Kendi Yaptıkları Anketi Siteden Kaldırdılar
-
AKP www.akparti.org.tr üzerinden 18 Temmuz 2010’da başlattığı ankette “Anayasa değişikliği için yapılacak referandumda tercihiniz ne olacaktır?” sorusu soruldu.
Bu tek soruya 22 Temmuz 2010 günü saat 17.00’ye kadar katılan 3 bin 808 katılımcıdan 753’ü referandumda ‘evet’ oyu kullanacağını bildirdi.
Bu rakam toplam katılımcı-ların yüzde 19’unu oluşturdu. Ankete katılan 3 bin 55 kişi ise referandumda ‘hayır’ oyu kullanacağını bildirdi. Hayırcıların oranı ise yüzde 80’i geçti. Bunun üzerine 15 gün sürmesi planlanan anket apar topar siteden çıkarıldı.
kaynak:mynet
-
Onlarda gerçekle yüzleşecek göt nerede Alper ağa :D :D
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------Onlarda gerçekle yüzleşecek göt nerede Alper ağa :D :D
-----------------------------olum varya %80 hayır çıksın tayibin yüzünü çok merak ediyorum :)
bu hızla devam ederse genel seçimlerdede alt üst olacak
-
Az önce başka siteden okudum tokat gibi gelmiş cvp.
-
Zaten baktıki çıkar yolu yok, önce demokrasi kavgasıydı bu referandum onun için , şimdi olayı 12 Eylül darbesiyle hesaplaşmaya getirdi.
Devrimcilerin - Ülkücülerin öcünü alacak gavat aklınca :D Ama ülkücülerinde - devrimcilerinde ailelerinden aldığı cevap yeter bence artık ona, daha fazla şaklabanlık yapmasın , iyice rezil oldu ! -
İnci'nin işi beyler...
-
İnci halkın hür iradesidir, bence gerçeği yansıtmışlar onlar yaptılarsa bile :)
-
inci yapmıştır tarihteki tüm referandumlar evet çıkmış bu da bence çıkacak
-
her 12eylüle hayır diye açılan konuya bi tik koyuyorum :) evet oyu çıktıktan sonra hepsindeki yorumları tekrar okuyacağım :)
-
biri anketin açığını kullanıp denyoyla hayır oyunu dayamıştır :)
manglerman bunu yazdı:
-----------------------------
her 12eylüle hayır diye açılan konuya bi tik koyuyorum :) evet oyu çıktıktan sonra hepsindeki yorumları tekrar okuyacağım :)
-----------------------------referandum tamamlandığında veya ilk bi kaç saatten sonra yüzlerindeki ifade de lazım :D -
ya webmasterlerde Avanaktı zaten :| Öyle birey olsaydı eğer artık nereye kaydoluyorsa sonuçlar oradan sonuçları tersine çevirebilirdi bir iki tuş ile. kaldırmış ki bi saldırı var bunu bile haber yapıyolar :|