
İçinde 6 tane kendi yaptığım map var.Favorim aim_yamuk :D isimlerini salladım öyle uğraşmadım.Denemeniz dileğiyle.
C:\Program Files\Valve\cstrike\maps içine atıcaksınız bunları.veya sizde nasılsa ona göre.
http://www.mediafire.com/?iecjt4vra2iiwzz
aim_yamuk 'tan görüntü.

-
hocam bir ara bende kafayı taktım her gün maplar yapıyordum kendimi geliştiriyordum hatta öyle bir kaç map yaptım ki
piyasaya düşse poolday 1 benimkiler 2. olacaktı :) ama malesef yayamadan silindi yıllardır yapmıyorum hastalık gibi bişi
css için de orjinal satın almak gerekiyor sanırım ama daha kaliteli sonuçlar elde edersin :) eline sağlık artık cs oynamasamda
-
Laf olsun diye yaptım öğrendiklerimi deneme amaçlı üzerinde düşünmek lazım kaliteli işler için.Açıyorum hammerı denk gelişine sallıyorum kafadan :D
CSS için denemedim hiç steamden indirememde eve gitmeden gerçi bugün gidiyorum kurtuluyorum okuldan :p Steamden indirip bakmıştım bayağ detaylıydı o model falanda yapabiliyordunda.Valve hammer editör nettekiler işe yarıyor genede vakit geçirmek için :) Teşekkürler .
-
keni map'inde oynamak başkadır :)
-
zamanında bende yapmıştım arkadaşlarla local den oynuyorduk :)
-
ben de zamanında baya uğraşmıştım bir kaç tane yapmıştım fena değillerdi aslında ama baya zevkli oluyor :)
-
hehe bizde awp_battle da kulelerı kıtlemıstık vaypointleri aşağı, aldık kuleye çıkış yoktu anlıyacagınız heyt be neydı o gunler awp_battle_csturka pehh :D
-
hammer editor le mi yaptın map'leri
-
aynen hammer editorle mi yaptın ?_
-
Bana 1.5 için harita yapma derslerini, triklerini, taktiklerini, programlarını öğretin size bol dua edeyim :)
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------
Bana 1.5 için harita yapma derslerini, triklerini, taktiklerini, programlarını öğretin size bol dua edeyim :)
-----------------------------1.6 1.5 farketmez diye biliyorum zaten