Kendimize Tanımadığımız Halde Yakın Hissettiğimiz İnsanlar
-
size de oluyor mu sadece bana mi ozel blmiyorum ama smyle tarif edeyim durumu oncelikle ciniyeti farketmiyor kiz erkek kiz icin syleyeyim bi anlik gulumsemesi yada ne bileyim konusmasi cok etkiliyor ve aklimda kaliyor unutamiyoum bazen bu kisi erkek oluyor cogu zaman da kiz oluyor ctkin oluyor guzel oluyor bakimli oluyor konusnak icin can atiyorum sonra hbenim kurdugum kadar iyi olmadigini dusunup bozmamak icin vazgeciyorum en son bugun oldu markette reyonun onunde duruyordu gorevliydi etkilendim ask boyle bisey degil cok hos oluyo hc konusmadan diyecekleri tahmin falan etmek sormak istedim size de oluyor mu bu olay nedir niye olur
-
oluyordu bir ara , hayatın farkına varmadan önceydi sanırım.
-
karıya gidek gel bi. sosyalleştirek seni gel.
-
yok kanka sen zekisin ondan amk
-
erdemcakmak bunu yazdı
yok kanka sen zekisin ondan amk
sonra asim yine kfrden ban yedi oluyo tamam amk hallettik o konuyu zr diledik artik cocukluk yapmayin
-
anarsistherif bunu yazdı
yengen izin vermez :) sonunda oldu da bi tane ayrica ramazandan sonra icmek vekari yoksa gel gidek istedigin yere muslumaniz biz :))
-
beyninde cok fazla sinaps carpisiyor olabilir
-
zeybekustasi bunu yazdıbeyninde cok fazla sinaps carpisiyor olabilir
düğüm düğüm olmuş sinapsları
trivia : asım inceden bi-curious mu oluyosun erkek kız demeden etkileniyosun falan :D
-
asiminnesli bunu yazdıanarsistherif bunu yazdı
yengen izin vermez :) sonunda oldu da bi tane ayrica ramazandan sonra icmek vekari yoksa gel gidek istedigin yere muslumaniz biz :))

-
" Yüzyüze tanışmadığın hangi üç insana hayranlık duyuyorsun? Neden? "
İş; Deloitte' de Müdürlük -
Jilet_Boris bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıbeyninde cok fazla sinaps carpisiyor olabilir
düğüm düğüm olmuş sinapsları
trivia : asım inceden bi-curious mu oluyosun erkek kız demeden etkileniyosun falan :D
hocam bu ne bicim tabirdir ya top uyum bi sekual miyim sanki sadece o insani yakin hissediyorum guzel oluyo arkadasolmak istiyorum