Kendine, Bilgisine Güvenen Sıkıysa Çözsün Bakalım
-
arkadaşım sonuç 5birim
-
Destroyer bunu yazdı:
Bu soru ya yanlış; ya da eksik verilmiştir.
Şöyle diyebilirim ki: FD'nin biraz daha uzun veya kısa oldugunu düşünebiliriz.Aynı şekilde GC için de düşünebiliriz.Böyle olsa bile açılarda ve mavi üçgenin uzunluklarında bir degişme olmaz.O zaman FBxGC degeri sabit degildir degişken olmaktadır.
Bu söylediklerim tamamen arkasındayım (sorunun doruluğunu çürütme denir) isterseniz herhangi ögretmene gidip sorabilirsiniz.
Fd yada Gc nin iç açılarından biri belli olmadığından dolayı bu doğrular istediği kadar uzatılabilir hatta 0 noktasına kadar getirelebilir...Soru yanlış olması gerek...
Ben geometriyi Öss Sınavından cıktığım saat bıkatım zaten :D Bi daha şeytan görsün yüzünü..
Üniversiteyi İntegralin bi tek ismini öğrenerek geçen adamım ben :D :)
-
hocam cvp 25 bırım cunkı BF ile GC nın uzunlugu BC ye esit BC de 5 bırım ıse boylece olunce FBxGC de 25 bırım oluyo ok hocam cv -
Selam Ey...TürkGencligi....:Pp
-
sorunun yarısı bende çımıyo bea
-
Abi bu ne yav,Öss'den kaçtık buradada mı?
-
sorunun bi cevabı var ama bu gece gec oldu artık yarın sabah inşallah resimli bi anltım yapacam
-
bi de sen niye bu kadar ısrar ediyon cozum hakkında ... senin ödevn mi yoksa bu çözemeyince kitlenip kalıyon mu yoksa.. hani insanın aklına gelmiyo diiil yanii
-
kafa dağıtalım günün sitresini atalım diye siteye giriyoruz oda nesi burdada karşımıza sorular matematik geometri geliyor yakında holy kaanaat notu kullunıp karne flasan verirse şaşırmayın ehehe
-
bu linkten indirin cozumu... ben bu baglantının ta a.q. .. iki saattir ugraşiyom bi resim yukleyemedim..
not; çözümde bi hayli emeği gecmiş olan murat arkadaşıma da öpücüklerimi yolluyom burdan...
Toplam Hit: 6388 Toplam Mesaj: 38