Kendimden Kendime-1
-
çok güzel olmuş.
akıcılıktan pek yana değilim, o anki duygu ve düşüncenin iniş ve çıkışlarının kafa karışıklığının tadını almayı daha çok seviyorum.
yani yazar kendini açıkca bir bilim dersi gibi anlatmya kalkarsa çok sıkıcı gelir.
ne yazdım bea.. kısaca o an ne düşünyorsa yazıp paylaşılmasının tadı daha bi ayrı.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
şizofrenik bi yüzleşme gibi ama güzel ellerine sağlık ,)
-----------------------------senden de bekliyorum böyle bi yazı :D
-
KarasuZanu bunu yazdı:
çok güzel olmuş.
akıcılıktan pek yana değilim, o anki duygu ve düşüncenin iniş ve çıkışlarının kafa karışıklığının tadını almayı daha çok seviyorum.
yani yazar kendini açıkca bir bilim dersi gibi anlatmya kalkarsa çok sıkıcı gelir.
ne yazdım bea.. kısaca o an ne düşünyorsa yazıp paylaşılmasının tadı daha bi ayrı.
-----------------------------evet tadı orda oluyor çoğu zaman hani bnde bazen yazıyorum kayboluyorum yazıda hosuma gidiyo :)
-
Stargazer bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ben yazıorum arada ama yazıları tam anlaşılır kılmıorum yani okurken içine kimseyi sokmuorum kendi kilitlerimi koyuyorum :D
-
irwa bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ben yazıorum arada ama yazıları tam anlaşılır kılmıorum yani okurken içine kimseyi sokmuorum kendi kilitlerimi koyuyorum :D
abla merak ettim paylaş bizimle o yazılarını :| -
ershn bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
abla merak ettim paylaş bizimle o yazılarını :|
-----------------------------ben sadece yüzleşeceğimde yazıorum we 16 yaşımdan beri ,)) paylaşsamda anlaşılmaz dedim ya kilitleri koyuyorum içine giremediğin için yazının empati kurup anlayamıosun bu tekniği ablam okumasın die kullanmaya başlamıştım ,)
-
ilginçmişş ;)
-
Yeco bunu yazdı:
Umarım eleştirilere açıksındır
Saçma olmuş.
- Belki de benim kafam böyle yazılara basmıyordur :|
-----------------------------bir eleştri böyle yapılmaz ama. eleştriye saçma olmuş diye girersen bu eleştiriyi biraz aşar hakarete girer sonuç olarak ortada bir emek var diye düşünüyorum
umarım sende eleştirilere açıksındır. :) saygılarlarımla
-
AyT bunu yazdı:
Yeco bunu yazdı:
Umarım eleştirilere açıksındır
Saçma olmuş.
- Belki de benim kafam böyle yazılara basmıyordur :|
-----------------------------bir eleştri böyle yapılmaz ama. eleştriye saçma olmuş diye girersen bu eleştiriyi biraz aşar hakarete girer sonuç olarak ortada bir emek var diye düşünüyorum
umarım sende eleştirilere açıksındır. :) saygılarlarımla
-----------------------------:)) :))