Kendi Yaptığım Minimalist Tema

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Elixiron : Normalde paylaşımcı bir insanım ve açık kaynak fikrini desteklerim. Fakat daha önce yaptığım paylaşımların sonunda, Türkiye'de bu işin kötüye kullanıldığını gördüm. Yani benim paylaşmaktaki amacım bir havuz oluşturabilmek. Örneğin ben burada paylaştım, bilen biri wordpress'e çevirdi. Sonra bir başkası geliştirdi ve onu paylaştı. Ardından bir başkası onu geliştirdi ve onu paylaştı.

Yani bir kaç adım sonrasında temelinde benim olan tema, ücretsiz şekilde gelişerek ilerlemiş olacak. Böylece güzel bir şeye ilk benim adımımla başlanacak. Fakat Türkiye'de konu üretime geldiğinde kimse elini taşın altına sokmadığından, olay sadece birileri paylaşsın bizde hazıra konalım oluyor. Yine gocunmam paylaşırım. Fakat emeğime yazık oluyor.

Bu yüzden, sadece kullanmadığım eski temaları ve projeleri paylaşıyorum. Yani son sürümden bir önceki yada ondan önceki sürümü paylaşıyorum. Şimdi tema yeni ama 3-4 aya farklı bir tema yazarsam (ki yeni odüller gelecek yani tasarım mecburen değişeek ve alt yapı geliştirilmesi gerekiyor, daha iyi olabilir) yeni temaya geçince, bunu da paylaşacağım.

Aslında çok zor değil, ctrl+s ile kaydedebilirsiniz. Fakat bu iş tamamen gönülsüz ve iznim dışında olacaktır bilginize.

**

Kreyzi

Hocam hangisine baktın bilmiyorum ama temanın mantığı şuydu ; http://cetinblog.com/ 

Yani anasayfada direkt oku fakat yazının içine de girebil. Wordpress'e en son 3 sene önce bakmıştım sanırım bir modül editlememi istemişlerdi, karışık geldi bıraktım. Fakat tema olayı daha kolay olabilir. Eğer kolay olursa, iki tema arasından en beğenilen temayı wordpress'e uyarlayabilirim sorun olmaz.

Bir kaç gün içinde yapıp paylaşabilirim. Yarın öbürgün bakayım wordpress nedir ne değildir. Bu arda kullanmak isteyenler hangi temayı beğendiklerini yazarsa, en fazla beğenilen temayı wordpress'e uydururum.

Tabi tema'ya konularacak ufak bir link karşılığında (blogumdaki temanın konu linki). Yada linki silip, bir konuda tema şudur, geliştirmek veya indirmek isteyen şu adresten bakabilir şeklinde bir bağlantı verseler yeter. Amaç indirmek isteyen yada geliştirdiğini paylaşmak isteyenlerin yönleneceği bir adres.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

yazıları ortalama sola yapıştır başlıkların boyutunu biraz küçült ve css ile gölgele

bana sorarsan :)

Realist tarafından 03/Oca/14 08:04 tarihinde düzenlenmiştir

..
Toplam Hit: 1684 Toplam Mesaj: 13