Kendımı ARIYORKEN OLMAKTAN KORKTUGUM YERDEYİM!! Senleyim ::(
-
herkse slm.... umarım herkes ııdır ama ben kotuyum cunku erkek ark benden ayrıldı hemde cok ufak bı sbepten dolayı.. neyse sadece sunu solemek ıstıyorum herkes benım ıı nıyetımı kullanıyo...sewdıgın bı kısıden ayrılmak bukadar kolay olmamalı... buraya bunu yazmamın sebebı sızlerı arkadasım gıbı goruyorum we paylasmak ıstedım.. :(( kendınıze ii bakın.. hee unutmadan kımseye GÜVENMEYiN olurmu?? ben bıraz gec anladım bunu..
-
üzülme şirine..
-
elımde deıl wala cok uzuluyom.... neyse
-
belki barışırsınıs üsülme sen..hem barışmazsa demekki sana layık değil
ama neden ayrıldınıs? -
cok komık bı sebep ama boswer acıklamıycam.. cunku oda bu forma takılıyo... barısmayız sanmam cunku cok kırıldım cok uzuldum..
-
Göç geçer geçer ayrılıklar üzülme Sirine...
-
Her genç kızın başına gelir.
-
o senden ayrılmak istiyordur bunu bir sebebe bağlamak istiyordur ne olursa olsun bir sebeb bulmuştur kendine . vallahi kendini üzmeğe değmez uzun zaman birlikte olduğum birisi vardı deli gibi seviyordum onu şimdi sevip sevmediğimi bile bilmiyorum 1 ay önce ayrıldık ve hiç görüşmedik sebeb ne biliyormusun? sebeb telefon 3 gün boyunca hiç onu aramadım oda beni aramadı 4. gün telefon açtım ve niye aramadığı sordum içimden gelmiyor dedi bende hoşçakal dedim ve bir ilişki bitti.
Bazen sebebler basit gibi görüne biliyor ama sebebin arkasına dayalı olanlar hiçde basit değil Kimse için bir damla göz yaşına değmez, ben deli gibi seviyordum onun için bir çok arkadaşımla aram bozuldu ve bir çok kız arkadaşımın kalbini kırdım ve o... -
MuTReFT çok güsel açıklamış
-
MuTReFT bunu yazdı:
-----------------------------
o senden ayrılmak istiyordur bunu bir sebebe bağlamak istiyordur ne olursa olsun bir sebeb bulmuştur kendine . vallahi kendini üzmeğe değmez uzun zaman birlikte olduğum birisi vardı deli gibi seviyordum onu şimdi sevip sevmediğimi bile bilmiyorum 1 ay önce ayrıldık ve hiç görüşmedik sebeb ne biliyormusun? sebeb telefon 3 gün boyunca hiç onu aramadım oda beni aramadı 4. gün telefon açtım ve niye aramadığı sordum içimden gelmiyor dedi bende hoşçakal dedim ve bir ilişki bitti.
Bazen sebebler basit gibi görüne biliyor ama sebebin arkasına dayalı olanlar hiçde basit değil Kimse için bir damla göz yaşına değmez, ben deli gibi seviyordum onun için bir çok arkadaşımla aram bozuldu ve bir çok kız arkadaşımın kalbini kırdım ve o...
-----------------------------
hahaha bizim de bööle oldu eskiden..benim gençliimde:)))simdi hatirlamiorum bile:)))))
yaa holyboy naaptin yaaa:(((
-
kimbilir naaptın delirtttin çocuğu :)
Toplam Hit: 3951 Toplam Mesaj: 18