Kendi Yaptıgınız Photoshop Harikalari
-
doguhan bunu yazdı:
ps ta adam çizen gördüm yalan değil de.. git lightwave maya filan çalış olum ezilme ps la hala :) 3 d özürlü olduğun belli. bi de aşağılıyor kendi bi bok biliyor gibi.
forumdaki milleti kandırmıssın seni bi halt sanıyolarda ondan mı böyle biyerin kalkıyo.. renegade haklı.. uğrasmaya değmezsin..
sen hala havlıyomusun?.... bu kadar adam aptaldı kördü ben kandırdım dimi ...
sen 3d cimisin? yapma ya... o zaman neden hazır indirdiin sandalye masa cart curt şeyleri import edip render layıp buraya ben yaptım die koyuyosun? olm bi kere sen aptalsın... aptal adam tasarım yapamaz...
sende yapamazsın :D tasarım mantığın yok dicemde.. zaten mantığın yokki.. millet yüzüne gülüyo sen hala konuşuyosun.. lan bi düşün bu kadar adam alay etmiş senle... sıçmışsın dio.. sen hala neyi ispatlamaya çalışıyosun? :)
hadi abicim sen işine bak.. git hazır modeller indir 3d ciyim bende :D:DD: senin kaşıntı 2 parmak derinden geliyo anlaşıldı....
-
Ahahahaha reziL rüsva oLdun Lem doğuhan :D Adam doğru söyLüor faLLa ordan burdan çaL yap bişiLer sonra nasıL oLmuş de :D
-
designer feci koymuş :D
-
konu üzerinden 1 yıLdan fazLa zaman geçmiş delichoban deLi koymuş Lafı demişsin nerden esti :D
-
Delidir çobandır yapar aq.doğuhan n rezil oluyodu ama yaptıklarını burda gösterdiğinde.n günlerdi çoban nerden buldun bu konuyu
-
photoshop araması yaptım baktım doğuhan kardeşim bozulmuş bende konuyu güncelliyimde millet photohsop görsün dedim:D
-
bende bunu zıplatcam.doğuhan harbi hıyarmış aq